Stiri

„America, venim!” – disponibil online pe CINEPUB

CINEPUB propune pasionaților de film românesc comedia regizată de Răzvan Săvescu: America, venim!”

Adrian Văncică și Gheorghe Ifrim, cunoscuţi publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinţi, alături de Mihai Călin, Ion Săpdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea și Oana Ioachim sunt actorii pe care publicul îi poate (re)descoperi în America, venim!”¸ filmul săptămânii pe CINEPUB. 

Filmul spune povestea unui grup special: cinci actori, regizorul, un băieţel şi ursul lui imens de pluş. Aceștia pleacă tocmai din micul Târgovişte și traversează oceanul pentru a susţine un spectacol la New York. Nu totul merge conform planului şi actorii hotărăsc, pentru câţiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român, stabilit în SUA de ceva vreme, care le promite un turneu de amploare. Iau problemele lor sfârşit sau doar încep?

Lungmetrajul America, venim!” poate fi urmărit online pe CINEPUB.

Cinepub.ro este singurul portal de filme românești online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Articole similare

„Mărturie. Familia mea şi şoaptele istoriei”

Delia Marc

SUPER, Ediția a 9-a: Devino Ambasadorul festivalului de artă făcută de adolescenți la tine în oraș!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (12 – 18 septembrie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult