Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Messiah, 6 Underground

Netflix lanseaza trailerul si primele imagini pentru Messiah

TE VA CONVERTI?

MESSIAH SE LANSEAZĂ PE 1 IANUARIE PE NETFLIX

NETFLIX LANSEAZĂ PRIMUL TRAILER ȘI IMAGINI DIN THRILLERUL GEOPOLITIC PROVOCATOR CU MICHELLE MONAGHAN ÎN ROLUL PRINCIPAL

Despre Messiah

Atunci când ofițerul CIA Eva Geller (Michelle Monaghan) descoperă informații despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenția la nivel internațional prin acte de perturbare, ea începe o investigație pentru a-i descoperi originea. În același timp, el continuă să atragă adepți care suțin că poate să facă minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică. Geller trebuie să descopere dacă el este cu adevărat o entitate divină sau un șarlatan capabil să zguduie ordinea geopolitică a lumii. Pe măsură ce povestea continuă, se dezvăluie perspectivele mai multor personaje: un agent secret israelian (Tomer Sisley), un pastor texan (John Ortiz) și fiica sa (Stefania LaVie Owen), un refugiat palestinian (Sayyid El Alami) și jurnalista (Jane Adams) care scrie despre subiect. Din distribuția serialului fac parte și Melinda Page HamiltonWil TravalFares LandoulsiDermot Mulroney și Beau Bridges.

Creat de Michael Petroni (The Book Thief), regizat de James McTeigue (V for Vendetta) și Kate Woods (Rectify), și produs de PetroniMcTeigueAndrew Deane (The Double), Mark Burnett și Roma Downey (The Bible Series, Ben Hur), serialul original Netflix MESSIAH este un thriller provocator, plin de suspans, care explorează puterea influenței și credința în era social media.

Serialul se va lansa la nivel global pe Netflix pe 1 ianuarie 2020.

www.netflix.com/Messiah


Este 6 Underground cel mai Michael Bay film de Michael Bay? 

Spoiler alert: Da.

Cum știm asta? Pentru că Ryan Reynolds a cercetat… „ Adrenalytics: Focus grup” prezintă starul 6 Underground în timp ce analizează noul film de acțiune pentru a vedea dacă depășește nivelul de adrenalină atins de Michael Bay în alte filme. (Spoiler Alert 2: Da, reușește).

Pe Netflix din 13 decembrie 

URMĂREȘTE “ADRENALYTICS: FOCUS GRUP” 

@NetflixIsAJoke Twitter

@NetflixIsAJoke Facebook 

 

www.netflix.com/6Underground 

Synopsis

Care este avantajul în a fi mort pentru toată lumea?

Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier.

Avantajul este… libertatea.

Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva. 

6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie. 

Regizat de: Michael Bay

Scris de: Paul Wernick & Rhett Reese

Produs de:  David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce

Co-Produs de: Jonathan Hook, Michael Kase

Producător executiv: Matthew Cohan

Distribuție: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi și Dave Franco

#6Underground 

@Netflix

Articole similare

Festivalul Cinemascop se întoarce în perioada 1-5 august!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (30 aprilie – 6 mai 2018)

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în aprilie 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult