Stiri

Prima ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG

Banner online  300 x 250 pxÎn perioada 14 – 18 octombrie 2015, la Sala Pașilor Pierduți de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași se va desfășura prima ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG, eveniment organizat de Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași.

Principalii parteneri ai evenimentului sunt Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România.

La această primă ediție participă peste 55 de expozanți din întreaga țară și Republica Moldova (edituri, companii de difuzare de carte românească, străină, papetărie și muzică, galerii de artă, artiști plastici etc.) organizați în peste 40 de standuri pe o suprafață construită de aproximativ 300 mp (Sala Pașilor Pierduți acoperită în întregime).

În standuri este prezentă carte diversă: carte universitară, academică și științifică, carte de specialitate pentru beletristică pentru zeci de domenii de interes, bibliografie școlară și carte pentru copii și tineret etc., iar ofertele sunt numeroase și generoase.

Programul cultural numit JURNAL DE BORD conține peste 70 de lansări de carte și momente artistice (muzică și teatru), iar la realizarea acestuia participă cadre didactice universitare, scriitori, critici literari, editori etc.

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, la ora 13.00, vor fi decernate diplomele ARCA LUI GUTENBERG pentru direcții editoriale de prestigiu.

Puteți descărca programul și editurile participante de aici.

Articole similare

1 iunie pentru copii mari

Jovi Ene

Top 5 la Gaudeamus 2017: Editura Litera – Testamentul lui Abraham, Trofeul pentru Cea mai râvnită carte

Jovi Ene

Două dintre premiile ARCCA vor purta numele a două personalități: Barbu Cioculescu și Mihai Giugariu

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult