Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Fubar, Lupin: Partea 3

FUBAR | Trailer oficial

Eroii nu se retrag, se reprofilează.

Disponibil din 25 mai, doar pe Netflix.

Despre FUBAR:

Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie și este forțat să se întoarcă pe teren pentru un ultim job. Seria abordează dinamica universală a familiei, pe fundalul unei urmăriri globale cu spioni, acțiune și umor.

Creator / Showrunner / Producător Executiv: Nick Santora

Producători Executivi: Arnold Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Skydance (David Ellison, Dana Goldberg & Bill Bost)

Studio: Skydance Television

Cu: Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris și Fabiana Udenio

Episoade: 8 x 60 de minute


LUPIN: Partea 3 – Poster oficial & data lansarii

LUPIN: Partea 3 va avea premiera pe 5 octombrie, doar pe Netflix.

Netflix anunță data lansării și posterul oficial pentru LUPIN Partea 3. Serialul francez, devenit un fenomen mondial, va reveni pentru a treia parte pe 5 octombrie. Omar Sy va reveni în rolul lui Assane Diop în acest nou sezon de 7 episoade alături de Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab și Shirine Boutella.

Despre LUPIN: Partea 3:

Nevoit să se ascundă, Assane trebuie să învețe să trăiască departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Creat de: George Kay, în colaborare cu François Uzan

Regizat de: Ludovic Bernard, Podz (Daniel Grou) și Xavier Gens

Produs de: Gaumont

Cu: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella

Formatul episoadelor: 7 x 45 minute

Articole similare

Editura Litera la Bookfest 2014

Jovi Ene

Funcția „Redă ceva” de pe Netflix face treaba în locul tău

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (29 octombrie – 4 noiembrie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult