Carmen

Jovi Ene

Sunt Carmen Florea, absolventă a Facultatii de Filosofie, UB și a Facultatii de Marketing, ASE și locuiesc în București de când mă știu.

Sunt mare amatoare de călătorii, fotografie, muzică, teatru, filme și cărți, cât mai multe cărți. Îmi place diversitatea, caut ineditul în lucrurile mărunte și îmi place să descopăr mereu locuri și oameni noi. Visul meu a fost să am o librărie, însă pentru că am navigat cu sau fără voie către alte domenii, am adunat în schimb o biblioteca frumoasă acasă.

Îmi exersez pana scriitoricească fără pretenții de critic veritabil, ci doar cu speranța că articolele mele vor ajuta la formarea unei prime impresii despre locuri, cărți, filme sau piese de teatru.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult