Stiri

Itinerarul bisericilor fortificate – expozitie de fotografie

Marti, 7 decembrie 2010, ora 17:00

Vernisajul expoziţiei Transilvania mea – expoziţie de fotografie realizată în vara anului 2010 de copii din 10 sate transilvănene, în cadrul proiectului „Itinerarul Cultural al Bisericilor Fortificate din Transilvania”.

Localităţi participante: Moşna (SB), Axente Sever (SB), Saschiz (MS), Cincu (BV), Biertan (SB), Cîrţa (SB), Chirpăr (SB), Hosman (SB), Apold (MS)

Îndrumători: Zoltán Simonffy şi Mihai Dragomir

Proiectul este organizat şi susţinut de Asociaţia Mioritics şi Institutul European pentru Itinerare Culturale.

Expoziţia este găzduită de Centrul Cultural HABITUS (Piaţa Mică nr. 4, Sibiu) în perioada 7 – 12 decembrie 2010.

Vă aşteptăm cu drag!

Detalii şi informaţii:

Mihai Dragomir, 0727 642 858, mihai@culture-routes.lu

Acest proiect este finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Mecanismului Financiar SEE.


Articole similare

Actorul Radu Gheorghe şi invitaţii participă la lansarea cărţii şi audiobook-ului „Tata este gras” de Jim Gaffigan

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 30 septembrie – 2 octombrie 2011

Delia Marc

Concurs: Câștigă cartea ”Dincolo de frontiere. Opere”, de Sorin Stoica, oferită de Editura Casa de Pariuri Literare! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

1 comment

Delia Marc 6 decembrie 2010 at 13:02

si daca vreti sa aflati ceva in plus despre biserici fortificate si fortificatii din Romania, mergeti pe situl: http://www.monumenteromania.ro/

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult