Stiri

Noutățile săptămânii de la Netflix (februarie 2018, II)

Lost in Space, un nou titlu original Netflix

Netflix lansează primele imagini din aventura intergalactică Lost in Space, noul serial original Netflix, disponibil din 13 aprilie

Netflix lansează astăzi primele imagini din Lost in Space, însă episodul pilot a fost deja difuzat… în spațiu. Astronauții de la NASA au avut posibilitatea de a-l vedea în urmă cu 12 zile, pe Stația Spațială Internațională, în timpul lor liber.

Noul serial original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă a seriei SF din 1960. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia se găsesc nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială. În călătorie li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul manipulator Dr. Smith(Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Serialul va fi disponibil la link-ul următor: netflix.com/lostinspace

Faceți cunoștință cu familia Robinson, reflectați asupra „Istoriei Umanității” de pe Pământ și priviți cum arată viitorul călătoriilor spațiale în clipul de anunț al noului serial original Netflix – Lost in Space:


Netflix anunta data lansarii pentru filmul Annihilation

Annihilation o are ca protagonistă pe Natalie Portman și va fi disponibil pe platformă din 12 martie.

Lena, biolog și fost soldat, se alătură unei misiuni speciale pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soțul ei în interiorul Zonei X, marcată de un fenomen sinistru și misterior care se extinde pe coasta americană. Odată ajunși în interiorul zonei, descoperă o lume cu peisaje si creature mutante, periculoasă, dar și impresionantă, care le amenință atât viața, cât și sănătatea.

Scris și regizat de Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later) și bazat pe celebra trilogie Southern Reach de Jeff VanderMeer, Annihilation are o distribuție impresionantă: Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez și Tuva Novotny.


Netflix lanseaza un nou trailer pentru al doilea sezon Jessica Jones

Jessica Jones (Krysten Ritter), detectiv particular în New York, începe să își pună viața în ordine, după uciderea lui Kilgrave, opresorul ei. Cunoscută în întregul oraș ca fiind un ucigaș cu super puteri, Jessica Jones este pusă față în față cu un nou caz. În ciuda retincenței ei, noul caz o pune în ipostaza de a se cunoaște mai bine pe ea însăși, aceasta fiind nevoită să caute anumite răspunsuri în propriul trecut.

Lui Krysten Ritter (Jessica Jones) i se alătură o distribuție impresionantă, care îi include pe Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse), dar și nume noi precum Janet McTeer, J.R. Ramirez și nu numai.

Jessica Jones este un titlu original Netflix marca Marvel, care este produs de Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter), Raelle Tucker (True Blood), Jim Chory (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) și Jeph Loeb (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist).

https://www.youtube.com/watch?v=0zOuEQtohp8

Articole similare

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în iulie 2021

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Hitler a fost șeful meu”, de Christa Schroeder, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Călătorie în cele mai frumoase locuri din univers – simulator de călătorie în cosmos, cu Adrian Sonka, astronom

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult