Stiri

Victor Rebengiuc revine pe CINEPUB: 4 scurtmetraje pot fi văzute online de astăzi

361_bigÎncepând cu joi, ora 20:30, pe CINEPUB pot fi văzute 4 scurtmetraje semnate de regizori tineri: “Candy Crush” (Andrei Georgescu), “Caseta nr. 4 / Alexandra” (Cristian Pascariu), “Cu lapte, fără zahăr” (Andrei Florescu și Răzvan Macovei) și “Fata care mănâncă pizza” (Ion Indolean, Bogdan Coste și Adrian Cârlugea).

Victor Rebengiuc revine pe CINEPUB. După ultimele premiere, clasicul “Moromeții”, comedia dulce-amară “Tatăl fantomă” și scurtmetrajul “Tuns, ras, frezat”, Victor Rebengiuc poate fi văzut într-un alt film semnat de doi tineri regizori: “Cu lapte, fără zahăr”, de Andrei Florescu și Răzvan Macovei.

CINEPUB recomandă 4 scurtmetraje care propun 4 realități, pe cât de diferite, pe atât de captivante: Candy Crush”, “Caseta nr. 4 / Alexandra”, “Cu lapte, fără zahăr” și “Fata care mănâncă pizza”.

ÎnCandy Crush, regizat de Andrei Georgescu, George și Andreea formează un cuplu relaxat. Într-o zi, Andreea găsește în baia lui George un ulei de masaj, iar acesta nu poate explica de unde a apărut.

candy-crush-play

Bazat pe fapte reale și realizat în stilul ”found-footage”, ”Caseta nr. 4 / Alexandra, de Cristian Pascariu, spune povestea unui cuplu de îndrăgostiți care este răpit de pe stradă.

caseta-alexandra-play

Cu lapte, fără zahăr, în regia lui Andrei Florescu și Răzvan Macovei, dezvăluie lumea lui Anton, un bătrân care dorește să își aducă fiul acasă. Poate pentru ultima oară…

lapte-fara-zahar-play

“Spectatorul privește realitatea sau doar un casting de film?” este întrebarea pe care o ridică scurtmetrajul “Fata care mănâncă pizza, regizat de Ion Indolean, Bogdan Coste și Adrian Cârlugea. Filmul este inspirat de experimentul lui John Smith – The Girl Chewing Gum, unul dintre cele mai importante filme de avangardă ale secolului 20.

fata care mananca pizzaCele 4 scurtmetraje au premiera pe CINEPUB, joi, 28 ianuarie, ora 20:30.

Filmele sunt disponibile online, gratuit și legal pe CINEPUB.

Cinepub.ro (www.cinepub.ro) este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Articole similare

Evenimentele organizate in cadrul targului de carte KILIPIRIM ​,​ editia 2014

Jovi Ene

Editura Herald sprijina cultura prin campania “Te asteptam in librarie!”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (13 – 19 februarie 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult