Stiri

Prognoza pe luna asta: se anunță averse intense de filme & seriale noi | Octombrie pe Netflix

Luna octombrie anunță o vreme excelentă pentru a te bucura de numeroasele lansări de producții originale Netflix, care aduc puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging. Poți începe cu: Rebecca, un thriller psihologic bazat pe romanul omonim, regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire), cu Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas; The Trial of the Chicago 7, povestea unuia dintre procesele care au rămas în istorie, regizat și scris de Aaron Sorkin, câștigător al premiilor Oscar și Emmy, cu Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne; sau Over the Moon, o aventură muzicală emoționantă, regizată de animatorul legendar Glen Keane și produsă de Gennie Rim și Peilin Chou.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Emily in Paris, Star Trek: Discovery: Sezonul 3, The Alienist: Angel of Darkness, The Haunting of Bly Manor, The Queen’s Gambit, Social Distance, To the Lake, Nobody Sleeps in the Woods Tonight, Holidate, His House, Song Exploder, Unsolved Mysteries: Volumul 2, Kick-Ass 2, Notting Hill, Două Lozuri, Octav și Un Pas în Urma Serafimilor. Enjoy!

Titlurile lunii

Rebecca

După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). Regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) și produs de Working Title Films (Emma, Darkest Hour), REBECCA este un thriller psihologic fascinant, bazat pe romanul gotic din 1938 al lui Daphne du Maurier.

| Realizat de: Ben Wheatley
| Scenariu de: Jane Goldman, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse
| Bazat pe romanul de: Daphne du Maurier
Produs de: Eric Fellner și Tim Bevan de la Working Title și Nira Park 
Cu: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth, Bill Paterson

DIN 21 OCTOMBRIE


The Trial of Chicago 7

Ceea ce trebuia să fie un protest pașnic la Convenția Națională a Partidului Democrat din 1968 s-a transformat într-o confruntare violentă cu poliția și Garda Națională. Organizatorii protestului, printre care Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden și Bobby Seale, au fost acuzați de conspirație în vederea incitării la revoltă, iar procesul care a urmat a fost unul dintre cele mai notorii din istorie.

| Regizat și scris de: Aaron Sorkin, câștigător al premiilor Oscar și Emmy
Produs de: Marc Platt, p.g.a.; Stuart Besser, p.g.a.; Matt Jackson; Tyler Thompson
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Alex Sharp, Jeremy Strong, Noah Robbins, Danny Flaherty, Ben Shenkman,  Kelvin Harrison Jr., Caitlin Fitzgerald, Alice Kremelberg, John Doman, J.C. MacKenzie, Damien Young, Wayne Duvall, C.J. Wilson 

DIN 16 OCTOMBRIE


Over the Moon

Animată de o hotărâre de neclintit și de pasiunea pentru știință, o fetiță isteață construiește o rachetă pe care vrea să o trimită pe Lună pentru a dovedi existența unei legendare zeițe selenare. Acolo, ea ajunge într-o căutare neașteptată și descoperă un ținut bizar al creaturilor fantastice. Regizat de animatorul legendar Glen Keane și produs de Gennie Rim și Peilin Chou, Dincolo de Lună / Over the Moon este o aventură muzicală emoționantă despre dorința de a merge mai departe, a îmbrățișa neașteptatul și puterea imaginației. Din distribuție fac parte Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Sandra Oh, Robert G. Chiu, Margaret Cho și Kimiko Glenn.

| Regizat de: câștigătorul premiului Oscar® Glen Keane (Dear Basketball)
Co-regizor: căștigătorul premiului Oscar® John Kahrs (Paperman)
Autor: Audrey Wells (The Hate U Give) 
Producători: Gennie Rim (Dear Basketball), Peilin Chou (Abominable)
Producători executivi: Janet Yang (The Joy Luck Club), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu, Thomas Hui
Piesele de: Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (K POP)
Coloana sonoră de: căștigătorul premiului Oscar® Steven Price (Gravity)
Cu: Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang’e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Dad), Ruthie Ann Miles (Mom), Margaret Cho (Auntie Ling), Kimiko Glenn (Auntie Mei), Artt Butler (Uncle) și Sandra Oh (Mrs. Zhong) 

DIN 23 OCTOMBRIE


Titluri originale Netflix

1 OCTOMBRIE 2020

All Because of You (Pasal Kau) – FILM NETFLIX – Numai din cauza ta

Angajatul unui hotel se îndrăgostește de o clientă și e implicat într-o operațiune de luare de ostatici. Dragostea adevărată apare în cele mai neașteptate situații.

Bom Dia, Verônica – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Bună dimineața, Verônica

În timp ce vâna un agresor sexual, o polițistă nesemnificativă descoperă o femeie abuzată cu un secret oribil, dar și conspirația țesută în jurul acestuia.

Carmen Sandiego: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Carmen Sandiego: Sezonul 3

Carmen și echipa sa trec prin Ciudad de México, New Orleans, Venice și prin alte locuri, în încercarea de a fi cu un pas înaintea celor de la VILE.

Oktoberfest: Beer & Blood – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Oktoberfest: Bere și sânge

În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită pe sânge și brutalitate.

The Worst Witch: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – O vrăjitoare îngrozitoare: Sezonul 4

O serie de încercări împing la limită puterile magice ale lui Mildred și Ethel, care concurează pentru onoarea de a deveni șefe.

2 OCTOMBRIE 2020

A Go! Go! Cory Carson Halloween – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Halloween

Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

Ahí te encargo – FILM NETFLIX – Te descurci tu!

El și ea aveau o căsătorie perfectă, asta până când el simte nevoia urgentă să fie tată, iar ea își asigură succesul în avocatură. Apoi, el mai aduce pe cineva în casă.

Dick Johnson Is Dead – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Moartea lui Dick Johnson

Cineasta Kirsten Johnson și vârstnicul ei tată îi înscenează acestuia moartea în diverse moduri, încercând astfel să confrunte inevitabilul adio cu umor și incisivitate.

EMILY IN PARIS – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Emily în Paris

Emily, o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago, primește jobul ideal în Paris, unde o așteaptă o viață plină de aventuri.

Òlòtūré – FILM NETFLIX

O tânără și naivă jurnalistă lucrează sub acoperire pentru a dezvălui traficul de carne vie din Nigeria și dă piept cu o lume ascunsă și brutală.

Serious Men – FILM NETFLIX

Song Exploder – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Song Exploder: Dincolo de piese

Bucură-te de melodiile favorite și lasă-i pe artiști să-ți prezinte procesul muzical creativ și sursele de inspirație. Un serial bazat pe un podcast de succes.

The Binding – FILM NETFLIX – Legământ

În timp ce o vizita în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care stă să se abată asupra fiicei sale.

Vampires vs. the Bronx – FILM NETFLIX

Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.

4 OCTOMBRIE 2020

David Attenborough: A Life on Our Planet – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – David Attenborough: O viață pe planeta noastră

Un moderator își povestește viața și istoria evoluției vieții pe Pământ, plângând deopotrivă pierderea locurilor sălbatice și oferind o viziune pentru viitor.

6 OCTOMBRIE 2020

StarBeam: Halloween Hero – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supersteluța: Eroina Halloweenului

De Halloween, lacomul căpitan Barbă-Pește fură dulciurile tuturor, dar Supersteluța și Boost au câteva soluții pentru a îndrepta lucrurile!

7 OCTOMBRIE 2020

Hubie Halloween – FILM NETFLIX

Hubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.

To the Lake – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Spre lac

Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților și cu problemele dintre ei.

8 OCTOMBRIE 2020

Bigflo & Oli: Presque Trop – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Bigflo & Oli: Aproape prea mult

În acest documentar muzical, te alături duetului francez de rap Bigflo & Oli și îi însoțești pe cei doi frați celebri în timpul unui turneu important.

9 OCTOMBRIE 2020

Deaf U – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Titlu localizat: Universitatea pentru surzi

În acest serial documentar, un grup bine închegat de studenți surzi își spun poveștile și ne arată avantajele și dificultățile vieții de la Universitatea Gallaudet.

Fast & Furious Spy Racers: Season 2: Rio – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE –  Furios și iute: Cursa spionilor: Sezonul 2

Când unul dintre ei este dat dispărut, cei din echipa Cursa spionilor trebuie să plece din Los Angeles spre Brazilia, pentru a înfrunta o organizație criminală din Rio.

Ginny Weds Sunny – FILM NETFLIX

Disperată pentru a se redescoperi pe măsură ce împlinește 40 de ani, dramaturgul din New York, Radha, se reinventează ca rapper și își caută adevărata voce.

Super Monsters: Dia de los Monsters – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supermonstruleții: Ziua Monștrilor

Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

The Forty-Year-Old Version – FILM NETFLIX – Rapperiță la 40 de ani

În New York, Radha este încă nerealizată ca dramaturg și este disperată să reușească înainte de a ajunge la 40 de ani. Ea decide să se reinventeze, devenind rapperiță.

The Haunting of Bly Manor – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Conacul bântuit

Creatorii serialului Casa bântuită ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat Conacul bântuit.

11 OCTOMBRIE 2020

Stranger: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Străinul: Sezonul 2

În mijlocul unei confruntări pentru putere între procurori și poliție, Si-mok și Yeo-jin descoperă secrete murdare, străbătând un labirint de cazuri interconectate.

12 OCTOMBRIE 2020

Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Kipo și era creaturilor fabuloase: Sezonul 3

În ciuda tuturor așteptărilor, Kipo și echipa sa pun capăt domniei terorii inițiate de un vechi dușman. Acum ei trebuie să lupte împotriva altei răufăcătoare: dr. Emilia.

13 OCTOMBRIE 2020

Octonauts & the Great Barrier Reef – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Octonauții și Marea Barieră de Corali

Octonauții trebuie să afle cum să alunge invazia de stele-de-mare pentru a salva cel mai mare recif din lume și coralii amenințați.

The Cabin with Bert Kreischer – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – La cabană cu Bert Kreischer

Petrecărețul comedian Bert Kreischer se mută într-o cabană în pădure ca să se relaxeze și să se îngrijească, dar își invită și prietenii amuzanți să îl viziteze.

14 OCTOMBRIE 2020

BLACKPINK: Light Up the Sky – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Trupa de fete BLACKPINK a doborât toate recordurile, iar acum ne spune povestea anevoiosului drum către celebritate, cu toate dificultățile din ascensiunea sa fulminantă.

15 OCTOMBRIE 2020

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting – FILM NETFLIX – Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri

Eleva Kelly Ferguson e de acord să fie bonă în noaptea de Halloween și este recrutată de o organizație de bone care îi protejează de monștri pe copiii cu puteri speciale.

Love Like the Falling Rain – FILM NETFLIX – Iubirea e ca ploaia

Speriat de un refuz, un tânăr nu-și declară sentimentele pentru prietena sa de suflet, care se îndrăgostește de un alt bărbat, însă un incident fatidic schimbă totul.

Rooting for Roona – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Toți pentru Roona

Un documentar despre evoluția unei fete cu hidrocefalie dintr-un sat indian care capătă o șansă la o operație crucială după ce pozele sale fac înconjurul internetului.

Social Distance – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Distanța socială

O antologie tragicomică filmată în izolare, care ne arată laturile sumbre și amuzante ale încercării unor oameni de a păstra legătura când păstrează distanța.

16 OCTOMBRIE 2020

Alguien tiene que morir – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cineva trebuie să moară

În Spania conservatoare a anilor 1950, presupusa relație dintre un tânăr și un balerin mexican dă naștere unui scandal cu consecințe monstruoase.

Dream Home Makeover – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Casa de vis pentru orice buzunar

Shea și Syd McGee își ajută clienții să creeze spațiile mult visate care le reflectă stilul personal, construindu-și totodată o nouă casă numai a lor.

Grand Army – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Cinci elevi de la cel mai mare liceu public din Brooklyn se avântă într-o lume haotică și luptă pentru succes, supraviețuire, libertate și un viitor strălucit.

La Révolution – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sânge albastru

Într-o poveste reimaginată a revoluției franceze, viitorul inventator al ghilotinei descoperă o boală care îi face pe aristocrați să ucidă oamenii de rând.

Pup Academy: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Academia cățelușilor: Sezonul 2

Academia Cățelușilor revine! De data aceasta, un nou pericol apare sub forma planului malefic de a distruge legătura dintre oameni și câini.

Star Trek: Discovery: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Star Trek: Discovery: Sezonul 3

În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.

The Last Kids on Earth: Book 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ultimii copii de pe Pământ: Cartea 3

Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

The Trial of the Chicago 7 – FILM NETFLIX – Procesul celor șapte din Chicago

Un protest pașnic din 1968 s-a transformat într-o confruntare violentă cu poliția și Garda Națională. Organizatorii au fost acuzați de conspirație.

19 OCTOMBRIE 2020

Unsolved Mysteries: Volume 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Mistere neelucidate: Volumul 2

Cazuri reale cu dispariții uluitoare, crime șocante și contacte paranormale: o relansare fascinantă a unui legendar serial documentar.

20 OCTOMBRIE 2020

The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Din nou la drum cu autobuzul magic: Domnișoara Frizzle ori trei

Autobuzul magic este rupt în trei bucăți de un fulger, clasa este împrăștiată pe întregul glob, iar dra Frizzle apare în versiuni diferite de fiecare dată!

21 OCTOMBRIE 2020

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Sezonul 3

David Letterman, legenda televiziunii, face echipă cu Dave Chappelle, Robert Downey Jr. și mulți alții într-un nou sezon de interviuri detaliate și portrete fascinante.

22 OCTOMBRIE 2020

Cadaver – FILM NETFLIX – Antropophagus

După un dezastru nuclear, unei familii înfometate i se promite o masă contra participării la o piesă de teatru. Însă, în acest hotel, membrii publicului dispar mereu.

Rebecca – FILM NETFLIX

O tânără recent căsătorită ajunge la reședința impunătoare a familiei soțului ei, pe coasta mohorâtă a Angliei, unde va trebui să lupte împotriva fantasmei primei soții.

The Alienist: Angel of Darkness – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

După un an, Sara își conduce propria agenție de detectivi, iar misiunea sa este să o găsească pe fiica răpită a consulului general spaniol.

You Me Her: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX –  You Me Her: Sezonul 5

Izzy se întoarce în Portland și constată că viața a continuat nestingherită în absența ei.

23 OCTOMBRIE 2020

Barbarians – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Barbarii

Destinele a trei persoane se întretaie în bătălia din pădurea Teutoburg din 9 d. Hr., în care războinicii germanici au reușit să oprească expansiunea Imperiului Roman.

Move – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – În mișcare

Descoperă-i pe genialii dansatori și coregrafi care influențează arta dansului în întreaga lume, în acest serial documentar.

Over the Moon – FILM NETFLIX – Dincolo de Lună

În acest musical de animație, o fetiță își face o rachetă și pleacă în spațiu, la întâlnirea cu mitologica zeiță a Lunii. Semnat de Glen Keane, o legendă a animațiilor.

Perdida – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – De negăsit

Antonio se lasă arestat pentru a fi trimis în cea mai groaznică închisoare din Columbia, La Brecha. El vrea să-l găsească pe cel care, cu ani în urmă, i-a răpit fiica.

The Queen’s Gambit – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Gambitul damei

În anii ’50, într-un orfelinat din Kentucky, o tânără descoperă că are un talent remarcabil la șah, dar se luptă cu dependența și cu ceea ce înseamnă să fii geniu.

27 OCTOMBRIE 2020

Blood of Zeus – ANIME NETFLIX – Sângele lui Zeus

Heron, un om modest din Grecia antică, află că este fiul lui Zeus și își descoperă adevăratul destin: cel de a salva lumea de o armată demonică.

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută: Sezonul 4

Chico Bon Bon și „Brigada Repară Tot” nu dau înapoi de la nicio provocare inginerească: fac terenuri de skateboarding și opresc vehicule care stau să cadă în prăpăstii.

Sarah Cooper: Everything’s Fine – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

O oră de scheciuri haioase filmate cu o singură cameră, axate pe teme legate de politică, rasă, gen, clasă și alte subiecte mărunte.

Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Guillermo Vilas: Un star nedreptățit

Timp de peste zece ani, un ziarist a combătut un gigant al corporațiilor sportive, doar pentru a demonstra că Guillermo Vilas este cel mai bun tenismen din lume.

28 OCTOMBRIE 2020

Holidate – FILM NETFLIX – Iubiți de sărbători

Doi celibatari își propun să se dea drept iubit și iubită pe perioada tuturor sărbătorilor din an. Dar ce se întâmplă când sentimentele se strecoară în acest aranjament?

Nobody Sleeps in the Woods Tonight – FILM NETFLIX – Nimeni nu doarme diseară în pădure

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna.

Secrets of the Saqqara Tomb – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Secretele mormântului din Saqqara

O echipă de arheologi excavează pasaje, puțuri și morminte neexplorate, punând cap la cap secretele celei mai mari descoperiri egiptologice din ultimii 50 de ani.

30 OCTOMBRIE 2020

Bronx – FILM NETFLIX  – Orașul nelegiuiților

Câțiva polițiști anchetează lumea interlopă din Marsilia, însă își dau seama că unii colegi sunt la degetul mic al mafiei, iar ei riscă să-și piardă slujba sau capul.

His House – FILM NETFLIX – Nu e casa noastră

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

Somebody Feed Phil: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cineva să-l hrănească pe Phil: Sezonul 4

Phil Rosenthal, creatorul serialului „Dragul de Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din San Francisco, Singapore, Hawaii și altele.

Suburra: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Suburra: Sezonul 3

Se apropie decizia finală în lupta pentru pământ dintr-un orășel de coastă italian, iar criminalii sunt gata să joace o ultimă dată jocul pe care-l știu prea bine.

The Day of the Lord – FILM NETFLIX – Ziua Domnului

Bântuit de propriile păcate, un preot pensionat este atras din nou în lumea întunericului când un prieten îl imploră să o ajute pe fiica sa posedată.

ÎN CURÂND

A Suitable Boy – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Un băiat bun

În India recent separată de Pakistan, modernitatea luptă cu tradiția. Aici, o tânără studentă se opune unui mariaj aranjat, iar fiul unui politician are o aventură tabu.

ARASHI’s Diary Voyage ep. 13 & 14 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Episoadele 13 și 14

Arashi, formația nr. 1 a Japoniei, își continuă călătoria, iar membrii săi îndrăgiți își dezvăluie talentele și viața personală în fața întregii lumi.


Titluri licențiate – România

01 OCTOMBRIE 2020

A Nightmare on Elm Street

Annabelle

Bakugan: Battle Planet: Season 1    

Boo 2! A Madea Halloween   

Boo! A Madea Halloween      

Book of Sun – Cartea soarelui

Code Lyoko: Season 1          

Code Lyoko: Season 2          

Code Lyoko: Season 3          

Code Lyoko: Season 4          

Cold Harbour 

Daylight – Panică în tunel

Defiance  – Sfidarea

Disturbia – Suspiciunea

Familiar Wife: Season 1 – Soția pe care o cunosc

Family Guy: Season 17 – Familia mea dementă

Fright Night – Noaptea groazei

Glory – Glorie

Halloween

Hush – Cântec de leagăn

It Could Happen to You – Un bacșiș de 2 milioane de dolari

Little Italy – Mica Italie

Maid in Manhattan – Camerista

Octav 

Peppermint – Peppermint: Gustul răzbunării

Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Saving Private Ryan

The Craft – Clubul vrăjitoarelor

The Dentist – Dentistul

The Oak – Balanța

Un Pas in Urma Serafimilor 

02 OCTOMBRIE 2020

Before I Go to Sleep – Înainte să adorm

Scary Stories to Tell in the Dark – Povești de groază de spus pe întuneric

Trust – Încredere

03 OCTOMBRIE 2020

Good Game: The Beginning  

06 OCTOMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune

10 OCTOMBRIE 2020

Doom 

13 OCTOMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune      

The Equalizer 2         

15 OCTOMBRIE 2020

47 Meters Down: Uncaged – 47 de metri adâncime: În afara cuștii

Adrift – Supraviețuind pe mare 

Anna   

Arrow: Season 7 – Arcașul

Hotel Artemis

16 OCTOMBRIE 2020

Doua Lozuri    

Running against the Wind      

17 OCTOMBRIE 2020

Jack Ryan: Shadow Recruit – Jack Ryan: Agentul din umbră

The World’s End – Sfârșitul lumii

20 OCTOMBRIE 2020

Fukrey Boyzzz: Season 1 – Aventurile unor pierde-vară

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune

22 OCTOMBRIE 2020

3096 Tage – 3096 de zile

Fire with Fire – Răzbunare arzătoare

I Feel Pretty   

LOL    

Rush – Rush: Rivalitate și adrenalină

The Commuter – Pasager în trenul terorii

The Divergent Series: Insurgent – Seria Divergent: Insurgent

The Reef – Reciful

23 OCTOMBRIE 2020

About Time – Era și timpul!

Apollo 13        

Bridget Jones: The Edge of Reason – Bridget Jones: La limita rațiunii

Couples Retreat – Vacanță all inclusive

Death Race – Cursă mortală

Definitely, Maybe – Desigur… poate că…

Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood – Băieți de cartier

Doomsday – Sfârșitul lumii

Flipper

Hop – Hop-Top

It’s Complicated – E tare complicat!

Jaws – Fălci

Kick-Ass 2 – Rupe-tot 2

Les Misérables – Mizerabilii

Nanny McPhee and the Big Bang     

Neighbors – Vecini de coșmar

Notting Hill      

Oblivion – Oblivion. Planeta uitată

Out of Sight – Pasiune periculoasă

Role Models – Prieteni model

The Purge: Anarchy – Noaptea Judecăţii: Anarhia

Wild Child – Copil sălbatic      

25 OCTOMBRIE 2020

BlacKkKlansman – Agent provoKkKator

27 OCTOMBRIE 2020

Alpha  

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune      

ÎN CURÂND

Brave Blue World – Minunata lume albastră: Tehnologii pentru apă

Articole similare

Tu ce tip de cititor esti? – o campanie Editura Corint

Jovi Ene

Documentarul Război pe calea undelor, pe Cinepub.ro

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Don’t Look Up, La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2, Emily in Paris: Sezonul 2

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult