Stiri

Oferta și noutățile Editurii Publica la Gaudeamus 2017

  1. Oferta Publica la Gaudeamus

  În perioada 22–26 noiembrie (de azi până duminică) se desfăsoară târgul de carte Gaudeamus. Ca de obicei, ne găsiți la parterul pavilionului central, vizavi de intrarea principală, la standul 15; programul târgului este între orele 10:00–20:00.

  Discountul cu care vă așteptăm este de 20% din prețul de copertă al tuturor cărților Publica, Victoria Books și Narator disponibile, inclusiv pentru noutăți! Pentru cei care nu pot ajunge la Romexpo: e bine de știut că oferta de la stand este valabilă și pe site-ul editurii.

  2. Noutățile noastre, direct din tipografie

  ”David Bowie: o stranie fascinație”, de DAVID BUCKLEY

  Modul unic în care David Buckley abordează descifrarea enigmei numite Bowie face ca această biografie să nu aibă egal, fiind o lectură esenţială atât pentru fanii vechi ai lui Bowie cât și pentru cei noi. Incluzând fotografii rare, și în special prin interviurile cu unii dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi și prin analiza biografică și academică, biografia este cea mai completă istorisire despre David Bowie și despre influenţa sa asupra culturii pop din câte s-au scris vreodată. În plus, reușește lucrul cel mai de preţ: te face să asculţi din nou albumele lui Bowie (pe care le vom asculta și noi la stand).

  Apariția ediției în limba română este susținută de Erste Asset Management.

  ”De neoprit. Viața mea de până acum”, de MARIA SHARAPOVARICH COHEN

  Maria Sharapova cu siguranță nu trece neobservată. Povestea ei începe într-un mic oraș din Rusia, unde, la doar cinci ani, a început să joace tenis cu o putere precoce de concentrare. Iuri Sharapov, tatăl ei, riscă totul ca să ajungă cu ea în Florida, cu doar șapte sute de dolari în buzunar și fără să cunoască engleza, dar convins că fiica sa putea deveni o mare campioană.

  La șaptesprezece ani, Maria Sharapova a învins-o pe Serena Williams și a câștigat turneul de la Wimbledon. A ajuns pe locul întâi în clasamentul mondial când avea optsprezece ani și, de atunci, a urcat de mai multe ori pe această poziție. Până în prezent a câștigat cinci turnee de Grand Slam și a devenit una dintre sportivele cu cele mai mari câștiguri din lume. În timpul turneului Australian Open din 2016, a fost anchetată de ITF din cauza utilizării unui medicament care fusese adăugat pe lista substanțelor interzise; în final a fost suspendată, lucru care a ținut-o departe de activitatea competițională cincisprezece luni, timp în care a și scris cartea de față.

  ”Oare o să zboare? Cum să-ți testezi următoare idee de afaceri, în așa fel încât să nu-ți pierzi timpul și banii”, de PAT FLYNN

  Are vreo valoare ideea ta de afaceri? Va avea ea succes pe piața pe care încerci să o deservești sau va fi doar o pierdere de timp și de resurse? Este oare o idee cu adevărat bună pentru tine? Îți poate oferi un venit recurent și stabil? Cu alte cuvinte, oare o să zboare? Plină de sugestii practice, cu exerciții bazate pe acțiune și studii de caz reale, cartea lui Pat Flynn te va provoca să gândești critic, să acționezi în mod deliberat și să îndrăznești foarte mult. Poți să consideri cartea manualul tău de business, la care să apelezi pentru sfaturi sincere și directe odată ce începi să îți testezi ideea și să îți construiești o afacere care ia avânt și crește.

  Pat este cunoscut în special în domeniul antreprenoriatului online, al marketingului digital și al afacerilor de lifestyle și pentru principiile autentice pe care le susține. Celebrul său podcast de afaceri, Smart Passive Income Podcast, inspiră oamenii pe parcursul călătoriei lor în domeniul afacerilor online.

  Apariția ediției în limba română este susținută de Arobs.

  ”C#caturi spuse de tata”, de JUSTIN HALPERN

  Justin Halpern a creat în vara lui 2009 un cont de Twitter în care și-a propus să arhiveze vorbele de duh, necenzurate și condimentate din belșug, ale tatălui său. În interval de o lună, @shitmydadsays a devenit o senzaţie a internetului. Cugetările lui Sam Halpern sunt urmărite azi de peste 2,5 milioane de oameni numai pe Twitter și Facebook. Justin Halpern este și coscenaristul și coproducătorul serialului de televiziune $#*! My Dad Says(WarnerBros/CBS), iar cartea de față este o amuzantă poveste biografică despre maturizare, fiind portretizarea autentică, haotică și amuzantă a relației tată-fiu, povestită de o nouă voce de forţă a comediei.

  ”Sinceritate radicală. Cum să fii un șef dat naibii fără să-ți pierzi umanitatea”, de KIM SCOTT

  Kim Scott a fost director executiv la Google și, ulterior, la Apple, unde a lucrat alături de echipa sa la un curs despre cum să fii un șef bun. În ultimii ani a devenit celebră datorită modului revoluționar în care abordează managementul eficient: sinceritatea radicală.

  Cartea ei a fost scrisă atât pentru șefi, cât și pentru cei care au de-a face cu șefi și este prezentată sub forma unor lecții clare și ușor de aplicat de cititor. În plus, le arată managerilor cum să aibă succes și să-și păstreze în același timp umanitatea, să găsească semnificație în munca lor și să creeze un mediu în care oamenii să-și îndrăgească atât munca, cât și colegii.

  3. Alte cărți publicate recent

  Cum să nu greșești ne convinge că matematica nu e doar o înșiruire de calcule pe care să le faci mecanic. Este logică, este filosofie, și ne ajută să nu greșim atunci când luăm deciziile zilnice.

  Botanistul euforic nu trebuie să lipsească din biblioteca unui gurmand, pasionat de grădinărit, mixologist sau oricui apreciază o băutură bună. În plus, designul unic și anecdotele lui Amy Stewart fac din Botanistul euforic un cadou care va fi cu siguranță apreciat.

  Dacă încă nu ai apucat să citești vreo carte din Co-lecția de știință, trebuie să încerci să lecturezi măcar una! Cărțile sunt scrise captivant, pe înțelesul tuturor, iar subiectele sunt diverse și cu implicații majore în viețile noastre. Putem afla despre miliardele de microbi din noi și ce facem greșit când ne raportăm la ei, despre viața secretă a copacilor, despre interesanta inteligență a caracatițelor, despre istoria umanității din perspectiva geneticii, dar și despre prietenia care a schimbat pentru totdeauna modul în care percepem economia, cum gândim și cum acționăm.

  În seria Narator avem două noutăți la a căror lectură vei plânge, vei râde, vei trage aer adânc în piept și vei zâmbi: povestea minunatei fetițe Juniper și noua carte marca Sedaris.

  Vă așteptăm cu drag la Gaudeamus! Să avem lecturi excelente!

   

  Articole similare

  Visul lui Adalbert, pe Cinepub.ro

  Jovi Ene

  Festivalul dedicat marelui actor Gr.V.Birlic, ajuns la a V-a ediție

  Jovi Ene

  Concurs: Castiga 3 cărţi “Peripeţiile lui Juha năzdrăvanul”, oferite de Editura Polirom

  Jovi Ene

  Leave a Comment

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult