CorinaM

Jovi Ene

Mă numesc Corina. Sunt #FataCuCartea

Citesc de când mă țin minte și încerc să înlocuiesc realitatea prezentă cu valorile incubate de literatură. De ce? Mi se pare că doar așa e loc de mai bine. Locuiesc în Chișinău și sunt de profesie jurist, dar de câțiva ani am îmbrățișat slova scrisă, inclusiv activând în București, la portalul cultural „Matricea Românească”.

Cred în citit ca într-o artă pe care o poate îmbrățișa oricine, fără frică pentru ziua de mine și fără dubii. Cred că generațiile care citesc sunt menite să aibă un succes aparte, iar oamenii care se înconjoară de cărți nu pot fi niciodată singuri.

De aceea, am peste 1000 de cărți și o groază de carnețele (noroc de un soț înțelegător care se face că nu vede mormanele de cărți care cresc), în care îmi scriu ideile. Despre mine pot spune că sunt cititor aproape feroce, iată de ce am câteva pagini de social media în care promovez lecturile de calitate și încerc să mă implic în tot felul de campanii destinate promovării cititului.

Ah da, datorez această dragoste profundă mamei mele, care din postura sa de dascăl mi-a dăruit posibilitatea de a citi cu drag și dor din cele mai ales cărți ale bibliotecii sale.

Articole Corina pe Filme-cărți.ro

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult