Stiri

Incepe PRIME Maraton!

PRIME Maraton revine si in acest an, cu acelasi concept inedit si cu o tema la fel de interesanta.

Pe scurt, este vorba de un workshop nocturn, in care participantii vor avea 9 ore de teambuilding, training, elaborare a unei campanii, prezentare si feedback. Un maraton cu pauze dansabile.

Cand: 6 noiembrie 2010, de la 22:00 la 07:00;
Unde: Home Matasari (Str. Matasari nr. 17, Sector 2, Bucuresti);
Tema: Promovarea filmului romanesc;
Sponsori: Asociatia Culturala Macondo
, Coca-Cola Hellenic, Snack Attack, Kfea.roMuvix.ro .
Parteneri media:
Filme-Carti.ro, 9am, ApPRentice, Evenimente Studentesti, Hipo, Iqads Kadett, Lume Buna, Metropotam, Studentie.ro, Stud-Life.
Organizator: PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Te promovezi pe tine si afli cum poti promova filmul romanesc

Pentru a aplica, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti atasat CV-ul personal unui e-mail la adresa maraton@primeromania.ro, in care sa ne spui de ce iti doresti sa participi la acest eveniment. Daca iti face placere si simti ca inventivitatea ta ar fi mai bine apreciata printr-un filmulet*, ne poti trimite in cadrul mailului si un scurtmetraj (30-60 de secunde) in care sa te prezinti, in orice modalitate consideri ca este relevanta.

*pentru ca efortul este mai mare, cei care trimit si filmulet, au sanse mai mari sa fie selectati pentru a participa la eveniment.

Data limita de trimitere este joi, 4 noiembrie, orele 17:00, iar vineri, inainte de orele 20:00, noi te anuntam daca ne vei fi alaturi la PRIME Maraton.

Taxa de participare la eveniment este de 10 RON si va include bautura si snackurile.

Sursa: http://primemaraton.wordpress.com/

Articole similare

Dovlatov, dublu premiat la Berlinale 2018, în cinematografele din România din 15 iunie

Jovi Ene

Dragoste in vremea razboiului, eveniment creat de liceeni

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (2 – 8 noiembrie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult