Stiri

Filme noi pe Netflix în noiembrie 2023

În noiembrie, drama și acțiunea fac echipă bună în cele mai noi filme și seriale de pe platformă, care iau forma unor povești alerte și emoționante deopotrivă. Poți începe cu: The Killer, cel mai nou film de la David Fincher, un thriller de acțiune neo-noir, după un scenariu de Andrew Kevin Walker; All The Light We Cannot See, o serie limitată, bazată pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, cu Mark Ruffalo, Hugh Laurie și Louis Hofmann în distribuție; The Crown: Sezonul 6 Partea 1, relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus consecințe devastatoare.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Squid Game: The Challenge, un show în care fenomenul global prinde viață cu jocuri inspirate din serial; Rustin, un film inspirat de arhitectul din spatele marșului istoric organizat la Washington în 1963, Bayard Rustin; și Leo, o comedie în care Adam Sandler dă voce unei șopârle care plănuiește să evadeze din terariu.

În plus, cele 5 sezoane din Six Feet Under, dar și filmele Catch Me If You Can, Coach Carter și Fences vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii:

All the Light We Cannot See – SERIAL NETFLIX

Bazat pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, All The Light We Cannot See este o serie limitată inovatoare, care spune povestea lui Marie-Laure, o tânără nevăzătoare din Franța, și a tatălui ei, Daniel LeBlanc. În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziștilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupație germană. Urmăriți cu îndârjire de un ofițer Gestapo nemilos, care încearcă să pună mâna pe piatra prețioasă pentru sine, Marie-Laure și Daniel își găsesc curând refugiul în St. Malo, în casa unui unchi singuratic, care face transmisiuni radio clandestine ca parte a rezistenței. În acest oraș cândva idilic de pe malul mării, Marie-Laure își întâlnește sufletul-pereche în cea mai neașteptată persoană: Werner, un adolescent genial recrutat de regimul lui Hitler pentru a depista transmisiunile radio ilegale. Cei doi împărtășesc nu numai această legătură secretă, ci și sentimentele de încredere în natura umană și speranțele de viitor.

Împletind abil viețile lui Marie-Laure și Werner pe parcursul unui deceniu, All The Light We Cannot See spune povestea puterii extraordinare a legăturilor dintre oameni, o rază de lumină care ne poate duce la liman chiar și în cele mai întunecate timpuri. Seria limitată cu patru părți regizată de Shawn Levy după un scenariu de Steven Knight le prezintă pe Nell Sutton și Aria Mia Loberti în rolurile lui Marie-Laure în copilărie și, respectiv, în adolescență. Mark Ruffalo interpretează rolul lui Daniel LeBlanc, Hugh Laurie este unchiul Etienne, Louis Hofmann este Werner, Lars Eidinger, Von Rumpel, iar Marion Bailey dă viață personajului Madame Manec.

| Regizat de: Shawn Levy

| Bazat pe romanul premiat cu Pulitzer scris de: Anthony Doerr

| Produs de: Steven Knight

| Producători executivi: Shawn Levy, Steven Knight, Dan Levine

| Producător asociat/Consultant pentru accesibilitate și chestiuni legate de probleme de vedere: Joe Strechay

| Cu: Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Nell Sutton

2 NOIEMBRIE 2023

The Killer – FILM NETFLIX

După un semi-eșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaționale, despre care pretinde că nu are nimic personal.

| Regizat de: David Fincher

| Scris de: Andrew Kevin Walker

| Bazat pe: seria de romane grafice „The Killer” scrisă de Alexis Nolent (a.k.a Matz) și ilustrată de Luc Jacamon, publicată inițial în limba franceză de către Editions Casterman

| Produs de: Ceán Chaffin, p.g.a

| Cu: Michael Fassbender, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte și Tilda Swinton

10 NOIEMBRIE 2023

The Crown: Sezonul 6 Partea 1 – SERIAL NETFLIX

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

| Creat și scris de: Peter Morgan

| Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox

| Cu: Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Dominic West, Elizabeth Debicki, Claudia Harrison, Olivia Williams, Bertie Carvel, Salim Daw, Khalid Abdalla, Rufus Kampa și Fflyn Edwards

PRIMA PARTE, DIN 16 NOIEMBRIE 2023

A DOUA PARTE, DIN 14 DECEMBRIE 2023


Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Slayaway Camp 2: Netflix & Kill – JOC NETFLIX

31 OCTOMBRIE 2023

Dead Cells: Netflix Edition – JOC NETFLIX

1 NOIEMBRIE 2023

Hurricane Season – FILM NETFLIX – Sezonul Uraganelor

Niște copii găsesc un cadavru plutind într-un canal, iar realitatea violentă din spatele acestei crime oribile scoate la iveală secretele ascunse ale orașului.

Locked In – FILM NETFLIX – Paralizie

O soră medicală cumsecade vrea să afle secretele din spatele rănilor suferite de pacienta ei comatoasă și descoperă rivalitate amară, infidelitate, trădare și crimă.

Mysteries of the Faith – DOCUMENTAR NETFLIX – Misterele Credinței

Presupuse posesoare de puteri miraculoase, comorile sacre sunt ținute sub cheie. Descoperă istoria, dar și misterul, acestor relicve catolice.

Nuovo Olimpo – FILM NETFLIX – Noul Olimp

În Roma anilor ’70, întâlnirea întâmplătoare dintre Enea și Pietro dintr-un cinematograf se transformă într-o iubire de neuitat. Dar destinul îi desparte.

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom – DOCUMENTAR NETFLIX – Până când omorul ne va despărți: Soering vs Haysom: Miniserial

Cine i-a ucis pe părinții iubitei lui Jens Soering în 1985, el sau ea? Acest serial documentar analizează întrebările fără răspuns din jurul acestui caz.

Wingwomen – FILM NETFLIX – Părtașe

Sătulă de viața de fugar, o hoață expertă decide să se retragă, dar nu înainte de o ultimă lovitură ușoară alături de complicea ei și de o șoferiță îndrăzneață.

2 NOIEMBRIE 2023

Cigarette Girl – SERIAL NETFLIX – Fata cu țigarete

O artistă talentată alege calea dragostei și a autodescoperirii, sfidând tradiția din industria de țigarete cu aromă de cuișoare din Indonezia în anii ’60.

Higuita: The Way of the Scorpion – DOCUMENTAR NETFLIX – Higuita: El camino del Escorpión

Documentarul spune povestea ascensiunii columbianului René Higuita de la sărăcie lucie la culmile fotbalului, a carierei lui spectaculoase și a nașterii „Scorpionului”.

Onimusha – SERIAL NETFLIX

Cu o armă demonică pe mână, un spadasin mercenar pribeag și o frăție de samurai se confruntă cu o revoltă a strigoilor.

Unicorn Academy: Chapter 1 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Academia Unicornilor: Capitolul 1

O forță întunecată amenință să distrugă Insula Unicornilor, dar o adolescentă curajoasă și cinci colegi de-ai ei decid să lupte pentru a-și proteja academia magică.

3 NOIEMBRIE 2023

BLUE EYE SAMURAI – SERIAL NETFLIX

Animată de răzbunarea împotriva tatălui alb care a făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.

Daily Dose of Sunshine – SERIAL NETFLIX – Doza zilnică de soare

O asistentă cu suflet bun, care lucrează într-o secție de psihiatrie, face tot ce-i stă în putință pentru a aduce o rază de lumină în viața celor pe care îi are în grijă.

Erin & Aaron – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Erin și Aaron

Erin și Aaron tocmai au devenit frați vitregi și poartă același nume, dar sunt cum nu se poate mai diferiți. Însă prin muzică învață să trăiască în armonie.

Ferry: The Series – SERIAL NETFLIX – Ferry: Serialul

Disperat după bani, Ferry Bouman are o oportunitate unică atunci când o arestare creează un loc vacant printre cei mai mari dealeri din Brabantul de Nord.

NYAD – FILM NETFLIX

La 60 de ani, sportiva Diana Nyad decide să își îndeplinească visul nebunesc de o viață: să parcurgă înot o distanță de 164 de kilometri, din Cuba până în Florida.

Selling Sunset: Season 7 – SERIAL NETFLIX – Apusul e de vânzare: Sezonul 7

Piața s-a contractat și echipa se chinuie să vândă case, însă rivalitățile și problemele nerezolvate ar putea strica totul. Vor reuși oare să o scoată la liman?

Sly – DOCUMENTAR NETFLIX

Odată era un nimeni care se uita la filme ca să evadeze dintr-o copilărie grea, acum e legendă la Hollywood. Sylvester Stallone își spune povestea într-un documentar.

The Tailor: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Tânărul Croitor: Sezonul 3

Sentimentele lui Peyami pentru Esvet se intensifică, forțându-l să facă o alegere dificilă între dragostea lor și prietenia de o viață cu Dimitri.

Vacaciones de verano – FILM NETFLIX

Rămași șomeri, doi prieteni se angajează ca animatori pentru copii la un hotel de lux și își aduc în secret odraslele, pentru a le oferi o vacanță de vară.

7 NOIEMBRIE 2023

The Improv: 60 and Still Standing – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

The Improv celebrează împlinirea a 60 de ani cu scheciuri cu artiști și numere muzicale celebre și cu secvențe rare și exclusive din una dintre marile arhive de comedie.

8 NOIEMBRIE 2023

Cyberbunker: The Criminal Underworld – DOCUMENTAR NETFLIX – Cyberbunker: Dedesubturile lumii criminale

Documentar despre niște hackeri care au exploatat cele mai întunecate colțuri ale internetului, dintr-un buncăr din era Războiului Rece, într-un orășel din Germania.

Escaping Twin Flames – DOCUMENTAR NETFLIX – Twin Flames: Escrocii iubirii eterne

Un cuplu face bani ajutându-i pe oameni să găsească dragostea. În acest documentar, foști adepți dau detalii despre practicile tulburătoare pe care le-au întâlnit.

Robbie Williams – DOCUMENTAR NETFLIX

După 25 de ani de carieră solo extraordinară, Robbie își amintește de vremurile când era mai tânăr și reflectează asupra vieții petrecute în lumina reflectoarelor.

The Billionaire, the Butler and the Boyfriend – DOCUMENTAR NETFLIX – Miliardara, majordomul și iubitul

Un conflict între cea mai înstărită femeie din lume și fiica ei se transformă într-un scandal național. Află întreaga poveste din acest documentar fascinant.

The Claus Family 3 – FILM NETFLIX – O familie cu har 3

Livrarea cadourilor nu merge conform planurilor, iar bunicul Noël intră în bucluc. Vor reuși frații Jules și Noor să-și unească forțele și să salveze Crăciunul?

9 NOIEMBRIE 2023

Akuma Kun – SERIAL NETFLIX

Akuma Kun, un băiat crescut de un demon, și partenerul lui pe jumătate om, Mephisto al III-lea, investighează fenomene paranormale pentru a rezolva crime și mistere.

Temple of Film: 100 Years of the Egyptian Theatre – DOCUMENTAR NETFLIX – Templul filmului: 100 de ani de Egyptian Theatre

Guillermo del Toro, Rian Johnson și alți cineaști celebri fac o retrospectivă legată de istorica sală Egyptian Theatre din L.A., care revine acum la gloria de odinioară.

10 NOIEMBRIE 2023

At the Moment – SERIAL NETFLIX – În acest moment

Un serial-antologie care e plasat în vremea pandemiei și care urmărește zece povești de dragoste deosebite, pline de pasiune și dezamăgiri.

14 NOIEMBRIE 2023

Criminal Code – SERIAL NETFLIX – Cod Criminal

Agenții federali trebuie să dea dovadă de creativitate pentru a descifra un jaf de proporții.

How to Become a Mob Boss – DOCUMENTAR NETFLIX – Cum să devii un șef al mafiei

Acest ghid satiric explorează ascensiunea și căderea celor mai notorii capi mafioți și tacticile folosite de ei pentru a obține succesul.

Suburræterna – SERIAL NETFLIX

Haosul domnește în Roma, iar alianțele sunt periclitate de tensiunile create de noile clanuri. Lumea din „Suburra” se transformă.

The Netflix Cup: Swing to Survive – FILM NETFLIX – Cupa Netflix

Piloți de Formula 1 și jucători de golf din PGA Tour fac echipă pentru o competiție înțesată de vedete pe terenul de golf de la Wynn Las Vegas. Eveniment live în limba engleză.

15 NOIEMBRIE 2023

Feedback – SERIAL NETFLIX

Un fost star rock cu probleme de memorie și familiale, toate cauzate de dependența sa, pornește într-o căutare neobosită a fiului lui dispărut.

Matt Rife: Natural Selection – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Matt Rife: Selecție Naturală

Un nou program special de stand-up cu comedianul Matt Rife.

16 NOIEMBRIE 2023

Best. Christmas. Ever! – FILM NETFLIX – Un Crăciun ca niciodată

După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața lui Jackie, o veche prietenă, e prea bună ca să fie adevărată.

In Love and Deep Water – FILM NETFLIX – Dragoste și ape tulburi

Romantismul, misterul și haosul domnesc la bordul unui vas de lux care navighează spre Marea Egee, unde un majordom și un pasager încearcă să rezolve o crimă.

17 NOIEMBRIE 2023

All-Time High – FILM NETFLIX – Proaspăt îmbogățiți

Un escroc care are nevoie urgentă de bani și o femeie cu o avere în criptomonede încep o relație. Este ea ținta visurilor lui sau escrocul este pe cale să fie înșelat?

Believer 2 – FILM NETFLIX

Un detectiv hotărât caută adevărul din spatele principalei organizații de droguri din Asia și pe șeful greu de prins al acesteia, cu care are treburi neterminate.

CoComelon Lane – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – CoComelon: Aventuri pe strada noastră

Alătură-te personajelor tale preferate din „CoComelon” și urmărește-le în aventurile lor pline de imaginație, în timp ce își explorează sentimentele și lumea din jur.

Rustin – FILM NETFLIX

Activistul Bayard Rustin a înfruntat rasismul și homofobia, ajutând la schimbarea istorică a drepturilor civile prin orchestrarea marșului spre Washington din 1963.

Sagrada Familia: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Familia e Sacră: Sezonul 2

Bântuită de trecut, Gloria nu se va da în lături de la nimic pentru a croi un viitor pentru familia ei, în timp ce noi intrigi și mistere frământă cartierul.

Scott Pilgrim Takes Off – SERIAL NETFLIX – Scott Pilgrim nu se lasă

Scott Pilgrim o întâlnește pe Ramona Flowers, fata visurilor lui, dar ca să poată ieși cu ea, trebuie să-i înfrângă pe cei șapte foști iubiți malefici ai ei. E complicat.

The Dads – DOCUMENTAR NETFLIX – Discuție între tați

Un scurt documentar în care, într-o excursie la pescuit cu tatăl lui Matthew Shepard, cinci tați discută despre iubirea, speranțele și temerile pentru copiii lor trans.

The Queenstown Kings – FILM NETFLIX – Regii din Queenstown

După moartea tatălui său, o fostă vedetă de fotbal se întoarce în Queenstown și încearcă să se apropie de fiul lui, un jucător promițător cu vise mari.

18 NOIEMBRIE 2023

The Railway Men – SERIAL NETFLIX – Eroii căilor ferate: Povestea nespusă din Bhopal 1984

Un gaz mortal se scurge dintr-o fabrică din Bhopal și niște muncitori feroviari curajoși își riscă viața pentru a-i salva pe alții, înfruntând un dezastru îngrozitor.

20 NOIEMBRIE 2023

Stamped from the Beginning – DOCUMENTAR NETFLIX – Marcați: O istorie a rasismului în Statele Unite

Cu animație inovatoare și contribuții ale experților, documentarul bazat pe bestsellerul lui Ibram X. Kendi explorează istoria ideologiei rasiste din America.

21 NOIEMBRIE 2023

Leo – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Adam Sandler este o șopârlă pe nume Leo în această comedie-musical despre ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie.

22 NOIEMBRIE 2023

Crime Diaries: The Celebrity Stylist – FILM NETFLIX – Istoria unei crime: Stilistul celebrităților

Un stilist promițător este găsit fără suflare în propria casă, iar un tânăr detectiv are la dispoziție 20 de zile să rezolve cazul. Inspirat de evenimente adevărate.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX – Din Africa în America: O călătorie culinară: Sezonul 2

Stephen Satterfield, bucătar și scriitor, stă la masă cu maeștri culinari, explorând trecutul bucătăriei africano-americane și contribuția sa la aromele Americii..

Squid Game: The Challenge – SERIAL NETFLIX – Jocul Calamarului: Provocarea

456 de jucători, 4,56 de milioane de dolari, un singur câștigător. Fenomenul renumit la nivel global prinde viață cu jocuri inspirate din serial și provocări noi.

23 NOIEMBRIE 2023

My Daemon – SERIAL NETFLIX

Pentru a-și salva mama, un băiat cu suflet bun și micul său prieten demon pornesc într-o călătorie prin Japonia post-apocaliptică, în timp ce forțele răului se apropie.

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 6 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 6

Nu mai e mult și Opaline va prelua toată puterea în Ecvestria! Vor putea poneii să facă echipă cu dragonii pentru a salva magia și a restabili pacea?

24 NOIEMBRIE 2023

A Nearly Normal Family – SERIAL NETFLIX – O familie aproape normală

Viața unei familii aparent perfecte se duce de râpă atunci când o crimă șocantă dovedește că sunt dispuși să facă gesturi disperate pentru a se proteja unul pe celălalt.

DOI BOY – FILM NETFLIX – Străzile din Chiang Mai

O refugiată își construiește o nouă identitate ca prostituată în Thailanda și este prinsă în planurile riscante ale unui client, care i-ar putea aduce o viață mai bună.

I Don’t Expect Anyone to Believe Me – FILM NETFLIX – Nu mă aștept ca cineva să mă creadă

Cariera și întreaga viață ale unui scriitor sunt date peste cap când cade pradă unei rețele de infractori periculoși, chiar înainte să se mute la Barcelona.

Last Call for Istanbul – FILM NETFLIX – Ultima strigare pentru Istanbul

O întâlnire întâmplătoare la aeroportul din New York face ca două persoane căsătorite să aibă parte de o seară plină de distracție, dorință și tentație.

My Demon – SERIAL NETFLIX – Demonul Șarmant

Wedding Games – FILM NETFLIX – Încurcate sunt căile spre căsătorie

Alex și Eva aleg să-și unească destinele în locul în care s-au cunoscut, dar o serie de gafe amuzante le zădărnicesc pașii către altar.

27 NOIEMBRIE 2023

Go Dog Go: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Hai, cuțu, hai!: Sezonul 4

Tag și prietenul ei Lăbuș adoră să-și ajute prietenii din Dogia, fie că este vorba despre livrarea de cutii cu fursecuri, fie de organizarea concursului Dogcathalon.

28 NOIEMBRIE 2023

Comedy Royale – SERIAL NETFLIX

Membrii a cinci echipe de comici aflați la început de drum, selectați de celebrități ale lumii comediei coreene, luptă pentru șansa de a fi gazda unui spectacol Netflix.

Onmyoji – SERIAL NETFLIX

În societatea strălucitoare a curții imperiale, un personaj mistic talentat se împrietenește cu un muzician strălucit, rezolvând cazuri ivite din tărâmul demonic.

Verified Stand-Up – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Zece comedieni, zece platouri. Descoperă-ți noul comedian preferat în acest serial de stand-up.

29 NOIEMBRIE 2023

American Symphony – DOCUMENTAR NETFLIX

Bad Surgeon: Love Under the Knife – DOCUMENTAR NETFLIX – Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit

Acest serial documentar descrie o mare fraudă din medicina modernă și demască un specialist în chirurgia toracică, faimos pentru realizările lui în medicina regenerativă.

30 NOIEMBRIE 2023

Family Switch – FILM NETFLIX – Schimb în familie

În prag de Crăciun, într-o familie se dezlănțuie haosul. După un eveniment cosmic rar, părinții fac schimb de corpuri cu copiii lor adolescenți.

Hard Days – FILM NETFLIX – Zile grele

Fugind deja de o mulțime de probleme, un polițist disperat crede că a scăpat de un accident cu fugă de la locul faptei. Dar există un martor, iar acesta are numărul lui.

Obliterated – SERIAL NETFLIX – Praf și Țăndări

O echipă de elită a forțelor speciale trebuie să contracareze o amenințare mortală în Las Vegas. Un serial de acțiune și comedie de la creatorii serialului „Cobra Kai”.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Băieții răi: Sărbători foarte rele

Domnul Lup și echipa sa de animale nelegiuite realizează că vor trebui să readucă spiritul Crăciunului în oraș pentru a-și duce la îndeplinire jaful anual de sărbători.

Virgin River: Season 5 Part 2  – SERIAL NETFLIX – Virgin River: Sezonul 5: Partea 2

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

ÎN CURÂND

Elena Knows – FILM NETFLIX – Elena știe

O femeie care suferă de boala Parkinson conduce o investigație neobosită pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru moartea neașteptată a fiicei ei.

Replacing Chef Chico – SERIAL NETFLIX – Cine îl înlocuiește pe cheful Chico?

Un bucătar-șef intră în comă, iar adjunctul lui devotat trebuie să facă tot ce-i stă în putere pentru a menține deschis restaurantul lor filipinez de lux.


Titluri licențiate Netflix:

1 NOIEMBRIE 2023

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Catch Me If You Can

Coach Carter

Lara Croft: Tomb Raider

National Security

Never Back Down

Paul Blart: Mall Cop

Premium Rush

Primal Fear

Six Feet Under: Sezoanele 1-5

Slender Man

Total Recall

2 NOIEMBRIE 2023

Baywatch

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain

4 NOIEMBRIE 2023

Sonic the Hedgehog 2

8 NOIEMBRIE 2023

Playing with Fire

13 NOIEMBRIE 2023

Escape Room: Tournament Of Champions

15 NOIEMBRIE 2023

All We Had

Always Shine

Boyz n the Hood

16 NOIEMBRIE 2023

Fences

Instant Family

17 NOIEMBRIE 2023

G.I. Joe: Retaliation

Red Rocket

Articole similare

Netflix anunta data premierei si primele imagini din filmul The Gray Man

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (29 octombrie – 4 noiembrie 2018)

Jovi Ene

Romanul Mr. Peanut de Adam Ross, din nou, pe lista celor mai bune carti ale anului 2010

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult