Dana

Jovi Ene

danaMă numesc Mischie Dana, sunt masterandă la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București și am ca domeniu de interes etica aplicată, îndeosebi roboetica, respectiv raporturile dintre om și tehnologie. Vin dintr-un oraș de provincie, Motru, județul Gorj, în care mă întorc din când în când pentru că acolo timpul îmi pare mai îngăduitor.

Dat fiind că activez pe acest blog, bănuiesc că este evidentă predilecția pentru citit și cinematografie, filme-cărți.ro reprezentând pentru mine modalitatea ideală de a-mi extinde orizontul cultural, dar și de a crea punți de discuție cu ceilalți pe teme cât mai variate.  De asemenea, din când în când mai dau din degete pe taste ca să scriu proză scurtă, sperând la ziua în care voi scrie ceva complet, de care să fiu cu adevărat mulțumită. În restul timpului care-mi rămâne sunt doar leneșă.

Articole Dana pe Filme-cărți.ro

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult