Stiri

Un brad pe zi oferit de Editura Herald

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Editura Herald îţi dăruieşte un brad de Crăciun. La sfârşit de an te aşteaptă 10 noutăţi editoriale şi multe alte cărţi la preţuri promoţionale. În fiecare zi comanda cu cele mai multe cărţi este premiată cu un brad frumos.

Află aici câte cărţi te despart de bradul tău! http://www.edituraherald.ro/2012_un_brad_pe_zi.asp

Ai 10 zile să alegi cărţile pe care vrei să le oferi celor dragi şi unul din cei 10 brazi maiestuoşi îţi va împodobi casa. Campania este valabilă doar pentru comenzile efectuate online. În fiecare moment poţi vedea pe site comanda cu cele mai multe cărţi. La sfârşitul zilei câştigătorul va fi anunţat pe site.

De transport se ocupă editura. În cazul în care două comenzi au acelaşi număr de cărţi, câştigătoare va fi comanda care are valoarea cea mai mare. În cazul în care o persoană plasează mai multe comenzi într-o zi, numărul de cărţi se cumulează.

Consultă aici cele mai recente apariţii editoriale: http://www.edituraherald.ro/start.asp

Alege cu sufletul şi dăruieşte din inimă!

*Campanie valabilă în perioada 10 decembrie – 19 decembrie 2012.

Articole similare

Concurs de eseuri în limba engleză pentru liceeni inspirat de romanul ”Hamnet” de Maggie O’Farrell

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (20 – 26 august 2018)

Jovi Ene

TRIP TALKS #28: O lună în America de Sud… dincolo de planuri | cu Andra Ardeleanu

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult