Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher, Rebel Moon – Partea 2: The Scargiver

Productia Sezonului 4 din The Witcher incepe in Marea Britanie

Urmărește imagini de la prima lectură a scenariului aici, pe Facebook, sau aici, pe Instagram.

Netflix a început oficial producția Sezonului 4 din The Witcher și lansează imagini cu actorii din distribuție de la prima lectură a scenariului.

Netflix a aprobat și Sezonul 5 din The Witcher, care se va filma imediat după Sezonul 4 și va reprezenta ultimul capitol din povestea lui Geralt. Sezoanele 4 și 5 vor adapta cărțile rămase din seria lui Sapkowski: Baptism of FireThe Tower of the SwallowLady of the Lake și promit să ofere un final epic producției Netflix. 

Despre sezonul 4:

După evenimentele șocante de la finalul sezonului trei, noul sezon îi urmărește pe Geralt, Yennefer și Ciri separați unul de celălalt, în timp ce traversează continentul devastat de război și numeroșii săi demoni. Dacă pot îmbrățișa și conduce grupurile de neadaptați în care se află, au șansa de a supraviețui botezului cu foc și de a se regăsi unul pe altul.

Lauren Schmidt Hissrich spune: „Cu o mare mândrie începem filmările penultimului nostru sezon din The Witcher cu o distribuție stelară, inclusiv câteva noi nume interesante, conduse de Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia. Suntem încântați să putem aduce cărțile lui Andrzej Sapkowski la un final epic și satisfăcător. Nu ar fi serialul nostru dacă nu ne-am împinge familia de personaje la limita lor absolută – rămâneți pe fază pentru a vedea cum se termină povestea”.

Distribuție: Liam Hemsworth (Geralt din Rivia), Anya Chalotra (Yennefer din Vengerberg), Freya Allan (Prințesa Cirilla din Cintra), Joey Batey (Jaskier), Laurence Fishburne (Regis) Eamon Farren (Cahir), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mimî M Khayisa (Fringilla), Cassie Clare (Philippa), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Meng’er Zhang (Milva), Graham McTavish (Dijkstra), Royce Pierreson (Istredd), Mecia Simson (Francesca), Sharlto Copley (Leo Bonhart), Danny Woodburn (Zoltan), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Hugh Skinner (Radovid), James Purefoy (Skellen), Christelle Elwin (Mistle), Fabian McCallum (Kayleigh), Juliette Alexandra (Reef), Ben Radcliffe (Giselher), Connor Crawford (Asse), Aggy K. Adams (Iskra), Linden Porco (Percival Schuttenbach), Therica Wilson-Read (Sabrina), Rochelle Rose (Margarita), Safiyya Ingar (Keira)

Creator / Showrunner / Producător executiv: Lauren Schmidt Hissrich

Scenariști: Lauren Schmidt Hissrich (401), Tania Lotia (402), Rae Benjamin (403), Troy Dangerfield (404), Matthew D’Ambrosio (405), Javier Grillo-Marxuach (406), Clare Higgins (407), Mike Ostrowski (408)

Regizori: Sergio Mimica-Gezzan (401 & 402), Tricia Brock (403 & 404), Alex Garcia Lopez (405 & 406), Jeremy Webb (407 & 408)

Producători executivi: Steve Gaub, Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Platige Films (Tomek Baginski și Jarek Sawko), Hivemind Content (Jason Brown și Sean Daniel)


Rebel Moon – Partea 2: The Scargiver este disponibil acum pe Netflix

Rebel Moon este un adevărat eveniment în universul producțiilor SF și de fantezie și rodul unor eforturi de decenii. În plus, lungmetrajul poartă semnătura lui Zack Snyder, cineastul din spatele filmelor 300 – Eroii de la Termopile, Man of Steel: Eroul și Armata celor morți. Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea universului este amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă, care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.

Sofia Boutella despre firul narativ al personajului său în Partea 2: „În primul film, o vedem pe Kora în plin proces de negare, respingând toate experiențele pe care le-a trăit anterior și păstrându-și secret trecutul față de toată lumea din Veldt. În Partea 2, secretul ei este dezvăluit, dar își recapătă toată forța pe care a avut-o ca soldat. Își recapătă încrederea și își pune acum toate forțele și puterile antrenate anterior în slujba apărării acelora care au dreptatea de partea lor. Astfel, îi crește și convingerea de a distruge Planeta Mamă. Odată ce începe să simtă acest lucru, nu mai există nicio cale de-a o opri, hotărârea ei devine tot mai puternică.”

Fapt divers: Boutella păstrează în bucătărie o cană cu grâu de pe platoul de filmare pentru a celebra experiența. „Am recoltat eu însămi grâul. De la cosit până la baterea lui. Am uitat termenii exacți, dar îmi voi aminti mereu ziua aceea. Am avut o zi întreagă de pregătire în care am adunat totul cu seceri și coase adevărate. Nu este nimic fals. Și trebuie să spun că am făcut o treabă foarte bună.”

DESPRE REBEL MOON – PARTEA 2: THE SCARGIVER

 

REGIZAT DE: Zack Snyder

SCRIS DE: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

PRODUS DE: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

CU: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae și Anthony Hopkins ca vocea lui Jimmy”.  Din distribuție fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, Elise Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi, Ray Fisher

SINOPSISREBEL MOON – PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende.

Urmărește filmul aici.

Articole similare

Protest față de calomnierea Bursierilor Institutului Cultural Român

Delia Marc

Lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu

Jovi Ene

Topul vânzărilor Librex la Bookfest 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult