Stiri

Noutăți Netflix România la jumătatea lunii februarie 2018

Netflix anunță un nou titlu original care va fi lansat în 2018: The Innocents

Despre The Innocents:

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă pentru totdeauna.

The Innocents este produs de New Pictures (UK), companie condusă de Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls. Serialul a fost creat de Hania Elkington și Simon Duric, avându-l ca producător pe Chris Croucher. Farren Blackburn este atât producătorul executiv alserialului (împreună cu Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls), cât și regizorul a șase dintre cele opt episoade.

https://www.youtube.com/watch?v=MIeGb8_WfaY

Distribuție:

Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) în rolul lui June

Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) în rolul lui Harry

Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) în rolul lui Halvorson

Mai multe informații: www.netflix.com/theinnocents


Ce înseamnă să iubești pe cineva atunci când corpul său nu îi aparține?

Dacă partenerul de viață ar avea un corp cu totul diferit sau o nouă minte, ar rămâne în continuare partenerul tău de viață? Cum s-ar schimba relația voastră dacă nu ai putea să îl/o recunoști din punct de vedere fizic sau emoțional? Află cum răspund personajele din Altered Carbon acestor întrebări în producția originală Netflix, disponibilă acum pe platformă.

Cum arată iubirea cu 300 de ani în viitor: 

Bazată pe romanul clasic de ficțiune al lui Richard K. Morgan, cea mai recentă producție Netflix este o poveste captivantă despre crimă, iubire și trădare, care se petrece cu 300 de ani în viitor. Societatea a fost transformată de noile tehnologii: conștiința poate fi digitalizată, corpurile umane sunt interschimbabile, iar moartea nu mai este permanentă.

Altered Carbon este disponibil acum pe Netflix: netflix.com/alteredcarbon

Articole similare

Niste Baieti canta Sub scena la Godot sambata asta

Delia Marc

Noutăți săptămânale Netflix: Fabrica de bani: Partea 3, Stranger Things 3, Dark

Jovi Ene

Conferința EBS Radio Noiembrie 2019, invitați Marius Chivu și Cătălin Pavel

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult