Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Enola Holmes, Over the Moon

Millie Bobby Brown este ENOLA HOLMES | Lansare Trailer Netflix

UN FILM NETFLIX

Se lansează pe Netflix pe 23 septembrie 2020

www.netflix.com/enolaholmes

Regizat de Harry Bradbeer

Produs de Mary Parent, Alex Garcia, Ali Mendes, Millie Bobby Brown și Paige Brown

Bazat pe romanul de Nancy Springer

Scenariu de Jack Thorne

Muzica de Daniel Pemberton

Distribuție: Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Adeel Akhtar, Fiona Shaw, Frances de la Tour, Louis Partridge, Burn Gorman, Susan Wokoma cu Henry Cavill și Helena Bonham Carter

În anul 1884, Anglia este o lume în pragul schimbării. În dimineața zilei în care urmează să împlinească 16 ani, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) descoperă că mama ei (Helena Bonham Carter) a dispărut, lăsând în urmă o mulțime de cadouri, dar niciun indiciu referitor la destinația sau motivul plecării. După o copilărie nonconformistă, Enola se trezește deodată în grija fraților ei, Sherlock (Henry Cavill) și Mycroft (Sam Claflin), amândoi hotărâți să o trimită la un pension pentru tinere domnișoare manierate. Refuzând să se supună dorinței celor doi, Enola fuge la Londra pentru a-și căuta mama. De-a lungul călătoriei, ajunge să fie implicată într-un mister care are legătură cu un tânăr lord (Louis Partridge) fugit de acasă și devine ea însăși o superdetectivă, depășindu-și celebrul frate, pe măsură ce descoperă o conspirație care amenință să schimbe cursul istoriei. Bazat pe îndrăgita serie de cărți semnată de Nancy Springer, ENOLA HOLMES este un film de mister și aventură, în care cel mai mare detectiv al lumii își întâlnește cel mai aprig competitor: propria soră adolescentă. Zarurile au fost aruncate!

media.netflix.com

Urmărește Enola Holmes:

@netflixfilm

#EnolaHolmes


OVER THE MOON | Single-ul principal “Rocket to the Moon” debutează astăzi

SE LANSEAZĂ PE NETFLIX PE 23 OCTOMBRIE

Over The Moon

Data de lansare a filmului: 23 octombrie

Regizor: câștigătorul premiului Oscar® Glen Keane (Dear Basketball)

Producători: Gennie Rim (Dear Basketball), Peilin Chou (Abominable)

Autor: Audrey Wells (The Hate U Give)

Co-regizor: căștigătorul premiului Oscar® John Kahrs (Paperman)

Producători executivi: Janet Yang (The Joy Luck Club), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu, Thomas Hui

Piesele de: Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (K POP)

Coloana sonoră de: căștigătorul premiului Oscar® Steven Price (Gravity)

Distribuție: Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang’e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Dad), Ruthie Ann Miles (Mom), Margaret Cho (Auntie Ling), Kimiko Glenn (Auntie Mei), Artt Butler (Uncle) și Sandra Oh (Mrs. Zhong)

Rezumat:

Animată de o hotărâre de neclintit și de pasiunea pentru știință, o fetiță isteață construiește o rachetă pe care vrea să o trimită pe Lună pentru a dovedi existența unei legendare zeițe selenare. Acolo, ea ajunge într-o căutare neașteptată și descoperă un ținut bizar al creaturilor fantastice. Regizat de animatorul legendar Glen Keane și produs de Gennie Rim și Peilin Chou, Dincolo de Lună / Over the Moon este o aventură muzicală emoționantă despre dorința de a merge mai departe, a îmbrățișa neașteptatul și puterea imaginației. Din distribuție fac parte Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Sandra Oh, Robert G. Chiu, Margaret Cho și Kimiko Glenn.

Urmărește clipul AICI:

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (10 – 16 aprilie 2017)

Jovi Ene

Asociatia „Salveaza o inima” lanseaza primul magazin online caritabil din Romania dedicat copiilor

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (25 – 31 martie 2019)

Carmen Florea

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult