Alartes. Victor Alartes. Cel de pe coperta romanului “Abandonul calului negru”, in care mi-am propus să spun povestea unui tânăr profesionist împins în arena politică precum o piesă de şah azvârlită într-un altfel de joc. Este o carte despre viziune şi oportunism, despre inocenţă şi ipocrizie, despre regăsire şi trădare. Despre o societate în criză.

Acest prim şi – cel puţin deocamdată – singur roman al meu a văzut lumina tiparului în 2011. Dar de scris am mai scris. Despre filme si carti. Unde? Unde altundeva decât aici, pe filme-carti.ro. Dar si pe alartes.ro.

Dincolo de filme şi cărti, îmi mai place să înţeleg pe ce lume trăiesc (din perspectivă socială, culturală, economică sau politică), să joc tenis de camp (dar şi de masă), să mă uit la fotbal (doar când am ce vedea). Şi să colecţionez bufniţe! Nu, nu vă speriaţi, nu e vorba de bufniţe în carne şi oase, ci confecţionate din  cele mai diverse materiale (de la ceară la sticlă de Murano) şi culese de prin toate colţurile globului (de la Washington la Kiev). Da, şţiu, veţi spune că globurile nu au colţuri, dar mie, la şcoală, mi-a plăcut literatura mai mult decât geometria…

Articole Alartes pe Filme-carti.roLASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.