Stiri

Conferințele EBS Radio: Radu Paraschivescu pe 19 martie

A patra ediție a Conferințelor EBS Radio va avea loc în data de Joi, 19 martie, ora 7 pm., în sala Space-Ship din sediul NTT DATA, Cluj-Napoca, strada Constanța nr. 19-21. Invitat este scriitorul și publicistul Radu Paraschivescu. Tema evenimentului: ‘Satira, umorul și pamfletul în Mass-Media și pe rețelele de socializare’.

Intrarea este liberă. Tot ce trebuie să faci este să-ți rezervi un loc înscriindu-te online.

Născute din nevoia imperioasă a dialogului, seria de evenimente culturale intitulate Conferințele EBS Radio își propune să aducă în fața publicului clujean temele necesare ale lumii actuale și să creeze un spațiu neutru al dialogului, unde schimbul de idei liber și autentic devine posibil.

Susținute de personalități relevante ale societății civile și acoperind o arie tematică foarte largă, Conferințele EBS Radio au drept deziderat dialogul deschis către societate, promovarea valorilor și ideilor europene, multiculturalismul, plurivalența paradigmelor culturale, inovațiile și creativitatea.

Conferințele EBS Radio își propun să trezească în conștiința publică interesul clujenilor pentru dialog, dezbatere, informare și cunoaștere, prin subiecte incitante și teme care dau de gândit.

Articole similare

O noua aparitie la Editura Compania: Polemos, de Marin Mincu

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 3 cărți ”Povestea poveştii în filmul românesc”, de Marilena Ilieşiu – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Curtea Veche Publishing anunță o triplă lansare de carte regală la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult