Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei ”Hatfields and McCoys”

Hatfields and McCoysHatfields and McCoys (2012)
Regia: Kevin Reynolds
Scenariul: Ted Mann & Ronald Parker
Distribuția: Kevin Costner, Bill Paxton, Tom Berenger, Powers Boothe

Bazat pe povestea reală a luptei dintre familiile Hatfield și McCoy, pe parcursul a 28 de ani, History Channel ne oferă o mini-serie surprinzătoare, cu actori de excepție și locații superbe. Produs de bine-cunoscutul Kevin Costner, acest western a fost filmat în România, lângă Brașov, și a fost proaspăt nominalizat la 16 premii Emmy, dintre care a câștigat 5, pentru cei mai buni actori, cel mai bun montaj de film și de sunet și cel mai bun machiaj.

Trailerul ne oferă suficient pentru a vrea mai mult, însă vom mai avea de așteptat, deoarece această serie nu a fost încă distribuită în România.

Articole similare

Trailerul zilei “Bullet to the Head”

Jovi Ene

Trailerul zilei ”Iron Man 3”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Oz: The Great and Powerful”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult