Editorial Recomandat

Concurs: Câștigă cartea ”Divina adoratoare”, de Christian Jacq! – ÎNCHEIAT!

divina_adoratoareConcursul nostru din această săptămână pune la bătaie o carte de la Editura Rao:

Este vorba “Divina adoratoare” (volumul 2 din seria Razbunarea zeilor), de Christian Jacq, carte apărută în 2012 la Editura RAO.

Despre carte:

Oamenii trădaseră iarăşi. Domnind peste oraşul sfânt Karnak, preoteasa împlinea ritualurile regale, înălţa edificii şi cârmuia un grup de credincioşi pe care faraonul Amasis, deşi îndrăgea cultura greacă, îl respecta. Încă de la întemeierea dinastiei saite, Egiptul de Jos se deschidea spre lumea din afară şi acceptă, pe zi ce trecea, decăderea idealurilor şi a obiceiurilor. Dându-şi seama de gravitatea împrejurărilor, Divina Adoratoare încercă să apere valorile moştenite de la străbunii întemeietori. Doar respectarea temeinică a ritualului ferea încă ţara de haos şi, în această privinţă, o cât de mică neatenţie ar fi avut urmări cumplite. Neputând să îndure nici rătăcirile, nici nevolnicia oamenilor, zeii nu vor întârzia să se răzbune.

Pentru a castiga cartea oferită, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este cartea dvs. preferată de pe site-ul Elefant.ro și care este motivul? Lăsaţi în comentariu link-ul de pe Elefant.ro şi impresia dvs. asupra cărţii.

Condiţii de participare :

  • folosiţi o  adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana dumincă, 21 iulie 2013, inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi volumul Divina adoratoare“, de Christian Jacq.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (22 iulie 2013): Concursul s-a incheiat, multumim tuturor pentru participare.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, castigatorul fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 39 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca am asezat comentariile în ordinea cronologică, iar castigator a fost comentariul care a respectat condițiile de participare.

1

2

3

Castigatorul este comentatorul  Cotutiu Adrian Florin – http://www.elefant.ro/carti/dictionare-enciclopedii/enciclopedii/enciclopedii-pentru-adulti/o-istorie-scandaloasa-a-imparatilor-romani-65072.html. Cartea mea favorita de pe Elefant.ro este “O istorie scandaloasa a imparatilor romani”, de Anthony Blond deoarece prin aceasta autorul reuseste sa scoata in evidenta insolitul si bizarul existentei cezarilor Romei antice, trecand peste barierele si conformismul dictate de viziunea pozitivista care inca mai detine hegemonia asupra istoriei, vazuta ca stiinta.”

Comentariul Taerel Elena a fost invalidat (două comentarii de pe acelasi IP).

Felicitari!

Articole similare

Concurs: Câștigă cartea ”Dincolo de frontiere. Opere”, de Sorin Stoica, oferită de Editura Casa de Pariuri Literare! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Descendenții. Insula pierduților”, oferite de Editura Litera! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Sandwork expresiv. O abordare jungiană”, de Eva Pattis Zoja! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

38 comments

Vinty 15 iulie 2013 at 11:10

Cartea mea preferata de pe elefant.ro este Fahrenheit 451 a lui Ray Bradbury, deoarece reprezinta o revolta a cartilor contra generatiilor viitoare, tot mai superficiale.

Alina S 15 iulie 2013 at 11:30

http://www.elefant.ro/carti/carti-premiate-nobel-pulitzer-booker-s-a/booker/copiii-din-miez-de-noapte-1369.html
“Copiii din miez de noapte” de Salman Rushdie este cartea mea preferata deoarece actiunea sa curge ca o poveste, desi pe mai multe planuri, are peronaje numeroase si complexe, un stil inegalabil si o intriga plpitanta. Nu in ultimul rand, pentru ca este la reducere si o pot cumpara si face cadou valoros celor dragi.

Dona 15 iulie 2013 at 12:13

https://filme-carti.ro/carti/testamentul-lui-sherlock-holmes-de-bob-garcia-32625/

Cartea mea preferata de pe acest site este “Testamentul lui Sherlock Holmes” de Bob Garcia pentru ca imi plac foarte mult cartile cu si despre Sherlock Holmes.

oana 15 iulie 2013 at 12:58

Cartea mea preferata este Dragostea in vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez, un roman complex, care prezinta una dintre cele mai frumoase povesti de iubire a tuturor timpurilor, incarcat de senzualitate, magie,mister.

Puiu Silvia 15 iulie 2013 at 13:00

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/si-daca-as-mai-trai-o-data-204064.html
A avut un impact impresionant asupra mea si cartea si scriitorul, am citit foarte multe din cartile lui si pot spune ca sunt pline de durere, dar si optimism, speranta, amuzament, de indemnul de a-ti urma visele.

sims 15 iulie 2013 at 13:47

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/se-numea-sarah-cartonata-92129.html

Pentru ca este o carte care nu te lasa sa uiti ce s-a intamplat in perioada nazista si din care am aflat o multime de lucruri noi despre lagare si viata din acea perioada dar si pentru ca prezinta foarte bine relatia dintre doi soti si felul cum acestia sunt afectati de dezvaluirile legate de ce s-a intamplat in perioada raziei de la Vel d’Hiv. Si pentru ca mi-a ramas profund marcat in minte acest pasaj…”In mijlocul patului conjugal se ridicase zidul Berlinului”….

Grosu Ioana 15 iulie 2013 at 19:47

http://www.elefant.ro/carti/biografii-memorii/memorii-jurnale/mananca-roaga-te-iubeste-editia-iiiiii-4582.html

O carte minunata, de unde ai de invatat multe si care ajunge la inima oricui.

Taerel Elena 16 iulie 2013 at 01:55

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/si-daca-as-mai-trai-o-data-204064.html

De ce? Pentru ca imi da incredere in mine si putere sa merg mai departe.

Curieru I. 16 iulie 2013 at 02:00

http://www.elefant.ro/carti/carti-premiate-nobel-pulitzer-booker-s-a/booker/copiii-din-miez-de-noapte-1369.html

Aceasta carte mi-a schimbat total viata si cand se intampla asta datorita unei carti inseamna ca si-a indeplinit obiectivul.

Rauta Angela 16 iulie 2013 at 10:46

Fahrenheit 451 a lui Ray Bradbury pentru ca trage un semnal de alarma asupra educatiei!

Sava Iulia 16 iulie 2013 at 11:35

http://www.elefant.ro/carti/chick-lit-romance/hotel-vendome-197469.html ador poveste,nu am citit-o dar ador acest autor-

alex 16 iulie 2013 at 11:36
Timsac Maria 16 iulie 2013 at 12:26

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-clasica/mandrie-si-prejudecata-207129.html
E cartea mea de suflet pentru ca ma trezeste la realitate si imi da incredere in ceea ce fac.

pauna oana 16 iulie 2013 at 13:28

Cartea preferata este: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/scrisorar-197146.html
deoarece este scrisa de un autor rus si acestia scriu extraordinar de sensbil,romantic si profund si pentru ca, ne dezvaluie o iubire gigantica in timpuri grele.E un model de iubire pentru mine si as vrea sa am parte de asa ceva.

Adi 16 iulie 2013 at 14:19

http://www.elefant.ro/carti/biografii-memorii/memorii-jurnale/intre-acte-208477.
Cartea abordeaza cariera de 75 de ani a magnificului nostru actor Radu Beligan.

Cotutiu Adrian Florin 16 iulie 2013 at 15:26

http://www.elefant.ro/carti/dictionare-enciclopedii/enciclopedii/enciclopedii-pentru-adulti/o-istorie-scandaloasa-a-imparatilor-romani-65072.html

Cartea mea favorita de pe Elefant.ro este “O istorie scandaloasa a imparatilor romani”, de Anthony Blond deoarece prin aceasta autorul reuseste sa scoata in evidenta insolitul si bizarul existentei cezarilor Romei antice, trecand peste barierele si conformismul dictate de viziunea pozitivista care inca mai detine hegemonia asupra istoriei, vazuta ca stiinta.

Balan Adrian 16 iulie 2013 at 16:18

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/sf-fantasy/dansul-dragonilor-vol-i-vol-ii-si-vol-iii-193500.html

O serie excelenta din care face parte cartea de fata, a carei aparitie am asteptat-o cativa ani. Martin descrie detaliat si credibil o lume fantastica, cu propriul sau sistem de credinte si valori, populata de personaje din cele mai diverse. Cel mai mult imi place faptul ca actiunea este chiar imprevizibila si se evita happy-ending-ul traditional, viata personajelor fiind pusa in pericol cu fiecare intoarcere de pagina.

Mihaela Luca 16 iulie 2013 at 17:09
MIHAI PAULA 16 iulie 2013 at 23:12

Imi place foarte mult istoria. As vrea sa citesc despre istoria mai multor state, inclusiv a Romaniei, a Bucurestiului.
http://www.elefant.ro/carti/istorie/studii-istorice/capcanele-istoriei-elita-intelectuala-romaneasca-intre-iixiiii-si-iixvi-editia-iiiiii-189103.html
L-am cunoscut personal pe d-l Profesor Boia, cu ani in urma.Il respect si mi-ar placea sa citesc aceasta carte, ca si altele scrise de d-sa.

ony 16 iulie 2013 at 23:38

sunt op pescarita inraita la crap si cartea mea preferata este http://www.elefant.ro/carti/hobby/sport-activitati/pescuitul-la-crap-ghid-complet-109452.html pentru ca reprezinta un ghide de mare ajutor

Virgil 17 iulie 2013 at 09:24

“Mananca, roaga-te, iubeste”.
De ce? Pentru ca ma trezeste la realitate si imi da incredere in ceea ce fac.

rosca raluca daniela 17 iulie 2013 at 10:38

Imi place foarte mult istoria. As vrea sa citesc despre istoria mai multor state, inclusiv a Romaniei, a Bucurestiului.
http://www.elefant.ro/carti/istorie/studii-istorice/capcanele-istoriei-elita-intelectuala-romaneasca-intre-iixiiii-si-iixvi-editia-iiiiii-189103.html
L-am cunoscut personal pe d-l Profesor Boia, cu ani in urma.Il respect si mi-ar placea sa citesc aceasta carte, ca si altele scrise de d-sa.

giorgiana turcu 17 iulie 2013 at 12:39

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/adolescenti/insurgent-divergent-vol-ii-201812.html?
A fost o lectura antrenanta,o lectura potrivita pentru adolescenti, despre autodepasire,maturizare, curaj

Alexandra M. 17 iulie 2013 at 14:37

Cartea mea preferata este “Urzeala tronurilor” de George R.R. Martin. Este o adevarata capodopera ce nu inceteaza sa te surprinda.

Claudia Lungu 17 iulie 2013 at 14:38
Bordei Alexandru-Ionut 18 iulie 2013 at 10:09

Cartea mea preferata este ,,Tata bogat, tata sarac.Educatie financiara in familie” de Robert Kiyosaki deoarece este de folos pentru toti in jocul finantelor.

http://www.elefant.ro/carti/business-economie/finante-investitii/tata-bogat-tata-sarac-educatia-financiara-in-familie-17760.html

Bumbaru Daniel 18 iulie 2013 at 11:00

Am multe cărți care mi-au plăcut și care m-au marcat și voi alege doar una momentan.

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-clasica/crima-si-pedeapsa-10707.html

O carte foarte bună mi se pare Crimă și pedeapsă-Dostoievski. Poate da, 600 de pagini nu sună foarte bine, dar merită. Este mai mult decât profundă, mai mult decât bine construită. Este vorba despre un tânăr care se vede nevoit să omoare două femei pentru bani, dar apoi nici măcar nu folosește bani și remușcările sosesc asupra lui. Autorul practic se bagă în mintea lui și scoate la suprafață tot ceea ce el gândea, orice moment, orice remușcare, orice iluzie și dorință neîmplinită. Genială carte, nu mai spun altceva.

Rusu Alex Paul 18 iulie 2013 at 12:07

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/manuscrisul-gasit-la-accra-199547.html

E autorul meu favorit. Prin cartile lui Paulo am descoperit ceva placut din launtrul meu mic, care a stat ascuns in tot acest timp. A reusit sa-mi dezvolte pe plan spiritual ce nu am reusit pana acum. O carte superba din care avem de invatat cu totii.

Moldovan Georgiana 18 iulie 2013 at 16:12

http://www.elefant.ro/carti/biografii-memorii/biografii/adolf-hitler-204687.html

Adolf Hitler (de Hedwig Gusto) este cartea preferata de pe Elefant.ro deoarece mintea conducatorului nazist inca nu a fost descoperita si inteleasa in totalitate si in ciuda faptului ca am mai citit si alte bibliografii sau comentarii de la alti prieteni de-a fuhrel-ului, inca ma atrage incercarea de a intelege motivele, faptele si ura suprema.

Mihai T. 20 iulie 2013 at 11:47

Cartea Crima si pedeapsa, Dostoievski este o carte interesanta si cu un subiect consistent, o carte ce a reusit sa ma transforme si sa inteleg lumea mult mai bine.

Nemo E. 20 iulie 2013 at 12:02

Mi se pare interesanta cartea Si daca as mai trai o data, pentru ca iti da speranta la ceea ce ai putea sa mai lasi in urma ta.
http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/si-daca-as-mai-trai-o-data-204064.html

vasilica46 21 iulie 2013 at 09:24

http://www.elefant.ro/carti/biografii-memorii/memorii-jurnale/jurnalul-fericirii-81175.html.
Este o carte grea, nespectaculoasa, nu este de citit pe plaja sau in voiaj, dar merita citita si recitita, cititorul fiind imbogatit sufleteste ca atitudine morala, religioasa, profund umana.

ivan magdalena 21 iulie 2013 at 13:32

Doamna de Monsoreau este cartea mea preferata de pe site-ul elefat.ro deoarece exprima intr.un mod clarm viziunea, stilul si maretia pe care Duma a incercat sa o insufle intregii sale opere

MIHAI PAULA 21 iulie 2013 at 21:20

Astept cu interes, sa aflu castigatorul.

Vasile Carmen 21 iulie 2013 at 21:54
Radu D. 21 iulie 2013 at 22:22
Paul Stefan 21 iulie 2013 at 22:26

E o carte superba ce vorbeste despre lucruri frumoase potrivite pentru noi, tinerii.
http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/adolescenti/insurgent-divergent-vol-ii-201812.html

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult