Stiri

Întâlnirile Culturale „Club A – 40 de ani” ediția a 2-a

DUMINICĂ, 7 noiembrie 2010, ora 18:30
CLUB A, Str. Blănari nr. 14
Întâlnirile culturale Club A – 40 de ani”
ediția a 2-a
Amfitrion: Florin Silviu Ursulescu

Club A și Asociația Studenților Arhitecți și Urbaniști ”Ion Mincu” aniversează 40 de ani de existență neîntreruptă printr-un pachet de programe ce se desfășoară în perioada anului universitar octombrie 2010 – septembrie 2011.

Proiectul Întâlnirile culturale “Club A – 40 de ani” se desfășoară în prima duminică a fiecărei luni. Studenții de astăzi întâlnesc studenții de altă dată, apropiați de Club A și care au reușit, în timp, să-și construiască cariere de succes confirmate și recunoscute social.

Club A a fost dintotdeauna un stimulent al prieteniilor culturale. Aşadar, întâlnirile vor avea o latură informală (discuții, proiecte culturale, posibile colaborări, audiții muzicale, dans) şi una spectaculară, pe scenă.

Pe scenă:

Recital Folk – Nicu Covaci;

Folk Irepetabil – Mircea Florian;

Moment actoricesc – Cristina Deleanu;

Ecranul magic – clipuri de arhivă: Doru Ionescu

Parada disc jockeilor veterani – Retro-hituri nostalgice şi secvenţe de colecţie – DJ Doru Cetăţeanu.

Durata evenimentului: 18:30 – 22:00

Intrarea este liberă.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (21 – 27 august 2017)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 3 cărți ” Vera Atkins. Povestea celei mai importante agente secrete originare din Romania din al Doilea Razboi Mondial”! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Filmul săptămânii pe Cinepub.ro: The Bed is Broken

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult