Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Open Your Eyes, Sex Education, The Witcher: Blood Origin, La Casa De Papel, The Hand of God

OPEN YOUR EYES | Trailer oficial | Netflix

ÎȚI AMINTEȘTI CINE EȘTI?

Open Your Eyes are premiera pe 25 august 2021, pe Netflix

Despre Open Your Eyes:

Open Your Eyes este un serial dark, cu șase episoade, destinat spectatorilor tineri, în regia Annei Jadowska și a lui Adrian Panek. Este o poveste misterioasă despre soarta adolescentei Julka, care, în urma unui accident tragic, ajunge într-un centru de tratament pentru amnezie. În centru, fata stabilește relații cu alți pacienți care au experiențe și traume similare. Se întâlnește și cu misteriosul Adam, iar băiatul devine ghidul ei acolo. Totuși, când Julka începe să aibă vise ciudate care i se par prea reale, se întreabă dacă locul în care se află este cel în care credea că este. Încearcă să scape din azil în timp ce caută să descopere adevărul: această lume nu este ceea ce pare. Pe lângă Maria Wawreniuk și Ignacy Liss, care debutează pe ecran, seria îi are în rolurile principale pe Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski, Zuza Galewicz, Sara Celler-Jezierska, Klaudia Koścista, Marta Nieradkiewicz și Michał Sikorski.


SEX EDUCATION | Noi imagini | Netflix

Sex Education revine pe Netflix pentru al treilea sezon pe 17 septembrie 2021, cu 8 episoade noi

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick.

Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven. Echipa de scenariști îi include de asemenea și pe Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell. Sezonul 3 este regizat de Ben Taylor și Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell sunt, de asemenea, producători executivi.


Netflix anunță regizorii și distribuția The Witcher: Blood Origin

Netflix confirmă următorii actori pentru distribuția The Witcher: Blood Origin:

Mirren Mack (The Nest) în rolul lui Merwyn

Lenny Henry (seria Lord of the Rings) în rolul lui Balor

Jacob Collins Levy (Young Wallander) în rolul lui Eredin

Lizzie Annis în rolul lui Zacaré

Huw Novelli (The Capture) în rolul lui Callan “Brother Death”

Francesca Mills (Harlots) în rolul lui Meldof

Amy Murray în rolul lui Fenrik

Nathaniel Curtis (It’s a Sin) în rolul lui Brían

Zach Wyatt (Karen Pirie) în rolul lui Syndril

Dylan Moran (Black Books) în rolul lui Uthrok One-Nut 

·        Sarah O’Gorman (Cursed, The Last Kingdom) va regiza episoadele 101,104 și 106, iar Vicky Jewson (Close, Born of War) va regiza episoadele 102, 103 și 105.

·        Sinopsis:
Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The WitcherBlood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

·        Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.

·        Distribuția menționată mai sus se va alătura lui Laurence O’Fuarain (Fjall), Sophia Brown (Éile) și Michelle Yeoh (Scían).

·        Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich și Matt O’Toole sunt producători executivi.

·        Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

·        Blood Origin a început filmările în august.

·        Biografii:

Mirren Mack

Mirren este cel mai bine cunoscută pentru The Nest de la BBC 1, scris de Nicole Taylor (Wild Rose, Three Girls) și pentru Sex Education  de la Netflix.

Lenny Henry

Lenny Henry este comedian de la vârsta de 16 ani. A crescut de la a fi o vedetă cult la televiziunea pentru copii, la a deveni unul dintre cei mai cunoscuți comedieni din Marea Britanie, precum și scriitor, filantrop și actor premiat. În ultimii ani, Lenny a jucat în The Comedy of Errors la The National, Fences la Teatrul Duchess, The Resistible Rise of Arturo Ui la Donmar Warehouse și King Hedley II la Theatre Royal Stratford East. Printre creditele de pe ecran ale lui Lenny se numără Broadchurch, The Syndicate, The Long Song și filmul biografic Danny and The Human Zoo. Compania de producție a lui Lenny, Douglas Road, a obținut succes în parteneriat cu Burning Bright în documentarul recent aclamat The Commonwealth Kid și are o serie de alte programe în curs de desfășurare. În calitate de cofondator al Comic Relief, Lenny a fost încântat să anunțe anul acesta că publicul britanic a donat peste 1 miliard de lire sterline Comic Relief în ultimii 30 de ani. Lenny este un puternic avocat al diversității, folosindu-și vocea pentru a susține discuții pe această temă în întreaga lume. El este administrator al Teatrului Național din februarie 2016 și a primit distincția de Cavaler în 2015 pentru serviciile dramatice și de caritate. În 2018, BBC a transmis The Lenny Henry Birthday Show, privind înapoi la cariera lui Lenny pentru a comemora 60 de ani. În toamna anului 2019, Faber a publicat memoriile lui Lenny, Who am I again, în jurul căruia a scris un spectacol live care a făcut un turneu în Marea Britanie timp de două luni.

În 2020, s-au înregistrat alte comisioane de cărți, cu un memoriu de urmărire în curs, două cărți pe tema diversității și o serie de cărți pentru copii publicate prin Pan Macmillan. Lenny va scrie, de asemenea, propriul său serial de dramă TV până în 2021 și tocmai a fost anunțat că va juca în viitoarea adaptare a Amazon a Lord of the Rings.

Jacob Collins Levy 

Jacob Collins-Levy poate fi văzut în prezent în thriller-ul Scandi-noir Netflix, Young Wallander, în care joacă rolul principalului antagonist (Karl-Axel Munck). A jucat într-un rol minunat alături de George McKay în filmul lui Justin Kurzel The True History Of The Ned Kelly Gang, precum și un rol grozav de guest star (Lord Byron) în Doctor Who în 2020.

O altă performanță recentă include un rol principal de invitat fantastic și hilar în serialul de comedie Pure de la Channel 4, precum și rolul principal (Henry VII) alături de Jodie Comer în seria Starz The White Princess.

Zach Wyatt

Zach Wyatt și-a făcut debutul în scenă profesională la Hampstead, în I And You, alături de Maisie Williams și de atunci a jucat roluri principale la The Young Vic și Globe. El a fost numit una dintre cele 10 fețe de teatru de urmărit în 2019.

Pe ecran, Zach a apărut în rolul lui Jimi Hendrix în seria Sky Arts Urban Myths: Hendrix & Handel și va fi urmărit în rol principal în Karen Pirie pentru ITV și World Productions (Line of Duty / The Bodyguard).

Lizzie Annis

Lizzie a absolvit Oxford School of Drama în 2020, iar The Witcher: Blood Origin va fi debutul profesional al lui Lizzie.

Huw Novelli

Huw Novelli este un actor galez care a lucrat mult în film și TV. Printre creditele sale de pe ecran se numără Snow Spider (BBC), The Capture (BBC), The Watcher in the Woods (Lifetime) și Ordinary Lies (BBC).

Debutând pe scena profesională la vârsta de doisprezece ani, Huw a continuat să călătorească în lume cu producții scenice și a făcut un turneu extensiv în Regatul Unit, jucând roluri precum „Hamlet”, „Torvald Helmer”, „Macbeth” și „Dracula”. .

Francesca Mills

Francesca este cunoscută mai ales pentru interpretarea lui Cherry Dorrington în Harlots (A Hulu Original) și Earthy Mangold în Worzel Gummidge (BBC). Cel mai recent, Francesca a lucrat alături de Danny Boyle la Pistol al lui FX.

Alte credite de televiziune includ: Jack and the Beanstalk: After Ever After (Sky), Dr. Seuss ‘The Grinch Musical (NBC).

Creditele pentru teatrul includ: All of Us (National Theatre), Malory Towers (Wise Children), The American Clock (The Old Vic Theatre), A Midsummer Night’s Dream (Sheffield Crucible), Two Noble Kinsmen (Shakespeare’s Globe), Pity (Royal Court), A Tale Of Two Cities (Regent’s Park), Cyrano de Bergerac (Northern Broadsides / UK Tour), A Pacifist’s Guide to War on Cancer (National Theatre / Complicite), The Government Inspector (Birmingham Rep / turneu în UK), Peter Pan (Wimbledon) și See How They Run (turneu Marea Britanie)

Francesca a fost nominalizată în 2017 la Premiul Ian Charleston pentru interpretarea sa în The Government Inspector (Birmingham Rep).

Francesca s-a format la Academia de Arte Teatrale.

Amy Murray

Amy a absolvit BA Performance în BSL și engleza la Royal Conservatoire of Scotland, în 2021.

Printre filmele de scurt metraj se numără: Cold On Earth în rolul Hanna (Royal Conservatoire of Scotland), Outcast în rolul Rough Sleeper (Royal Conservatoire of Scotland), Carolina în rolul Carolina (On The Verge Virtual Festival) și Family Secret în rolul Louise (Royal Conservatoire of Scotland).

Printre creditele de teatru se numără: The Coat în rolul Katina (Theater Whilst Training), The Assumption în rolul Molls (Theater Whilst Training), Glory on Earth în rolul Mary Queen of Scots (Theater Whilst Training), TANYA un nou musical ca BSL Performer (Theater Whilst Training), The Gashlycrumb Tinies în rolul Gracie (Theater Whilst Training), Sonder în rolul Tami (Theatre Whilst Training), august: Osage County în rolul Barbara (Theatre Whilst Training), I Am Going To Tell You About My Life (Glasgow International) și Talking Hands as Herself (The Storytelling Village Centre).

Nathanial Curtis

Actorul britanic Nathaniel Curtis a fost catapultat în case de pe tot globul, în rolul lui Ash Mukherjee în spectacolul de desfășurare al lui Russell T. Davie pentru Channel 4 / HBO It’s A Sin în 2021. Seria de succes înfățișează viețile unui grup de bărbați gay și prietenii lor care au trăit în timpul expunerii Marii Britanii la criza HIV / SIDA din anii 1980. Rolling Stone a numit spectacolul „un cocktail de ingrediente neîntrerupt, dar sentimental, cade perfect” și a obținut recenzii de 5* peste tot, precum The Telegraph, The Guardian, Empire și NME

Dylan Moran

Dylan Moran este un comedian, actor și scriitor care, în 1996, a devenit cel mai tânăr câștigător al Premiului Perrier. Black Books, sitcom-ul de succes al Channel 4 pe care l-a co-scris și în care a jucat, a câștigat două BAFTA și, de atunci, a câștigat numeroase premii și distincții pentru munca sa de televiziune și spectacolele live. În calitate de comedian, Moran a făcut turnee în lume de multe ori, dar lucrează mult și în film. Spectacolele sale alături de Simon Pegg în Shaun of the Dead și Run Fatboy Run au fost urmate de A Film With Me In It și Calvary.


Netflix introduce trei noi personaje in La Casa De Papel: Partea 5 Volumul 1

Potrivit lui Berlin (Pedro Alonso), un copil este „un focos nuclear care va distruge totul”, după cum îi spunea lui Rio (Miguel Herrán) în primele episoade ale primei părți a seriei. Ani mai târziu, publicului îi este prezentat Rafael, fiului lui Berlin, interpretat de Patrick Criado (Riot Police). Rafael are acum 31 de ani, a studiat ingineria computerelor la MIT în Massachusetts și este incredibil de sigur de un lucru: nu vrea să fie ca tatăl său.

Chiar la începutul acestei povești este introdus și un alt personaj nou.

„Numele meu este Tokio. Dar când a început această poveste nu era. Acesta eram eu… și asta era dragostea vieții mele. Ultima dată când l-am văzut l-am lăsat într-o baltă de sânge cu ochii larg deschiși”. În prima parte a La Casa de Papel o cunoaștem pe Tokio (Úrsula Corberó), fugind de poliție și suferind o pierdere de nedescris – dragostea vieții ei. Faceți cunoștință cu René (Miguel Ángel SilvestreSky Rojo, Sense8), bărbatul cu care a început să facă jafuri, cu care a călătorit, s-a bucurat de viață și omul pe care l-a iubit înainte ca Silene Oliveira să descopere că uneori lucrurile din lumea ei mică și perfectă pot merge teribil de rău.

Un alt personaj nou care intră în joc în acest sezon este Sagasta (José Manuel SedaPerdóname, Señor), comandantul forțelor speciale ale armatei spaniole. Este implicat  în nenumărate misiuni internaționale împotriva celor mai răi din specia umană, ceea ce îl face exact același cu oamenii pe care i-a ucis. Este un lider născut, pe care oamenii săi îl vor urma până la capăt dacă le va cere, pentru că este la fel ca ei. Când îmbracă uniforma devine o minte analitică, rece și nemiloasă, capabilă să treacă dincolo de orice convenție etică sau morală dacă misiunea o impune.

La Casa de Papel: Partea 5 Volumul 1 va avea premiera pe Netflix pe 3 septembrie.

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.


The Hand of God, regizat si scris de câștigătorul premiului Oscar, Paolo Sorrentino | Teaser Trailer Oficial și Teaser Art

Regizat și scris de Paolo Sorrentino, scenarist și regizor distins cu Oscar

The Hand of God va fi lansat în cinematografe selectate (pe 24 noiembrie în Italia, iar restul lumii din decembrie), iar pe Netflix pe 15 decembrie 2021. Premiera mondială va avea loc pe 2 septembrie la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

SYNOPSIS

De la scenaristul și regizorul distins cu Oscar Paolo Sorrentino (Il Divo, La Grande Bellezza, The Young Pope) sosește povestea lui Fabietto Schisa, un băiat care trăiește în efervescentul oraș Napoli, în anii ’80. The Hand of God  este o poveste despre bucurii neașteptate, precum sosirea legendarului fotbalist Diego Maradona, dar și despre tragedii la fel de neprevăzute. Soarta își joacă rolul, bucuria și tragedia se împletesc, iar rotițele viitorului lui Fabietto se pun în mișcare. Sorrentino revine în orașul natal pentru a spune o poveste extrem de personală, care vorbește despre destin și familie, filme și sport, dragoste și pierderi.

Distribuție și echipă:

Filippo Scotti                                      Fabietto Schisa

Toni Servillo                                       Saverio Schisa

Teresa Saponangelo                            Maria Schisa

Marlon Joubert                                   Marchino Schisa

Luisa Ranieri                                     Patrizia

Renato Carpentieri                             Alfredo

Massimiliano Gallo                             Franco

Betti Pedrazzi                                     Baronessa Focale

Biagio Manna                                      Armando

Ciro Capano                                        Capuano

Enzo Decaro                                        San Gennaro

Lino Musella                                       Mariettiello

Sofya Gershevich                                Yulia

Scris și regizat de Paolo Sorrentino

Director de imagine                             Daria D’Antonio

Asistent de regie                                  Jacopo Bonvicini

Editor                                                  Cristiano Travaglioli

Sunet                                                  Emanuele Cecere, Silvia Moraes, Mirko Perri

Designer de costume                           Mariano Tufano

Designer de producție                         Carmine Guarino

Producători executivi                          Elena Recchia, Gennaro Formisano, Riccardo Neri

Produs de Lorenzo Mieli și Paolo Sorrentino

The Apartment, O Producție a Companiei Fremantle

Despre Paolo Sorrentino:

Paolo Sorrentino, regizor și scenarist, s-a născut la Napoli în 1970. Primul său lungmetraj, One Man Up, din 2001 și a fost selectat pentru Festivalul de Film de la Veneția. În 2004, a regizat The Consequences of Love și în 2006, The Family Friend, ambele în competiție la Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, cu Il Divo, s-a întors la Cannes câștigând Premiul Juriului. S-a întors în competiție la Festivalul de la Cannes în 2011, cu This Must be the Place și doi ani mai târziu cu The Great Beauty, care a câștigat Premiul Oscar®, Globul de Aur și Premiul BAFTA pentru cel mai bun film în limba străină, precum și trei premii EFA. A fost selectat din nou în competiție la Cannes în 2016, cu Youth, obținând trei premii EFA, o nominalizare la Oscar® și două nominalizări la Globul de Aur. În 2016, a creat și a regizat serialul TV The Young Pope, nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor și la Premiile Emmy pentru design de producție și cinematografie remarcabile. În 2018, a regizat filmul Loro cu Toni Servillo, iar în 2019, Sorrentino a regizat cea de-a doua serie din lumea papalității moderne, The New Pope, cu Jude Law și John Malkovich.

Articole similare

ICR Tel Aviv – proiecte anulate – octombrie 2012

Delia Marc

Ștefănel, un copilaș de doar 3 ani, are nevoie de peste $2.1 milioane

Jovi Ene

Dezbatere ”Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor în România contemporană”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult