Stiri

The Sandman continua cu noi episoade | Netflix

•                     Universul The Sandman se extinde.

•                     Serialul iconic va reveni cu și mai multe episoade și povești, care vor fi adaptate din numeroasele romane grafice The Sandman.

•                     Numărul de episoade și detaliile referitoare la povești sunt secrete.

„Milioane și milioane de oameni au vizionat și iubit The Sandman pe Netflix, de la fani consacrați ai universului, până la oameni pur și simplu curioși, care au devenit apoi obsedați de Stăpânul Viselor, familia lui și evenimentele din jurul lor. Îmi face o plăcere incredibilă să spun că, alături de Netflix și Warner Bros., Allan Heinberg, David Goyer și cu mine vom aduce și mai multe povești din The Sandman la viață. Există câteva povești uimitoare care îl așteaptă pe Morfeu și pe restul personajelor (precum și pe multe alte personaje noi din univers). Nimeni nu va fi mai mulțumit de asta decât distribuția și echipa The Sandman: ei sunt cei mai mari fani. Și acum este timpul să ne întoarcem la muncă. La urma urmei, urmează o masă în familie. Și Lucifer așteaptă ca Morfeu să se întoarcă în Iad…”, a declarat Neil Gaiman.

Despre The Sandman:

După ce este este capturat pe neașteptate și ținut prizonier vreme de peste o sută de ani, Sandman, alias Visul (Tom Sturridge), entitatea cosmică extraordinară care ne controlează toate visele, trebuie să călătorească printre diverse lumi și momente din timp pentru a elimina haosul creat de absența sa.

Bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate premiate și semnate de Neil Gaiman, THE SANDMAN este un amestec complex de mitologie și fantezie întunecată centrat pe personaje, cuprinde zece capitole extraordinare și descrie nenumăratele aventuri ale Visului. Serialul îi are ca producători executivi pe Gaiman, pe realizatorul Allan Heinberg și pe David S. Goyer, care s-au ocupat și de partea de dezvoltare. THE SANDMAN este produs de Warner Bros. Television și îi mai are în distribuție pe Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscut anterior drept „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James-Young și Razane Jammal.

Data de lansare: 5 august, 2022

Episoade: 10 episoade x 1 oră + un episod surpriză

Producător executiv / Showrunner / Scenarist: Allan Heinberg

Producători executivi / Scenariști: David S. Goyer, Neil Gaiman

Desvoltat de: Neil Gaiman & David S. Goyer & Allan Heinberg

Bazat pe: seria de benzi desenate de la DC Comics THE SANDMAN, de Neil Gaiman, Sam Keith și Mike Dringenberg

Studio: Warner Bros. Television

Cu: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscut anterior drept „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young și Razane Jammal

Articole similare

Masters of Puppets – maeştrii filmului de animaţie cu păpuşi, pe marele ecran la Anim’est

Jovi Ene

5000 de spectatori au participat la evenimentul Filme în aer liber la Constanța, în condiții de distanțare socială

Jovi Ene

7 pași care te vor face să te simți parte din gașca La Casa de Papel!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult