Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton, Triburile Europei

BRIDGERTON | Netflix | Lansare Trailer Oficial

Netflix lansează trailerul oficial pentru Bridgerton, prima serie produsă de Shondaland la Netflix.

Inspirată de romanele bestseller, seria o urmărește pe Daphne Bridgerton, fiica cea mai mare a familiei Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței.

Creatorul Chris Van Dusen (Scandal, Grey’s Anatomy) aduce la viață povestea reimaginată din perioada regenței pe 25 decembrie, exclusiv pe Netflix.   

DESPRE BRIDGERTON

Produs de  Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown  o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. Din distribuția serialului mai fac parte Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter și Harriet Cains, precum și Julie Andrews care dă glas personajului Lady Whistledown. Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn.


Netflix | Teaser Oficial | Triburile Europei cu Ana Ularu parte din distributie

Un nou timp. O nouă șansă. O nouă saga.

TRIBURILE EUROPEI

Noul serial original german Netflix se lansează la nivel mondial pe 19 februarie, exclusiv pe Netflix.

  • O aventură sci-fi uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074
  • Serialul original german Netflix are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie pe Netflix
  • O producție W&B Television: Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter 
  • Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv)  
  • Distribuție: Emilio Skraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster, Ana Ularu

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță: TRIBURILE EUROPEI.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, alături de Maximilian Vetter, au produs această aventură sci-fi impresionantă. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

Rachel Eggebeen, Director EMEA Original Series la Netflix: „Viziunea lui Philip Koch pentru viitor este un produs de divertisment palpitant. Ne bucurăm să oferim lumii această poveste curajoasă, alături de Wiedemann & Berg.” Producătorul exectiv Quirin Berg adaugă: „TRIBURILE EUROPEI reprezintă o saga fascinantă, o aventură extraordinară care poate inspira oamenii din toată lumea.”

Sinopsis

  1. După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

Credits

Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci, Robert Finster, Ana Ularu, Jeanette Hain, Benjamin Sadler, Jannik Schümann and James Faulkner

Producători executivi: Quirin Berg, Max Wiedemann & Maximilian Vetter

Producător executiv, Showrunner și scenarist principal, Regizor (episoadele 1,2,6) : Philip Koch

Scenariști (ep 2-6): Jana Burbach, Benjamin Seiler

Regizor (ep 3,4,5): Florian Baxmeyer

Director of Photography: Christian Rein

Coorodonator casting: Simone Bär

Designer producție: Julian Wagner

Editor principal: Alexander Berner

Compozitor: Clinton Shorter

Designer costume: Thomas Oláh

Despre Wiedemann & Berg:

Wiedemann & Berg Film a fost fondat în 2003 de Quirin Berg și Max Wiedemann, urmat de W&B Television în 2010. Ambele companii fac parte din noile studiouri LEONINE din ianuarie 2020.

Cele peste 120 de producții includ filmul premiat cu Oscar The Lives of Others, Never Look Away cu două nominalizări la premiile Oscar și producții care au ajuns pe primul loc, precum Men in the City, Who am I, Joy of Fatherhood și Welcome to Germany. Numeroase proiecte TV, printre care se numără serialul cult 4 Blocks (TNT Serie), Pagan Peak (Sky) sau primul serial german original Netflix Dark, numit cel mai bun serial original Netflix de către Rotten Tomatoes.  

Un spirit de pionierat, o selecție vastă de producții diverse, de la blockbuster-uri, televiziune liniară și dramă de ultimă generație pentru partenerii de streaming, un public mare și un număr mare de spectatori în cinema, accentul pe calitate, colaborări cu talent creativ remarcabil și o echipă uimitoare au făcut din Wiedemann & Berg una dintre cele mai de succes case de producție din Germania. Nominalizările și premiile includ Bambi, Bavarian TV Award, Bavarian Film Award, German TV Award, German Film Award, Golden Camera, Golden Nymph, Grimme Award, GQ Award, European Film Award, Hollywood Reporter Award, LA Critics Award, Premiul Magnolia, Premiul Rockie, Premiul Academiei, BAFTA, César, Romy și Globul de Aur.

Articole similare

Lansare de carte „Observarea de sine”, de Red Hawk

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (27 august – 2 septembrie 2018)

Jovi Ene

Dubla lansare de carte Carol Iancu

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult