Stiri

Jocul se schimbă / Game Change – o nouă producţie originală în premieră la HBO România

HBO România prezintă în premieră filmul original Jocul se schimbă, cu Julianne Moore, Woody Harrelson şi Ed Harris in rolurile principale.

Jocul se schimbă / Game Change ridică cortina ce a acoperit intensa dramă a alegerilor din 2008 şi scoate la iveală nesiguranţa ce a marcat deciziile luate în spatele uşilor închise. Filmul oferă o perspectivă cu totul unică asupra mecanismelor interne ale unei campanii istorice.

Jocul se schimbă / Game Change prezintă o fascinantă imagine din culisele campaniei prezidenţiale susţinută de John McCain în 2008, de la alegerea Guvernatorului din Alaska, Sarah Palin, drept parteneră de candidatură a lui McCain pentru funcţia de vicepreşedinte şi până la înfrângerea suferită în ziua alegerilor. Spusă din perspectiva strategului lui McCain, Steve Schmidt, cel care a promovat-o pe Palin, filmul analizează un moment definitoriu pentru politica SUA.

Julianne Moore este Guvernatorul din Alaska, Sarah Palin. Woody Harrelson este Steve Schmidt, principalul strateg de campanie al senatorului McCain. Ed Harris este senatorul de Arizona, John McCain. Ron Livingston este Mark Wallace, sfătuitor al campaniei McCain-Palin, care a coordonat şi pregătirea dezbaterilor la care urma să participe Palin. Peter MacNicol este Rick Davis, managerul campaniei lui McCain. Sarah Paulson este Nicolle Wallace, sfătuitor al campaniei McCain-Palin. Jamey Sheridan este autorul discursurilor lui McCain, Mark Salter. Bruce Altman este Fred Davis, strategul pe probleme de media al lui McCain.

Câştigator a două premii Emmy® pentru producţia HBO Films Recount, ce analiza campania prezindenţială din 2000, Jay Roach a regizat şi produs filmul Jocul se schimbă, film ce i-a adus o nouă nominalizare la Premiile Emmy®

La ediţia din acest an a prestigioaselor Premii Emmy®, producţia HBO Jocul se schimbă / Game Change este nominalizată la mai multe categorii printre care: cea mai bună mini serie, cea mai bună actriţă într-un rol principal într-o mini serie, Julianne Moore, cel mai bun actor într-un rol principal într-o mini series, Woody Harrelson.

Jocul se schimbă / Game Change va fi difuzat în premieră la HBO pe 1 septembrie, de la ora 20:30. Filmul va fi disponibil şi pe HBO GO.

Articole similare

Concurs: Câștigă cartea „Profesorul Astro Cat și frontierele universului”, oferită de Editura Pandora M! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Castiga cartea “In labirint sunt umbre si lumini”, de Codrut Constantinescu

Jovi Ene

Campania de imagine TIFF 2012: filmul ca religie

Jovi Ene

2 comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult