Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Sex Education, Griselda

Ultimul sezon din Sex Education este disponibil acum, pe Netflix

Uneori, să crești înseamnă să-ți iei rămas bun.

Ultimul sezon din Sex Education este disponibil acum, pe Netflix.

Despre Sex Education: Sezonul 4:

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el revin și Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair PetrieSamantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings.

Acestora li se vor alătura și actorul câștigător al premiului Emmy și vedeta din Schitt’s CreekDan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrița și modelul Jodie Turner Smith, comedianul Eshaan Akbar, dar și noii veniți Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua.

De la lansarea pe Netflix din 2019, seria Sex Education a fost nominalizată și a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial de comedie pentru sezonul 3 la cea de-a 50-a ediție a Premiilor Emmy, din 2022. Sex Education: Sezonul 3 a avut 66,6 milioane de vizualizări în primele 91 de zile.

La începutul lunii iulie, Netflix a anunțat că sezonul patru va fi ultimul sezon al serialului, printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor de la creatoarea, scriitoare principală și producătoarea executivă, Laurie Nunn, care a spus: „Suntem incredibil de mândri de Sex Education și ne simțim îndatorați scriitorilor, distribuției și echipei noastre geniale care a pus atâta inimă în realizarea fiecărui episod. Au muncit pentru a vă aduce ultimul sezon și abia așteptăm să îl împărtășim cu voi”.

Credite:

Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn

Scris de: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom și Thara Popoola

Regizat de: Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland

Producători executivi: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman

Producătorul seriei: Callum Devrell-Cameron 

Produs de: Rem Conway

Sex Education: Sezonul 4 este produs de Eleven pentru Netflix.  

Filmările au avut loc în 2022-2023 în Țara Galilor, Marea Britanie.

Pentru a sărbători lansarea celui de-al patrulea și ultimul sezon, Netflix a adunat expresii din toate colțurile României ca să zică un singur lucru: e doar sex. Cel puțin așa învățăm din Sex Education.

Descoperă primul glosar muzical de Sex Education:

https://www.facebook.com/watch/?v=227014400344393


Netflix anunta data lansarii si teaser-ul oficial pentru GRISELDA

GRISELDA va avea premiera pe Netflix pe 25 ianuarie 2024.

Sofia Vergara se transformă în acest serial inspirat din viața Griseldei Blanco într-o femeie care a ieșit din anonimat devenind „Nașa” lumii interlope. Observă-i amestecul letal de șarm și cruzime în acest serial fascinant. Din 25 ianuarie 2024, doar pe Netflix.

Despre GRISELDA:

Miniserialul Griselda este inspirat din viața priceputei și ambițioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care a ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

Articole similare

MediaPro: Filmele anului 2011 (III)

Delia Marc

„Constantin si Elena” proiectat, lansat si concertat pe 15 decembrie!

Jovi Ene

Filme noi pe Netlix în septembrie 2021

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult