Stiri

Proiecția documentarului HAPPY Movie | eveniment susținut de Institutul pentru Fericire

Happy Movie30 mai 2016, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Bilet: 15 ron – bani distribuiți către Institutul pentru Fericire pentru campania de autosusținere a proiectelor pe care le dezvoltă în beneficiul publicului din România

FB: https://www.facebook.com/events/1587597108236702/

Despre HAPPY Movie

HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa ce la puțin timp după a înființat Asociația „Inițiativa pentru Fericire”. Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.

Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:

https://www.youtube.com/watch?v=07t9NOV7SwY

Informații logistice

Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00.

Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub.

Te așteptăm cu drag!

Rezervări la eveniment: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub

Parteneri media: Orasul Vorbeste – RRC, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva, Chestii Urbane, InOras.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, Judy Florescu, Filme-Carti.ro, Bookblog.ro

Articole similare

Ediție internațională online a Festivalului de literatură de la Timișoara

Jovi Ene

Filme noi pe Netflix în iunie 2022

Jovi Ene

Top 5 Nemira si Nemi la Gaudeamus 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult