Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Suburra Sezonul 2, Velvet Buzzsaw, The Umbrella Academy

Netflix lanseaza trailerul pentru Serialul Suburra Sezonul 2

Din 22 februarie. Exclusiv pe Netflix.

Netflix anunță astăzi trailerul oficial pentru cel de-al doilea sezon din serialul original Suburra, care se va lansa pe Netflix pe 22 februarie. Serialul Suburra este primul thriller original italian Netflix produs de Cattleya – parte din ITV Studios – în colaborare cu Rai Fiction.

În noul trailer, Aureliano își amintește de personajele care au murit în primul sezon, Spadino nu își mai dorește să fie controlat și Lele devine polițist după moartea tatălui său. Toate personajele sunt pregătite să controleze Roma și politica ei.

Bazat pe romanul cu același nume, povestea Serialului Suburra sezonul 2 se petrece în Roma, la trei luni de la finalul primului sezon și urmărește ultimele 15 zile înaintea alegerilor pentru primăria Romei. Luptele între organizații criminale, politicieni corupți și Vatican sunt din ce în ce mai puternice. Ce noi alianțe se vor forma și care sunt noile strategii pe care le vor implementa pentru a obține controlul asupra Romei?

Protagoniștii se întorc: Aureliano (Alessandro Borghi), Spadino (Giacomo Ferrara), Lele (Eduardo Valdarnini)Sara Monaschi (Claudia Gerini),Amedeo Cinaglia (Filippo Nigro) și Samurai (Francesco Acquaroli). Alături de ei, câteva personaje din primul sezon devin cruciale în lupta pentru putere: sora lui Aureliano, Livia Adami (Barbara Chichiarelli), Adelaide Anacleti (Paola Sotgiu), mama lui Spadino și Angelica (Carlotta Antonelli), soția lui.

Viețile personajelor principale se îmbină cu poveștile noilor personaje secundare: Nadia (Federica Sabatini), fiica unui mic șef din Ostia care începe să lucreze cu Aureliano, Cristiana (Cristina Pelliccia), un ofițer de poliție determinat și onest care încarcă să încheie cariera lui Lele și Adriano (Jacopo Venturiero), crainic radio și „finul” lui Samurai, care urmăresc de aproape campania electorală a candidatului la primărie Cinaglia.

Al doilea sezon este scris de Barbara Petronio, alături de Ezio Abbate și Fabrizio Bettelli. Regizori sunt Andrea Molaioli (Suburra The Series, The Girl by the Lake, The Jewel) și Piero Messina (The Wait).


Key Art VELVET BUZZSAW | Arta este periculoasa

Se lansează pe Netflix pe 1 februarie 2018.

Synopsis

Velvet Buzzsaw este un thriller satiră cu acțiunea plasată în lumea artei contemporane din Los Angeles, unde artiștii care fac bani frumoși și colecționarii de top plătesc un preț exorbitant atunci când arta devine marfă.

Despre Velvet Buzzsaw

Scris și regizat de Dan Gilroy, Velvet Buzzsaw este produs de Jennifer Fox și îi are în distribuție pe Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton, Natalia Dyer, John Malkovich, Daveed Diggs, Toni Collette și Tom Sturridge.


Serialul Netflix `The Umbrella Academy’ se va lansa pe 15 februarie

️ UN NECAZ NU VINE NICIODATĂ SINGUR… 

(Conține un cover exclusiv după ‘Hazy Shade of Winter’ al lui Gerard Way, autorul cărții de benzi desenate The Umbrella Academy și fostul solist al trupei My Chemical Romance.)

The Umbrella Academy se va lansa la nivel global pe Netflix pe 15 februarie 2019

Despre The Umbrella Academy:

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii”  pentru a salva lumea. Acum, cei șase membri supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.

Data lansării: 15 Februarie 2019

Creat pentru televiziune de către: Steve Blackman

Producători Executivi: Steve Blackman (Showrunner/EP), Jeff King (EP), Keith Goldberg (EP), Mike Richardson (EP), Gerard Way (Co-EP), Gabriel Bá (Co-EP)

Produs de: Universal Cable Productions for Netflix

Actorii serialului: Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David CastañedaEmmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe, Kate Walsh                           

Numărul de episoade: 10 episoade de câte o oră

Filmat în: Toronto, Canada

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (27 august – 2 septembrie 2018)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Cel mai vânat om din lume” și 2 invitații duble la filmul ”Vânătoarea de spioni”! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Trilogia Cairoului de Naghib Mahfuz, in oferta colectiei BIBLIOTECA POLIROM

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult