Stiri

Cele mai vandute carti de la editura Nemira la Bookfest 2015

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdEditura Nemira a participat la Salonul internaţional de Carte Bookfest, ediţia 2015, cu peste 700 de titluri şi nenumărate noutăţi editoriale. Cititorii noștri au cumpărat cu precădere ficțiune literară, science fiction și fantasy, literatură young adult, dar și nonficțiune: memorialistică, istorie, cărți de popularizarea științei.

Pe primul loc în topul vânzărilor Nemira de anul acesta este volumul ilustrat Lumea de gheață și foc, de George R.R. Martin. Fanii seriei fantasy Cântec de gheață și foc și ai serialului Urzeala Tronurilor nu puteau rata acest volum de excepție în care George R.R. Martin descrie lumea fascinantă a Westerosului înainte de acțiunea din serie.

Pe locul al doilea în preferințele cititorilor este autobiografia faimosului Bear Grylls, Noroi, transpirație și lacrimi, în care aventurierul de la Discovery povestește cum a ajuns omul de acum.

Pe locurile al treilea și al patrulea sunt două titluri din colecția Babel, Viața de poveste a lui A.J. Fikry, de Gabrielle Zevin, o carte emoționantă despre librari, puterea cărților și a iubirii și O delicatesă, de Muriel Barbery, un roman despre călătoriile și experiențele unui critic culinar.

Pe locul al cincilea în preferințele cititorilor este romanul young adult Cei 100, de Kass Morgan, ecranizat în seria TV de succes cu acelaşi nume.

Articole similare

A VII-a ediție a „Cinema în aer liber” pe Insula Artelor din Parcul Titan, în perioada 20 august – 15 septembrie

Jovi Ene

Editura Polirom la Gaudeamus 2018

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (25 – 31 decembrie 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult