Editorial Recomandat

12 lucruri de știut despre relativitate [infografic]

EinsteinNu prea seamănă, nu-i așa?, acest infografic cu tematica obișnuită a blogului nostru, dar mereu trebuie să venim mai aproape de cultura adevărată, care nu înseamnă numai filme, cărți și extrase din alte arte, ci și o cultură generală temeinică, una care să fie capabilă de creeze o valoare în plus celui care o aprofundează și o cunoaște.

Așadar, infograficul săptămânii este despre relativitate sau, cum apare în prezentarea de pe site-ul de unde l-am preluat, un infografic care explică Teoria Relativității lui Einstein pentru cei dintre noi care nu sunt, ei bine, Einstein.

Deci ”12 lucruri de știut despre relativitate”:

relativity-how-it-works-150304e-02Sursa: Space.com.

Articole similare

Noutățile Netflix ale săptămânii: House of Cards, Jessica Jones, Lost in Space

Jovi Ene

Visul celtului

Codrut

Câteva știri din lumea culturală românească (12 – 18 octombrie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult