Stiri

Un altfel de revelion: În Culise organizează un revelion în teatru

Revelion 2016Pentru cel de-al cincelea an consecutiv, Teatrul În Culise organizează un revelion cu spectacol, însă în acest an are loc o premieră – petrecerea dintre ani va avea loc chiar în sala de spectacol! Pe 31 decembrie de la ora 19:00, mansarda transformată în teatru de pe Calea Călărașilor nr. 55 găzduiește o petrecere cu un program special de comedie românească, muzică live și dans.

Revelionul ca altădată #5 organizat de În Culise oferă o experiență unică și irepetabilă – cu scheciuri și comedie ”ca altădată”, mâncare fabuloasă și licori magice, dansând printre stele și ciocnind paharele cât este noaptea de lungă.

În meniul Revelionului ca altădată sunt incluse: o gașcă de prieteni, momente comice și glume proaspete, muzică live, dans, open bar și open buffet plus câteva surprize delicioase. Pe scenă se vor urca Alex Vlad, Bianca Mateescu, Grațiela Popa, Mihai Bădoi și Ionuț Gurgu, iar atmosfera va fi condimentată de Cristian Bajora, Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora Roșu. Spectacolul nopții dintre ani va readuce pe scenă momente celebre ale anilor ’80, dar și scene comice ale vieții de zi cu zi, iar în muzica live cântată de Vasile Pitonov și Mihai Moșoi va delecta publicul cu folk și colinde. Cu experiența de club, Ivanna se va asigura că muzica este ceea ce trebuie pentru a insiga pe toată lumea să danseze și să se simtă bine.

Mai sunt cinci zile în care se pot achiziționa bilete la preț redus – Până pe data de 15 Decembrie 2015 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Biletele se pot achiziționa ulterior rezervării din Calea Călărașilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Urmărește-ne și pe

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Articole similare

Lansare de carte: Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut, spusa de Tatiana Niculescu Bran

Jovi Ene

Gonsar Tulku Rinpoche revine în România

Jovi Ene

România participă la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult