Stiri

Premiera săptămânii CINEPUB: Un documentar despre Silviu Purcărete

Platforma online de filme românești CINEPUB anunță premiera documentarului-eseu semnat de Laurențiu Damian: Insula. Într-o Furtună: Silviu Purcărete. Sau Recitindu-l pe Shakespeare. Pelicula va transpune spectatorii în universul repetițiilor, indicațiilor și lucrului cu actorii, a imaginilor în plină creație ale lui Silviu Purcărete. Filmul reprezintă un portret al regizorului Silviu Purcărete, realizat cu tuşe discrete.

„Poftiţi în Lumea lui Purcărete! Dramatică, tensionată, subtilă, dezirantă, poetică, fragilă, voluptoasă. Plină de detalii şi de povești fabuloase. El priveşte în jur cu uimire şi cu smerenie”, a declarat Marina Constantinescu, selecționer și director artistic al Festivalului Internațional de Teatru, despre expoziția Lumea lui Purcărete, produsă de FNT în 2015.

CINEPUB celebrează FNT 2017 cu premiera oficială online a filmului lui Laurențiu Damian, o altfel de incursiune în lumea lui Purcărete, importantul regizor care de-a lungul timpului a devenit o prezență obișnuită a celui mai de anvergură eveniment de teatru din România.

Cinepub.ro este singurul portal de filme românești online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Documentarul Insula de Laurențiu Damian poate fi urmărit aici:

http://cinepub.ro/site/insula-laurentiu-damian-2012/

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher, Tall Girl

Jovi Ene

Laura Lucia Mihalca şi emoţiile de tip matrioşcă

Jovi Ene

Din dragoste cu cele mai bune intenții – pe CINEPUB

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult