Stiri

Transilvania Shorts 2021, a-V-a ediție TS, ajunge în Cluj-Napoca!

Cea de-a cincea ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Transilvania Shorts ajunge la Cluj-Napoca în perioada 27 – 29 iunie, la Cinema Victoria și Cinema Dacia, cu o selecție de filme excepționale, selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume.

Scurtmetrajele selectate în competiția TS 2021 provin din aproape toate colțurile lumii ṣi au fost selectate din peste cele 600 de filme înscrise în competiția de anul acesta: Australia, Austria, Elveția, Estonia, Franța, Finlanda, Italia, Japonia, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Venezuela.

Juriul ediției a 5-a TS este format din Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual], Damian Groves [regizor, animator ṣi artist plastic], Augustin C. Pop [animator, actor și păpușar], Bogdan Zelinschi [Ilustrator ṣi animator], Alexandru Crăciun [producător de film] și Radu Munteanu, producător ṣi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TS.

Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a patra ediții TS, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.transilvaniashorts.ro

Filmele sunt subtitrate în limba engleză ṣi în limba română.

Prețul unui bilet este de 15 lei/seară. Biletele vor putea fi achiziționate la Cinema Victoria și Cinema Dacia cu 30 minute înaintea începerii proiecțiilor.

Este necesară purtarea măștilor de protecție. Gradul de ocupare al sălilor de cinema va fi de 70% din capacitate.

————-

TRANSILVANIA SHORTS [TS] este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă si independentă.

Articole similare

12 lucruri de știut despre relativitate [infografic]

Jovi Ene

The Witcher a inceput productia pentru sezonul 2 si anunta noi actori in distributie

Jovi Ene

Sidney Lumet (1924-2011)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult