Stiri

Adrian Păunescu (1943-2010)

Poetul Adrian Paunescu a murit, a anuntat vineri dimineata doctorul Serban Bradisteanu, medicul curant al lui Paunescu. Inima sa a incetat sa bata la ora 7:15, vineri dimineata.

Inima poetului se oprise de mai multe ori si joi noaptea, iar vineri dimineata medicii de la spitalul Floreasca nu au mai reusit sa-l resusciteze.

Medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de Cardiologie a spitalului, a spus joi ca boala depaseste resursele terapeutice ale spitalului iar doctorii nu stiu cat timp vor mai reusi sa faca fata.

Adrian Paunescu a fost internat, la 26 octombrie, in stare grava, la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, fiind diagnosticat cu insuficienta cardiaca, hepatica si renala.

Adrian Paunescu avea 67 de ani.

Sursa: www.hotnews.ro

Articole similare

O nouă carte scrisă de faimosul Bear Grylls

Jovi Ene

Poezii naive si sentimentale in lectura lui Dan Sociu, la Libraria Bastilia

Jovi Ene

Eveniment caritabil, „Construim biblioteci” in jurul lumii cu EduCab, la Journey Pub

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult