Stiri

TRIP TALKS #4 – El Camino, experiența Veronicăi Drăgoi

Afis El Camino20 aprilie 2015, orele 19.00

Trip Talks is not about travel tricks… it is about personal trips!

Aducem la Journey povești despre ce înseamnă CĂLĂTORIA VIEȚII! Trip Talks este o serie de evenimente lunare în care ne propunem să urmărim călătoria eroului pe drum, în arta culinară, în muzică, în medicină, în laborator, în scrisul de romane; ne propunem întâlniri care expun cu autenticitate și intensitate călătoria prin care unii dintre noi devin părinți, unii dintre noi trăiesc experiența îmbătrânirii, alții devin coregrafi sau reporteri de război; vom vorbi despre educație alternativă, idealiștii industriilor creative, lumea ONG și călătorii spirituale care te duc, în definitiv, clișeic dar adevărat, tot la a mânca, a te ruga și A IUBI.

Trip Talks a început cu experiența drumului parcurs pe glob pentru că e primul gând care îți apare în minte atunci când te gândești la CĂLĂTORIE! Dar viața e o continuă călătorie, în jurul unui sigur centru, TU!

TRIP TALK #4https://www.facebook.com/events/964156753603398/

El Camino de Santiago și poveștile sale pare să fie o continuare mai mult decât firească despre cum viața se dezvăluie prin imersarea în… călătorie.

După mai bine de zece ani de carieră constituită cu succes în domeniul marketingului și al publicității, Veronica Drăgoi pornește în vara lui 2004 pe Camino, împinsă de sensul căutării de sine, într-o perioadă de cumpănă profesională și sufletească. Cei 800 de kilometri parcurși pe jos în celebrul pelerinaj spaniol dintre Roncesvalles și Santiago de Compostela i-au adus pacea interioară îndelung râvnită dar și neastâmpărul de a-și împlini un vis din copilărie: cel de a scrie o carte.

„Tot scanâdu-mi resursele fizice, dar și motivațiile psihice, dintr-o dată am înțeles că dincolo de scopul final al călătoriei mele – Santiago de Compostela – există o miză mult mai importantă: ziua de azi și clipa prezentă. A fost prima lecție pe care am învățat-o pe Camino: fiecare pas e important! Nu doar pentru atingerea scopului ultim – destinația planificată – ci prin el însuși. Fiecare pas conta și îmi putea aduce o nouă surpriză, un nou nivel de înțelegere a propriei mele ființe. Gândul poate părea simplu, dar oare de câte ori nu trecem prin viață absenți, fără să înțelegem valoarea momentului prezent?” Veronica Drăgoi

„În prima jumătate a cărții, am invidiat-o pe autoare pentru aventura călătoriei la care s-a încumetat. La finalul lecturii, o invidiam deja pentru cartea pe care a scris-o în urma acestei experiențe. Veronica Drăgoi a compus literar povestea unui drum inițiatic pe care l-a străbătut chiar ea, reconstituind amintiri și trăiri, pe baza jurnalului sau de călătorie. Citindu-i cartea – captivantă și emoționantă deopotrivă – constatam că drumul Veronicăi este același drum pe care si noi l-am visat, uneori, sau pe care l-am parcurs în suisuri si coborâșuri ale inimii, în văi și dealuri ale propriului destin. Narațiunea este seducătoare, dar farmecul irezistibil al cărții vine din felul în care autoarea ne obligă, cu talent și maestria persuasiunii, să ne regăsim în întămplările pline de emoție, de curaj, de haz sau de tristețe ale drumului sau și să medităm la propriile noastre călătorii de viață.” Alice Năstase

Vă așteptăm cu mare drag să împărtășim povești despre El Camino și să aflăm detalii despre experiența Veronicăi Drăgoi pe acest drum magic.

Rezervări eveniment: 0752 285 286

Afis El Camino

Articole similare

Concurs: Câștigă un pachet de 3 cărți despre viață și iubire, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (21 – 27 martie 2016)

Jovi Ene

Miine vor fi decernate premiile de excelenta ale industriei de carte din Romania, in cadrul Galei „Bun de Tipar”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult