Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei “Hara-Kiri”

Ichimei – Hara-Kiri (2011)
Regia: Takashi Miiko
Distributie: Ichikawa Ebizō XI, Eita, Kōji Yakusho
Gen: drama
Lansare oficiala SUA: 20 iulie 2012
Lansare oficiala Romania: ?

Un samurai fără bani ajunge la curtea unui conducător, unde plănuieşte să se sinucidă, într-un ritual prin care avea să capete onoarea necesară. El află însă că un tânăr venise înaintea lui şi plănuise să se sinucidă, însă se răzgândise în ultimul moment. Din trailer reies multe amintiri şi legături de familie, bătălii pentru onoare şi salvare, acompaniate de o frumoasă muzică de Ryuichi Sakamoto.

Nu sunt o mare fană a filmelor cu samurai, însă cum acest film a avut premiera la Cannes, probabil că merită să îl vedem:

Articole similare

Trailer ”The Great Gatsby”

Jovi Ene

Trailer nou “Drive Angry 3D”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Django Unchained”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult