Recomandat Stiri

Un Maraton marca PRIME Romania pentru promovarea filmului romanesc

Departamentul de comunicare externa al singurei asociatii studentesti de relatii publice si comunicare a creat un eveniment ideal pentru cei ca mine, pentru cei ca tine, care vor sa afle mai multe despre cinematografia romaneasca.

„Workshop-ul tarziu… aproape matinal”, asa cum il caracterizeaza organizatorii, se va desfasura in noaptea dintre 6 si 7 noiembrie 2010, in casa de pe Strada Matasari nr. 17.

Tema acestui eveniment cu concept indraznet este promovarea filmului romanesc. In cele 9 ore, Ada Teslaru (Consultant BBDO Group), Andrei Dascalescu (regizor) si Toma Peiu (PR&Press Manager, Gala premiilor GOPO) vor povesti cate luna si in stelele inghetate de noiembrie despre cum au fost promovate filmele romanesti si ii vor provoca pe participanti sa se puna in pielea unui PR de film prin intermediul unui brief.

Pe langa speakeri, organizatorii vor folosi ca energizante jocuri, muzica si dans.

In concluzie, filme-carti.ro le recomanda acelora care pe langa pasiunea pentru filmul romanesc, vor sa invete mai multe despre domeniul comunicarii.

Inscrierile se pot face pana joi, 4 octombrie 2010, ora 17:00, la adresa de e-mail maraton@primeromania.ro. Intrucat numarul de locuri este limitat, conditia de inscriere la eveniment este trimiterea CV-ului. Aceia dintre aplicanti care se simt mai creativi pot trimite, optional, un scurt film de autoprezentare in care sa fie inclus si motivul pentru care merita sa participe la PRIME Maraton.

Pentru mai multe detalii despre editia a II-a a PRIME Maraton, puteti vizita http://primemaraton.wordpress.com

PRIME Maraton este un eveniment marca PRIME Romania si este sustinut de sponsorii: Coca-Cola Hellenic, Muvix.ro, Asociatia Culturala Macondo, Kfea.ro si Snack Attack.

Alaturi de acestia au fost implicati partenerii media: 9am, ApPRentice, Evenimente Studentesti, Filme-Carti, Hipo, IQads Kadett, Lume Buna, Metropotam, Studentie, Stud-Life.

Articole similare

Săptămâna aceasta, pe Cinepub.ro: „Lumea e a mea”

Jovi Ene

Păsările au aripi, copiii au cărți: Noutăţile editurii Cartea Copiilor la Târgul Internaţional Gaudeamus 2018

Jovi Ene

Noutati editoriale Curtea Veche Publishing (II)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult