Stiri

Filme noi pe Netflix în iunie 2023

Pentru luna aceasta, îți propunem următorul scenariu: refă-ți stocul cu popcorn & înghețata preferată, adună-ți prietenii în sufragerie și porniți împreună într-un maraton bogat în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de suspans. Poți începe cu: The Witcher: Sezonul 3 Volumul 1, un nou sezon în care Continentul se transformă într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și al trădării, cu Henry Cavill, în rolul principal; Extraction 2, un film de acțiune în care Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake, mercenarului australian care operează pe piața neagră; Black Mirror: Sezonul 6, mult așteptata revenire a antologiei întunecate și satirice, mai imprevizibilă cu fiecare episod.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Never Have I Ever: Sezonul 4, unde ultimul an de liceu vine cu dileme, crize de identitate și dorințe de iubire nepieritoare; Our Planet II, un serial documentar despre marile migrații de pe planeta noastră, care aduce în rolul principal animalele aflate în permanentă mișcare pe Pământ; și Nimona, o poveste extraordinară despre prietenia care se poate lega în cele mai neașteptate situații și despre nevoia de a te accepta pe tine și de a-i accepta și pe ceilalți așa cum sunt.

În plus, serialele New Amsterdam și Outlander revin cu sezoane noi, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

TITLURILE LUNII

EXTRACTION 2 – FILM NETFLIX

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în EXTRACTION 2, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix EXTRACTION. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută.

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili. Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González.

EXTRACTION 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi.

| Regizat de: Sam Hargrave

| Scris de: Joe Russo

| După o poveste de: Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González

| Produs de: Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave

| Producători executivi: Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely

| Cu: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili

16 IUNIE 2023

The Witcher: Sezonul 3 Volumul 1 – SERIAL NETFLIX

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

| Showrunner & Producător Executiv: Lauren Schmidt Hissrich

| Regizat de: Stephen Surjik, Gandja Monteiro, Loni Peristere, Bola Ogun

| Scris de: Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Tania Lotia, Haily Hall, Matthew D’Ambrosio, Clare Higgins, Rae Benjamin și Troy Dangerfield. Rae Benjamin, Matthew D’Ambrosio, Troy Dangerfield, Javier Grillo-Marxuach, Haily Hall, Clare Higgins, Tania Lotia și Mike Ostrowski

| Produs de: Tera Vale Ragan, Veselin Karadjov, Sasha Harris

| Producători executivi: Steve Gaub, Matt O’Toole, Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Platige Films (Tomek Baginski și Jarek Sawko), Hivemind Content (Jason Brown și Sean Daniel)

| Cu: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mecia Simson (Francesca), Tom Canton (Filavandrel), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Hugh Skinner (Radovid), Wilson Mbomio (Dara), Lars Mikkelsen (Stregobor), Terence Maynard (Artorius),  Simon Callow (Codringher), Liz Carr (Fenn), Therica Wilson-Read (Sabrina), Safiyya Ingar (Keira), Rochelle Rose (Margarita), Michalina Olszanska) (Marti), Robbie Amell (Gallatin), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Christelle Elwin (Mistle), Meng’er Zhang (Milva)

29 IUNIE 2023

Black Mirror: Sezonul 6 – SERIAL NETFLIX

Mult așteptata revenire a antologiei întunecate și satirice, semnate de Charlie Brooker se reinventează odată cu fiecare episod. Acest al șaselea sezon al serialului Black Mirror  este cel mai imprevizibil, cel mai neașteptat și cel mai greu de încadrat într-o singură categorie.

| Creat și scris de: Charlie Brooker

| Regizat de: Ally Pankiw, Sam Miller, John Crowley, Uta Briesewitz, Toby Haynes

| Producători executivi: Charlie Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones and Bisha K. Ali

| Cu: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin și Zazie Beetz

Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Laya’s Horizon – JOC NETFLIX

TRANSFORMERS Forged to Fight – JOC NETFLIX

World of Goo Remastered  – JOC NETFLIX

31 MAI 2023

Dungeon Boss: Respawned – JOC NETFLIX

1 IUNIE 2023

A Beautiful Life – FILM NETFLIX – O viață frumoasă

Un tânăr pescar cu un talent ascuns este descoperit de un producător de muzică, iar acum trebuie să decidă dacă este pregătit pentru faimă și dragoste.

THE DAYS – SERIAL NETFLIX – Zilele

Blamați de unii, glorificați de alții, oamenii de la Fukushima Daiichi se luptă cu o amenințare mortală invizibilă: un dezastru nuclear fără precedent.

2 IUNIE 2023

Manifest: Season 4 Part 2 – SERIAL NETFLIX – Destinația: Sezonul 4: Partea 2

Data morții se apropie, iar pasagerii zborului 828 și cei dragi lor încearcă să-și ducă la capăt Chemările și să prevină cumplitul viitor care-i așteaptă.

Missed Connections – FILM NETFLIX – În căutarea ta

După o întâlnire de neuitat, o romantică incurabilă folosește o aplicație pentru a-l găsi pe bărbatul recent cunoscut. Dar este el cu adevărat ceea ce caută ea?

Rich in Love 2 – FILM NETFLIX – Bogați în dragoste 2

Paula pleacă din Rio de Janeiro pentru a relua voluntariatul medical în jungla Amazonului, însă Teto pune la cale un plan prin care să o urmeze, cu consecințe haotice.

Scoop – SERIAL NETFLIX – Exclusiv

Șocanta ucidere a unui jurnalist aruncă o reporteră de succes într-o luptă pentru dreptate, în mijlocul unui vârtej creat de poliție, presă și lumea interlopă din Mumbai.

Valeria: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Valeria: Sezonul 3

Noi triunghiuri amoroase, noi etape ale vieții, zile de naștere care marchează un nou deceniu. Aceleași patru prietene trec prin toate împreună.

5 IUNIE 2023

Barracuda Queens – SERIAL NETFLIX

Un grup de tinere dintr-o suburbie bogată din Stockholm se adâncesc în datorii și decid să jefuiască locuințele vecinilor. Inspirat de evenimente reale.

6 IUNIE 2023

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 4 – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 4

Malefica Opaline încearcă să fure Însemnele magice ale poneilor pentru a deveni cel mai puternic Alicorn. Doar gașca celor cinci curajoase o mai poate opri acum!

7 IUNIE 2023

Arnold – DOCUMENTAR NETFLIX

Un serial documentar intim, care urmărește viața și cariera polivalentă a lui Arnold Schwarzenegger, de la campion de culturism la legendă hollywoodiană și politician.

Love Is Blind: Brazil: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 3

Poate iubirea adevărată să prindă viață în cabine? Camila Queiroz și Klebber Toledo ghidează o nouă serie de celibatari brazilieni aflați în căutarea iubirii adevărate.

8 IUNIE 2023

Never Have I Ever: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Niciodată nu am…: Sezonul 4

A sosit și ultimul an de liceu. Printre dileme, crize de identitate și dorințe de iubire nepieritoare, vor putea Devi și gașca ei să facă față viitorului?

Tour de France: Unchained – DOCUMENTAR NETFLIX – Turul Franței: Dezlănțuit

Serialul urmărește mai multe echipe de ciclism care concurează în lacrimi și triumf la ediția din 2022 a celei mai dure curse din lume.

9 IUNIE 2023

Bloodhounds – SERIAL NETFLIX – Copoii

Trei prieteni aflați în slujba unui cămătar binevoitor fac echipă pentru a distruge un rechin nemilos, care profită de cei disperați financiar.

Human Resources: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Resurse umane: Sezonul 2

De la aventuri de o noapte la relații la birou, creaturile care lucrează la Resurse Umane sunt prinse până peste cap cu un nou grup de oameni.

The Playing Card Killer – DOCUMENTAR NETFLIX – Ucigașul cu cărți de joc

Un serial documentar în care o carte de joc lăsată la locul crimei face legătura dintre un șir de omoruri și un notoriu ucigaș în serie care a terorizat Spania în 2003.

The Wonder Weeks – FILM NETFLIX – Săptămânile minune

Trei cupluri moderne încearcă să se descurce cu relațiile și carierele solicitante, dar și să reziste în peisajul fluctuant al vieții de părinte.

This World Can’t Tear Me Down – SERIAL NETFLIX – Lumea asta nu mă poate distruge

Un vechi prieten revine în cartier și Zerocalcare vrea să-l ajute să-și găsească locul în lume. Dar care este lucrul corect de făcut?

Tex Mex Motors – SERIAL NETFLIX

În acest serial captivant, vechiturile se transformă în bijuterii cu ajutorul mâinilor pricepute ale celor care aduc mașini din Mexic în El Paso pentru a le restaura.

You Do You – FILM NETFLIX – De capul meu

Merve a ales o viață boemă, dar atracția nu e reciprocă. În pericol de a fi evacuată, ea se angajează și face o combinație dubioasă cu noul ei șef.

13 IUNIE 2023

Amy Schumer: Emergency Contact – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Amy Schumer: Contact de urgență

Un spectacol de stand-up în care Amy Schumer povestește sincer despre epilarea cu laser pe față, sexul după naștere, dezastrul cu numele copilului și Viagra masticabil.

14 IUNIE 2023

Our Planet II – DOCUMENTAR NETFLIX – Planeta noastră II

Dezleagă misterele miliardelor de animale aflate în mișcare pe Pământ, în acest serial documentar despre marile migrații de pe planeta noastră.

The Surrogacy – SERIAL NETFLIX

16 IUNIE 2023

Black Clover: Sword of the Wizard King – FILM NETFLIX – Black Clover: Sabia Regelui Vrăjitor

Un băiat cu inimă de leu, dar fără puteri magice, vrea să ajungă rege-vrăjitor, iar alți patru regi-vrăjitori proscriși din vremuri apuse vor să distrugă regatul Trifoi.

19 IUNIE 2023

Not Quite Narwhal – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Unicorn sub apă

Micuțul și curiosul Kelp a crezut toată viața că este narval, dar a aflat că, de fapt, el este unicorn. Acum are două lumi de explorat!

Take Care of Maya – DOCUMENTAR NETFLIX – Aveți grijă de Maya

În acest documentar, un cuplu îndurerat din Florida se luptă cu autoritățile pentru custodia fiicei lor bolnave, după ce au fost acuzați pe nedrept de abuz.

20 IUNIE 2023

85 South: Ghetto Legends – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – 85 South: Legendele ghetoului

DC Young Fly, Karlous Miller și Chico Bean cuceresc scena cu podcastul lor de succes, la un eveniment unde nimeni nu e scutit de lumina zeflemitoare a reflectoarelor.

21 IUNIE 2023

Break Point: Part 2 – DOCUMENTAR NETFLIX – Break Point: Drumul spre Grand Slam: Partea 2

Cei mai promițători jucători din tenis își văd visurile împlinite și speranțele zdrobite în cea de-a doua jumătate a sezonului 2022, când trec de la Wimbledon la US Open.

22 IUNIE 2023

Glamorous – SERIAL NETFLIX

Marco Mejia e queer, iar viața sa pare să stea pe loc. Însă începe să lucreze pentru o femeie de afaceri, fost fotomodel, și va trebui să facă față unor noi probleme.

Let’s Get Divorced – SERIAL NETFLIX

Un serial de comedie romantică în care un supercuplu aparent fericit decide să divorțeze, iar lucrurile se complică rapid.

Skull Island – SERIAL NETFLIX – Insula Craniilor

După ce naufragiază în Pacificul de Sud, un grup de exploratori înfruntă o serie de creaturi înfricoșătoare, printre care și primata uriașă care conduce insula: Kong.

Sleeping Dog – SERIAL NETFLIX – Câinele adormit

Un fost detectiv care acum trăiește pe străzi încearcă să descopere adevărul după ce o nouă moarte stârnește îndoieli legate de un caz presupus rezolvat.

23 IUNIE 2023

Catching Killers: Season 3 – DOCUMENTAR NETFLIX – Pe urmele criminalilor în serie: Sezonul 3

Anchetatori din viața reală ne relatează povești despre ucigași cu sânge rece, eforturile disperate de a-i opri și oamenii curajoși care au reușit să-i prindă.

iNumber Number: Jozi Gold – FILM NETFLIX – iNumber Number: Aurul din Johannesburg

Un polițist sub acoperire primește misiunea de a deconspira un jaf istoric de lingouri de aur în Johannesburg, dar se vede nevoit să aleagă între lege și conștiința lui.

King of Clones – DOCUMENTAR NETFLIX – Regele clonelor

De la cercetări revoluționare privind clonarea umană la un eșec scandalos, acest documentar ilustrează povestea captivantă a celui mai cunoscut om de știință din Coreea.

Make Me Believe – FILM NETFLIX – Fă-mă să cred

Două bunicuțe băgăcioase își păcălesc nepoții și orchestrează o întâlnire menită să reaprindă focul dragostei între tineri, dar scot la suprafață și vechi neînțelegeri.

The Perfect Find – FILM NETFLIX – Ocazia perfectă

O editoare de modă simte că și-a pus din nou cariera în pericol după ce află că tânărul fermecător pe care l-a sărutat la o petrecere este noul ei coleg și fiul șefului.

Through My Window: Across the Sea – FILM NETFLIX – De la fereastra mea: Peste mare

După un an la distanță, Raquel și Ares se reîntâlnesc într-o excursie fierbinte. Printre flirturi amicale și noi îndoieli, va reuși dragostea lor să răzbată?

25 IUNIE 2023

Titans: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Supereroi în devenire: Sezonul 4

Drumul spre casă este pavat cu obstacole pentru Titani, care înfruntă în Metropolis un cult puternic și mortal, al cărui scop e distrugerea supereroilor și a lumii.

28 IUNIE 2023

Eldorado: Everything the Nazis Hate – DOCUMENTAR NETFLIX 

Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators – DOCUMENTAR NETFLIX – Mușchi și haos: American Gladiators, povestea neoficială

Serialul de cascadorii „American Gladiators” și-a delectat fanii în anii ’90. Acum, acest documentar explorează succesul emisiunii și modul în care aproape a eșuat.

29 IUNIE 2023

Ōoku: The Inner Chambers – SERIAL NETFLIX

Într-o lume alternativă, în care populația masculină e aproape decimată, bărbații eligibili servesc drept concubini ai femeii shogun la Ōoku. Bazat pe manga de succes.

30 IUNIE 2023

Is It Cake, Too – SERIAL NETFLIX – E tort sau nu?: Și ăsta e tort sau nu?

De la echipament de camping la nostalgia anilor ’90, maeștrii-cofetari creează alte deserturi incredibile în acest nou sezon al concursului culinar.

Nimona – FILM NETFLIX

Pentru a-și dovedi nevinovăția, un cavaler căruia i se înscenează o crimă apelează la o adolescentă metamorfă. Să fie oare aceasta monstrul pe care vrea să-l ucidă?

ÎN CURÂND

Celebrity – SERIAL NETFLIX

Faimă, bani, putere. O tânără se luptă să devină următoarea celebritate din vârful piramidei fabuloase și scandaloase a influencerilor din Seul.

Delete – SERIAL NETFLIX

Un bărbat și o femeie aflați într-o aventură amoroasă încearcă să înceapă o nouă viață împreună după ce găsesc un dispozitiv care poate face oamenii să dispară.


Titluri licențiate:

1 IUNIE 2023

Heat

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Never Back Down 2: The Beatdown

New Amsterdam: Sezonul 3

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Into the Spider-Verse

The Breakfast Club

The Sum of All Fears

7 IUNIE 2023

Moonage Daydream

10 IUNIE 2023

Assassin’s Creed

The Big Short

The Girl Next Door

11 IUNIE 2023

Land

15 IUNIE 2023

Kingsglaive: Final Fantasy XV

L.A. Confidential

Life or Something Like It

Random Hearts

Searching

There Will Be Blood

What Happens in Vegas

17 IUNIE 2023

Outlander: Sezonul 7 – episoade sătpămânale

29 IUNIE 2023

Sacrificiul

Articole similare

Editura Litera la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2013

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (18 – 24 martie 2019)

Jovi Ene

Circus Rwanda & Morgiana – circ şi horror

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult