Stiri

Preview UrbanEye Film Festival 2017, intalnire cu echipa festivalului si proiectie de film

FB: https://www.facebook.com/events/973818822755982

Pe 25 octombrie, ora 19:30, vino la Journey Pub să cunoști echipa UrbanEye Film Festival și să aflii totul despre noua ediție UrbanEye Film Festival 2017, singura platformă de idei care prin film deschide discuția despre spatiile în care trăim.

În cadrul întâlnirii vei descoperi detalii despre filmele și temele abordate anul acesta, precum dreptul la locuire și spațiu public, migrația, spații culturale la granița utopiei, portrete ale arhitecților/designerilor și land art. De asemenea, vom povesti și despre evenimentele conexe festivalului: expoziția “Understanding Design” și workshopuri de bijuterie contemporană, ateliere creative pentru copii și tururi ghidate ale Bucureștiului mai puțin cunoscut.

Echipa festivalului va fi prezentă la eveniment pentru a discuta despre noutățile acestei ediții și va răspunde tuturor întrebărilor.

Împreună, vom viziona filmul Design that Heals (2016 | 24 min | USA)

Trailer – https://vimeo.com/181136767

După o catastrofă, cum se poate vindeca o comunitate?
În Haiti, în urma cutremurului devastator din 2010, infrastructura a fost grav afectată, ducând la apariția uneia dintre cele mai mari epidemii de holeră din istoria recentă. Filmul arată cum crearea unui centru de tratament, cu un design de calitate, a contribuit semnificativ la stoparea epidemiei. Totodată sunt chestionate problemele structurale și sociale care au dus la declanșarea cazurilor de holeră.

Vizionare realizată cu sprijinul MASS Design Group.

Evenimentul are loc la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piața Romană) și se desfășoară cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri disponibile. Pentru rezervări vă invităm să faceți un scurt apel telefonic la numărul: 0752 285 286 – Journey Pub.
___________
Acesta este un proiect al asociației ARTA în dialog, proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ și co-finanțat de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Articole similare

Sex, dragoste si alte nebunii – O noua avanpremiera a Teatrului de Pica

Jovi Ene

Începe a șasea ediţie a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (30 noiembrie – 6 decembrie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult