Editorial Stiri

“It’s a dream come true for me that André performed it with his orchestra”

Uneori Dumnezeu da haruri din plin unor alesi dupa criterii numai de el stiute.

Iar noi, publicul contemporan, dar si  cel ce ne va urma, beneficiem cu incantare, respect si recunostinta de aceste haruri.

Vorbim despre Sir Philip Anthony Hopkins!

The Silence of the Lambs (1991), The Remains of the Day (1993), Nixon (1995) Amistad (1997), The Human Stain (2003), dar si multe alte pelicule de neuitat.

Membru de onoare al Royal Academy of Music inca din 1979, celebrul actor vorbeste despre prima sa dragoste, muzica, dragoste concretizata in numeroase compozitii interpretate de orchestre prestigioase.

In aceasta vara, la Viena, valsul sau “And The Waltz Goes On” a incantat publicul sub bagheta unui alt mare daruit intru talent si devotament pentru muzica, Andre Rieu.

“Un vis devenit realitate” pentru Sir Anthony Hopkins!

Articole similare

Vulgaritate

Delia Marc

Top cărți de citit de către orice persoană interesată de jocurile de noroc

Jovi Ene

Habemus Papam (2011)

Delia Marc

1 comment

Masaj erotic Baia Mare 8 noiembrie 2011 at 18:17

Un actor de exceptie

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult