Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Sky Rojo, The Mitchells vs. The Machines, The Witcher: Sezonul 2

Fuga continua. Cel de-al doilea sezon din Sky Rojo va avea premiera pe 23 iulie, pe Netflix

Netflix a confirmat astăzi data lansării celui de-al doilea sezon din Sky Rojo. Acesta va avea premiera pe 23 iulie.

Coral, Wendy și Gina continuă să lupte pentru libertatea lor, urmărite de Romeo, Moisés și Christian. Evadarea lor devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunță. Fetele sunt mai unite ca oricând, în timp ce loialitatea urmăritorilor lor unul față de celălalt începe să se destrame. Adrenalina și acțiunea s-au întors pe scaunul șoferului în cel de-al doilea sezon din Sky Rojo, venit de la creatorii La Casa de Papel.

Al doilea sezon din Sky Rojo va avea 8 episoade de 25 de minute.

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina care își propune să creeze seriale ce să se distingă de restul. De la lansare, aceasta a dezvoltat La Casa de PapelThe Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.


THE MITCHELLS VS. THE MACHINES | Trailer oficial | Netflix

Regizat de: Mike Rianda

Scris de: Mike Rianda, Jeff Rowe

Produs de: Phil Lord, Christopher Miller, Kurt Albrecht

Distribuție: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman, Fred Armisen, Beck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Blake Griffin,  Conan O’Brien,  Doug the Pug, Sasheer Zamata, Elle Mills, Alex Hirsch, Jay Pharoah

Synopsis:

Creatorii producțiilor Spider-Man: Into The Spider-Verse (premiată cu Oscar) și The LEGO Movie prezintă The Mitchells vs. The Machines, o comedie de acțiune animată despre o familie obișnuită, care se află în mijlocul celei mai mari provocări de până acum: salvarea lumii de la apocalipsa roboților. Nu e mare lucru, nu? Totul începe când ciudata, dar creativa Katie Mitchell este acceptată la școala de film a visurilor sale. Ea este nerăbdătoare să plece cât mai repede de acasă și să cunoască persoane asemenea ei, dar tatăl ei iubitor insistă ca întreaga familie să o conducă la școală, pentru a întări legăturile familiale în această călătorie deloc stânjenitoare sau forțată. Când credeau că nimic nu mai poate contribui la înrăutățirea călătoriei, brusc începe răscoala roboților! De la telefoane inteligente la aspiratoare robotizate și la maleficele jucării Furby, toate sunt folosite pentru a captura toți oamenii de pe planetă. Acum salvarea omenirii depinde de membrii familiei Mitchell, inclusiv de mama Linda, o eternă optimistă, ciudatul frățior Aaron, cățelul Monchi și doi roboți prietenoși, dar cam prostuți.


S-au încheiat filmările pentru The Witcher: Sezonul 2

URMĂTORUL SEZONUL DIN SERIE VA AVEA PREMIERA ÎN 2021

La 158 de zile de la începerea producției, The Witcher a încheiat filmările pentru sezonul 2.

Filmat în 15 locații din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuție, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producție și o mulțime de monștri noi, drumul echipei prin această producție a fost aproape la fel de epic precum seria în sine.

Astfel, Netflix lansează astăzi un video cu imagini direct de pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul celor din distribuție și din echipa de producție – condusă de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich – resimțit odată cu finalizarea filmărilor pentru foarte așteptatul următor sezon din The Witcher.

Cel de-al doilea sezon din The Witcher va avea premiera în 2021.

Despre The Witcher Sezonul 2:

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

Articole similare

Rui Zink la Bucureşti

Jovi Ene

CDPL FEST 37: sărbătorim 3 ani de FEST-uri!

Jovi Ene

Miercuri la BJFF: trei filme in premiera si invitati de marca

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult