Stiri

Lansare de carte Sundao – 12 septembrie ora 18:30 – Libraria Bastiliei

Editura Herald şi Maestrul Jae–Sheen Yu vă invită la o întâlnire deosebită cu Sundao în ziua de 12 Septembrie 2012, ora 18.30, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană. În cadrul serii va fi lansată cartea „Sundao. Respirația daoistă și practica vindecării”. 

În cadrul acestei întâlniri,  Maestrul Ja-Sheen Yu ne va împărtăși din cunoașterea și experiența sa, ajutându-ne astfel să ne extindem cunoştinţele într-un domeniu total necunoscut. Expunerile vor fi însoţite de demonstrații practice care vor evidenţia beneficiile unei respirații corecte și conștiente.

În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea Maestrul Yu va oferi autografe pe cartea sa publicată în limba română.

Invitaţi:

Maestrul Jae–Sheen Yu
Gabriela Deniz, editor, Editura Herald
Camelia Cioba, Fundaţia „Floarea-vieții”
Andreea  Serbanescu, practicant Sundao
Moderator : Vlad Doroican,  Editura Herald


JAE-SHEEN YU,
cunoscut şi sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de către învăţătorul său, este unul dintre cei mai inovatori şi dinamici instructori ai tradiţiei Sundao, un maestru învăţător şi vindecător născut în Coreea de Sud. După ce s-a stabilit în SUA în 1998, a deschis centre în California şi Arizona. În prezent, este director al programului Sundao USA.

Maestrul călătoreşte în toată lumea, oferind seminarii de meditaţie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu şi programe de retreat în Asia, Europa, Rusia şi SUA, pentru adulţi, copii şi diferite organizaţii.  Prin munca sa, el a îndrumat şi ajutat mii de oameni în procesul lor de dezvoltare şi transformare spirituală, pentru ca aceştia să poată trăi sănătoşi şi conştienţi.

Sundao este o artă de vindecare tradițională daoistă, o practică de pregătire a minții și trupului pentru dezvoltare fizică, mentală și spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm și să armonizăm întreaga noastră ființă – minte, trup și spirit. Sundao consolidează în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale şi emoţionale se pot vindeca.  Mai mult, dacă se practică regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, făcând faţa oricăror viitoare ameninţări. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunătăţi sănătatea, poate regla somnul, poate duce la creşterea rezistenţei, la un metabolism mai eficient şi la un ten mai luminos. Sundao este o tehnică în care se lucrează cu energia vieții pentru a îmbunătăţi sănătatea şi armonia în trup, inimă şi spirit.

Parteneri media : Libraria Bastiliei, Fundatia „Floarea Vietii” , Romania Liberă, Radio Romania Cultural, Modista.ro, Academia Catavencu, SR – The Club Of Serial Readers, Privesc.eu, Filme-Carti.ro, 4arte.ro, Body Mind Spirit, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, PRWave, Amintiri din Copilarie, Seeds For Happiness, Semne Bune, Agentia de Carte, Bookblog.ro, 1cartepesaptamana.ro, Romania Pozitiva, Art Line, 121.ro

Articole similare

Prima ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG

Jovi Ene

Concurs: Puteți câștiga trei cărți oferite de Editura Herald – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (5 – 11 noiembrie 2018)

Jovi Ene

2 comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult