Stiri

Conferința EBS Radio Noiembrie 2019, invitați Marius Chivu și Cătălin Pavel

Născute din nevoia imperioasă a dialogului, seria de evenimente culturale intitulate Conferințele EBS Radio își propune să aducă în fața publicului clujean temele necesare ale lumii actuale și să creeze un spațiu neutru al dialogului, unde schimbul de idei liber și autentic devine posibil.

A treia ediție a Conferințelor EBS Radio va avea loc în data de Joi, 14 noiembrie, ora 7pm., în sala Amfiteatru din sediul NTT DATA, Cluj-Napoca, strada Constanța nr. 19-21. Invitați sunt scriitorii: Marius Chivu și Cătălin Pavel. Tema evenimentului: ‘Viața culturală a sentimentelor. Iubire versus Amor’.

Intrarea este liberă. 

Cei interesați se pot înregistra cu un simplu click accesând site-ul www.ebsradio.ro, secțiunea Conferințe.

Te așteptăm!

Articole similare

„Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”, nominalizată la cele mai importante distincţii pentru non-ficţiune

Jovi Ene

Campina citeste din nou pe 17 si 18 septembrie 2010

Jovi Ene

Peter Falk (1927-2011)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult