Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei ”Monsters University”

IMG. 1 MUMonsters University (2013)

Regia: Dan Scanlon
Voci: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Julia Sweeney
Muzica: Randy Newman
Lansare oficiala SUA: 21 iunie 2013

După un an dezamăgitor în materie de filme de animație, se pare că studiourile Pixar își vor lua revanșa, cu prequel-ul faimosului Monsters’ Inc. Păstrând în rolurile principale pe inconfundabilii Billy Crystal și John Goodman, pare a fi un film pentru copiii din noi toți: amuzant, inteligent, cu personaje pe care le iubim și acțiune imprevizibilă. Iar Randy Newman compune muzica!!! Ce poți cere mai mult?!

Abia aștept să îl văd din nou pe Mike, blândul, însă megavorbărețul de el, și pe Sulley, într-o etapă a vieții sale ce cu siguranță contrastează cu cea din M.I. Am o presimțire că acest film va accentua relația dintre Bu și Sulley și schimbarea acestuia din primul film. Doar o presimțire, însă sper să fie adevărată.

Scream Majors on the way! 🙂

Articole similare

Trailer “Restless”

Jovi Ene

Trailer “Yut doi jung si”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Iron Man 3”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult