Stiri

Filme noi pe Netflix în iulie 2024

Iulie vine cu o mulțime de noutăți palpitante pe platformă, de la seriale pline de acțiune la comedii ușoare și filme de aventură. Cu alte cuvinte, luna asta ți-am pregătit: Beverly Hills Cop: Axel F., un film în care polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos; Vikings: Valhalla: Sezonul 3, o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie; și Elite: Sezonul 8, un nou capitol din cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, care va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Cobra Kai: Sezonul 6 Partea 1, noi episoade în care senseii și elevii noștri trebuie să decidă dacă și cum vor concura la Sekai Taikai, campionatul mondial de karate; Kleo: Sezonul 2, cu o fostă spioană est-germană în prim-plan, hotărâtă să găsească valiza roșie și să o distrugă; Unsolved Mysteries: Volumul 4, un serial captivant ce revine cu martori, ofițeri de poliție și experți care explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii.

În plus, sezonul al doilea din Adela, precum și filmele American Sniper, Babylon, Clueless, Father Stu, Munich și Titanic vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

TITLURILE LUNII

Beverly Hills Cop: Axel F – FILM NETFLIX

La nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills, polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

| Regizat de: Mark Molloy

| Scris de: Will Beall, Tom Gormican, Kevin Etten, Danilo Bach, Daniel Petrie Jr.

| Producători executivi: Ray Angelic, Jerry Bruckheimer, John K. Campbell, Lorenzo di Bonaventura, Charisse M. Hewitt, Eddie Murphy, Chad Oman, Melissa Reid

| Cu: Eddie Murphy, Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold, John Ashton, Taylour Paige, Paul Reiser, Bronson Pinchot, James Preston Rogers

DIN 3 IULIE 2024

Vikings: Valhalla: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX     

Plasat la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis și prințul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăsește pe eroii noștri la șapte ani după încheierea sezonului doi. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.

Vikingii: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikingii: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

| Regizat de: David Frazee, Hannah Quinn, Emer Conroy, Ciaran Donnelly, Jan Matthys, Monika Mitchell

| Scris de: Michael Hirst, Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee

| Bazat pe serialul Vikingii, creat de: Michael Hirst

| Producători executivi: Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri

| Cu: Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson

DIN 11 IULIE 2024

Elite: Sezonul 8 – SERIAL NETFLIX

În prag de absolvire pentru elevii din Las Encinas, Omar și Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile și rivalitățile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.

Acesta este cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas. Regia este asigurată de Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé.

Sezonul opt este creat de Carlos Montero și Jaime Vaca și va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot (Clubul criminal de lectură), Nuno Gallego (UPA Next). Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.

| Regizat de: Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé

| Scris de: Carlos Montero și Jaime Vaca

| Producători executivi: Antonio Asensio, Diego Betancor, Carlos Montero, Ruben Goldfarb, Gonzalo Martini

| Cu: Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Ander Puig, Maribel Verdú, Omar Ayuso, Mina El Hammani, Ane Rot, Nuno Gallego

DIN 26 IULIE 2024


Titluri originale Netflix

DISPONIBIL ACUM

Cozy Grove Camp Spirit – JOC NETFLIX

Hearts – JOC NETFLIX

Netflix Stories: Perfect Match – JOC NETFLIX

The Case of the Golden Idol – JOC NETFLIX

2 IULIE 2024

SPRINT – SERIAL SPORTIV NETFLIX

Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.

3 IULIE 2024

Love Is Blind: Brazil: Season 4  – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

The Man with 1000 Kids – DOCUMENTAR NETFLIX – Bărbatul cu 1000 de copii         

Mai multe familii află că donatorul de spermă în care au avut încredere este tatăl a sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.

4 IULIE 2024

Barbecue Showdown: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Duelul grătarelor: Sezonul 3

Savurosul concurs culinar revine cu nouă concurenți care se întrec într-o luptă aprigă pentru a deveni următorul campion al grătarelor.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 1-4 –  SERIAL NETFLIX – Titlu localizat :Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

5 IULIE 2024

Desperate Lies –  SERIAL NETFLIX – Minciuni disperate       

În urma unui fenomen rar, o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Cu timpul, se străduiește să-și țină familia unită și secretele ascunse.

Goyo –  FILM NETFLIX

Un tânăr cu autism, ghid într-un muzeu, duce o viață strictă până când se îndrăgostește de colega sa și este nevoit să facă față unei furtuni de emoții noi și intense.

The Imaginary – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Imaginar          

Rudger, un prieten imaginar al Amandei, este despărțit de aceasta și trebuie să facă echipă cu ceilalți prieteni imaginari pierduți pentru a se putea întoarce la ea.

9 IULIE 2024

Hannah Berner: We Ride at Dawn – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de stand-up cu comedianta Hannah Berner.

The Boyfriend  –  SERIAL NETFLIX – Iubitul 

Pe parcursul unei luni, mai mulți bărbați vor locui sub același acoperiș și vor gestiona o cafenea pe roți pentru a lega prietenii cu speranța de a-și întâlni alesul.

10 IULIE 2024

Eva Lasting: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Eva pentru totdeauna: Sezonul 2          

Întoarcerea Evei stârnește o nouă rundă de discuții la școală, drame, momente magice de camaraderie. Și îi dă noi speranțe lui Camilo.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 – episodul 11 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

Receiver – SERIAL SPORTIV NETFLIX

Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele sezonului NFL din 2023: Deebo Samuel, George Kittle, Amon-Ra St. Brown, Davante Adams și Justin Jefferson.

Sugar Rush: The Baking Point: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Goana dulce mult aduce: Punct de coacere: Sezonul 2   

Pe locuri, fiți gata, amestecați! Emoțiile cresc odată cu torturile pe măsură ce șase echipe noi plămădesc creații culinare uluitoare în cursa pentru marele premiu.

Wild Wild Punjab – FILM NETFLIX – Mare nebunie în Punjab

11 IULIE 2024

Another Self: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Un alt sine: Sezonul 2  

Ada, Sevgi și Leyla continuă să-și exploreze traumele ancestrale trecând prin noi începuturi și au de luat decizii cruciale în orașul de coastă Ayvalık.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 5-7- SERIAL NETFLIX – Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

Vanished into the Night – FILM NETFLIX – Dispăruți în noapte      

Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.

12 IULIE 2024

Blame the Game – FILM NETFLIX – Dă vina pe joc  

Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.

Exploding Kittens – SERIAL NETFLIX

O luptă supremă se iscă între bine și rău când Dumnezeu și rivalul său, urmașul Satanei, sunt trimiși pe Pământ să trăiască cu oamenii sub forma unor pisici vorbitoare.

Lobola Man – FILM NETFLIX – Expertul în zestre         

Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.

The Champion – FILM NETFLIX – Campionul echipei       

Un star impulsiv al fotbalului are totul, dar după o bătaie este suspendat și i se atribuie un nou tutor: un profesor solitar care îl va învăța să-și înfrunte temerile.

15 IULIE 2024

Wonderoos – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Minuneii         

Urmărește animăluțele Kiki, Dewey, Hazzy, Luly și Teshi, care învață să-și facă prieteni, gustă mâncăruri noi și trăiesc experiențe uluitoare în coloratul oraș Minunești!

16 IULIE 2024

Chad Daniels: Empty Nester – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Un nou spectacol de stand-up marca Chad Daniels.

Homicide: Los Angeles –  DOCUMENTAR NETFLIX – Omucideri       

Investigatorii din L.A. dezvăluie detalii șocante despre cazuri importante în acest serial documentar bazat pe fapte reale, de la creatorul serialului „Lege și ordine”.

17 IULIE 2024

Simone Biles Rising – SERIAL SPORTIV NETFLIX – Simone Biles în ascensiune: Partea 1    

Urmărește-o pe gimnasta Simone Biles încercând să dobândească un echilibru între viața personală, sănătatea mintală și antrenamentele înainte de mult așteptata revenire la Olimpiadă.

T・P BON: Season 2 – SERIAL NETFLIX – T・P BON: Sezonul 2

Devenit agent în Patrula Timpului, Bon își continuă misiunile extraordinare de salvare prin spațiu și timp, fiind în același timp mentorul noii sale asistente, Yumiko.

The Green Glove Gang: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Banda mănușilor verzi: Sezonul 2         

Ascunzându-se de poliție, hoațele din Banda Mănușilor Verzi sunt obligate să revină după ce unul dintre fiii lor intră în belele cu un gangster neînduplecat.

18 IULIE 2024

Cobra Kai: Season 6 Part 1 – SERIAL NETFLIX – Cobra Kai: Sezonul 6: Partea 1             

Cum noul turneu mondial bate la ușă, Daniel și Johnny încearcă să-și reconstruiască echipa, dar dușmani vechi și amenințări noi stau în calea victoriei lor.

Master of the House – SERIAL NETFLIX – Stăpânul casei  

Înainte să moară, un patriarh se căsătorește cu servitoarea sa și îi lasă un imperiu al diamantelor, însă familia lui începe lupta pentru putere.

Rhythm + Flow France: Season 3 – episoadele 8-9 – SERIAL NETFLIX – Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

19 IULIE 2024

Find Me Falling – FILM NETFLIX – Faleza iubirii    

După eșecul unui album de revenire, un star rock (Harry Connick Jr.) se retrage într-o casă pe faleza unei insule din Mediterana, viața complicându-i-se și mai mult.

Skywalkers: A Love Story – DOCUMENTAR NETFLIX – Skywalkers: O poveste de dragoste        

Doi temerari își pun la încercare iubirea și încrederea reciprocă escaladând ilegal una dintre cele mai înalte clădiri ale lumii pentru a face o cascadorie acrobatică.

Sweet Home: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Casă, dulce casă: Sezonul 3      

Lumea se clatină la granița dintre monștri și oameni, lăsând umanitatea în fața unei alegeri dificile. Ciocnirea dorințelor duce la o luptă disperată.

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX – Atenție, frige!: Sezonul 6         

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

21 IULIE 2024

Rhythm + Flow France: Season 3 – episodul 10 – SERIAL NETFLIX – Ritm + rimă: Franța: Sezonul 3

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

24 IULIE 2024

Dirty Pop: The Boy Band Scam – DOCUMENTAR NETFLIX – Latura întunecată a popului: Ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman           

Un serial documentar fascinant despre ascensiunea și decăderea lui Lou Pearlman, cel care a creat și exploatat unele dintre cele mai mari trupe de băieți ale anilor ’90.

Love of my life – SERIAL NETFLIX

Fiica tânără și neînfricată a unui moșier înstărit se îndrăgostește de un muncitor carismatic, însă familiile vor sta în calea fericirii lor.

Resurrected Rides – SERIAL NETFLIX – Restaurare pe roți         

Comedianul Chris Redd lucrează cu o echipă genială de experți în reparații auto pentru a da o nouă viață mașinilor vechi, cu transformări uluitoare.

25 IULIE 2024

Kleo: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Kleo: Sezonul 2

Fosta spioană din Germania de Est, Kleo, continuă să se dezlănțuie în Europa după Războiul Rece, ajungând mai profund decât ar vrea în propriul trecut.

The Decameron – SERIAL NETFLIX – Decameronul   

Ciuma bubonică se răspândește în Italia. Un grup de nobili și servitori se retrag într-o vilă, însă haosul pune în scurt timp stăpânire asupra refugiului lor luxos.

Tokyo Swindlers – SERIAL NETFLIX – Escrocii din Tokyo       

Aflând de o proprietate de lux în valoare de 10 miliarde de yeni, o echipă de escroci face orice pentru a reuși cea mai curajoasă înșelătorie de până acum.

26 IULIE 2024

House of Ga’a – FILM NETFLIX

Bashorun Gaa descrie ascensiunea și decăderea unui rege nemilos care s-a folosit de înșelăciune și voodoo pentru a domni, fiind răsturnat de la putere de propriul fiu.

Non Negotiable – FILM NETFLIX – Nenegociabil    

Chemat să salveze președintele de răpitori, negociatorul de ostatici Alan Bender se vede nevoit să medieze și salvarea soției și căsniciei sale.

The Dragon Prince: Season 6 – SERIALNETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Prințul Dragon: Sezonul 6        

Callum și Rayla caută o cale de a-l distruge pe Aaravos, iar prietenii lor au de-a face cu influența perfidă a elfului atât în Xadia, cât și în Katolis.          

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX – Atenție, frige!: Sezonul 6         

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

31 IULIE 2024

Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa – DOCUMENTAR NETFLIX – Regina muntelui: Culmile nepalezei Lhakpa Sherpa      

Prima femeie nepaleză care a cucerit Everestul se întoarce pentru a-l urca a zecea și ultima oară, în acest documentar captivant.

Unsolved Mysteries: Volume 4 – SERIAL NETFLIX – Mistere neelucidate: Volumul 4

Martori, ofițeri de poliție și experți explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii în acest serial documentar terifiant.

2 AUGUST 2024

Too Hot to Handle: Season 6 – episoadele 8-10 – SERIAL NETFLIX – Atenție, frige!: Sezonul 6         

Un nou sezon, noi premii, multe surprize și un nou partener năbădăios pentru Lana, care tulbură apele printre celibatarii sexy din vilă.

ÎN CURÂND

LALIGA: All Access – DOCUMENTAR NETFLIX – LALIGA: Acces total   

Acest serial documentar oferă o privire exclusivă asupra faimoasei ligi spaniole de fotbal, de la victoriile de pe teren până la lacrimile din afara lui.


Titluri licențiate Netflix

1 IULIE 2024

A Quiet Place

ALVINNN!!! And the Chipmunks: Sezonul 5

American Gangster

Black Sea

Central Intelligence

Five Feet Apart

How to Train Your Dragon 2

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Inside Job

Jesus Revolution

Les Misérables

Loving

Miraculous World: Shanghai, The Legend of LadyDragon

Mr. & Mrs. Smith

ONE PIECE: Egghead

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson: Sea of Monsters

Resident Evil: Vendetta

Smashed

Sniper: Rogue Mission

The Snowman

Unfriended

2 IULIE 2024

Il Clandestino: Sezonul 1

4 IULIE 2024

Jack Reacher

6 IULIE 2024

Babylon

7 IULIE 2024

Mamma Mia!

Violent Night

8 IULIE 2024

Clueless

Munich

12 IULIE 2024

American Sniper

15 IULIE 2024

Titanic

16 IULIE 2024

Blumhouse’s Truth or Dare: Extended Director’s Cut

Boyhood

Captain Underpants: The First Epic Movie

The Game

The Kingdom

17 IULIE 2024

Adela: Sezonul 2

She Said

18 IULIE 2024

The Hangover

The Hangover: Partea II

The Hangover: Partea III

19 IULIE 2024

Zodiac

22 IULIE 2024

Puss in Boots: The Last Wish

Zoolander

Zoolander 2

26 IULIE 2024

Failure to Launch

29 IULIE 2024

Father Stu

Articole similare

„Anul nou care n-a fost”, lungmetrajul de debut al regizorului Bogdan Mureșanu, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Jovi Ene

Începe competiția oficială a Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B, din cadrul Buzău International Arts Festival

Jovi Ene

Jocuri mortale: Nerve (2016)

Dan Romascanu

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult