Stiri

Mare Aniversare: The Light Cinema implineste 2 ani!

In weekendul 30-31 octombrie 2010 te invitam la marea sarbatoare!

The Light Cinema aniverseaza 2 ani! Cu aceasta ocazie noi facem cinste cu popcorn* si va invitam sa participati la tombola cu zeci de premii:

– Bilete filme 2D/3D
– Bilete experiente 6D
– Bilete Skiller
– Bauturi
– Meniuri

* Daca aveti card de fidelitate, noi va facem cinste cu un popcorn mic pentru fiecare bilet cumparat la orice film 2D/3D/6D in zilele 30-31 octombrie 2010.

Cardul de fidelitate se poate emite pe loc! Mai multe detalii la Card de fidelitate The Light Cinema.

In toamna anului 2008 s-a nascut The Light Cinema Liberty Center, primul cinematograf integral digital din Romania. Astfel publicul a descoperit ca tehnologia digitala este net superioara proiectiilor traditionale si confera o imagine perfecta, sunet excelent si calitate impecabila proiectiilor pe marele ecran.

In acesti 2 ani The Light Cinema Liberty Center a adus pentru prima data intr-un cinematograf din Romania evenimente Live HD de exceptie :

– Metropolitan New York Opera
– BBC Electric Proms Londra : Robbie Williams
– The Big Four Sofia: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax
– Filarmonica din Berlin
– Les Ballet Russes, Paris
V-ati distrat si ati trait la maxim experientele 6D!
Ati urmarit transmisii sportive si importante meciuri de fotbal in direct pe marele ecran!
Ati avut parte de Festivaluri de film: Dakino 2009 si Kinofest 2009, premiere, lansari de filme ale unor mari regizori din Romania.

V-ati distrat alaturi de noi la noptile albe de filme, ati castigat sute de premii si ati fost recompensati cu puncte de fidelitate de fiecare data cand ati folosit cardul The Light Cinema!

The Light Bar, parte din The Light Cinema, v-a oferit seri minunate alaturi de trupe de teatru, muzicieni, stand up comedy, karaoke, transmisii sportive si v-a ospatat cu bauturi si gustari diverse!
In viitorul apropiat va asteptam cu programe de calitate, noi promotii, surprize si cele mai bune filme.

Pentru a fi la curent cu filmele, noutatile, evenimentele si ofertele speciale va puteti alatura celorlati prieteni The Light Cinema pe Facebook aici.

Articole similare

Concurs: Câștigă 3 cărți ”Basme din Pamir”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT

Jovi Ene

Proiecția filmului „Dacia, dragostea mea”

Delia Marc

Filmul PINA ajunge în sfârșit pe marile ecrane din România!

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult