Stiri

Câteva știri din lumea filmului românesc (13 – 19 noiembrie 2017)

Știrile săptămânii: Turismul în fostele lagăre de concentrare: „Austerlitz” din 24 noiembrie în cinematografe; Regizoarea Eliza Zdru câștigă cea de-a doua ediție Civil Society Pitch cu proiectul Learning Teaching; Nou termen limită pentru înscrieri la One World Romania – Ediția a 11-a; „Un comportament adecvat”, un amestec reușit de dragoste, satiră și brutalitate; Gala KINOdiseea 2017: “Vara lui 1993” a fost desemnat “Best Children Film”; 13 premiere naționale la HipTrip Travel Film Festival 2017; De vineri în cinematografe: Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country va fi distribuit în 16 orașe din România.

Turismul în fostele lagăre de concentrare: „Austerlitz” din 24 noiembrie în cinematografe

Titlul filmului misterios, provocator și deranjant al lui Serghei Loznitsa este, după spusele regizorului, inspirat de romanul lui WG Sebald din 2001, în care un personaj numit Austerlitz, după ce crește în Marea Britanie ca refugiat, vede un film de propagandă nazist despre tabăra Theresienstadt și are impresia că o recunoaște pe mama sa în acest film. Aceasta este o carte despre anularea istoriei create de memoriile oficiale. Desigur, are un al sens: titlul poate fi confundat în prima fracțiune de secundă cu „Auschwitz”. Este un trompe l’oeil lingvistic. Ororile secolului al XX-lea se retrag în mormântul prăfuit al istoriei, alăturându-se bătăliilor secolului al XIX-lea: Auschwitz este un cuvânt, care într-o bună zi poate avea o încărcătură electrică atât de mică precum Austerlitz.

„Austerlitz” va ajunge în cinematografele din România începând cu 24 noiembrie, fiind distribuit de Transilvania Film. Trailer: https://goo.gl/dbbwii

Există în Europa locuri care rezistă ca suveniruri dureroase ale fabricilor unde oamenii erau tranformați în cenusă. Aceste locuri sunt acum memoriale deschise publicului și vizitate de mii de turiști în fiecare an. Documentarul îi urmărește pe vizitatorii unui astfel de loc ridicat pe teritoriul unui fost lagăr de concentrare. De ce vin ei aici? Ce caută?

Sergei Loznitsa a declarat într-un interviu pentru The Seventh Art următoarele: „Ca de obicei, întregul film începe de la un moment straniu din viața mea: se întâmpla să mă aflu într-un astfel de loc – un alt lagăr, Buchenwald – și am rămas cu o impresie atât de puternică în urma vizitei mele. Am început să mă întreb: „Ce fac aici? Cum este posibil ca în urmă cu 70 de ani să fi existat cadavre peste tot în acest loc? Cum pot să stau și să privesc un crematoriu? Ce vreau să văd acolo?” Acest tip de întrebări m-au determinat să mă apuc de documentarul „Austerlitz”. Mă uitam în jur la oameni și vedeam numai fețele ignorante ale turiștilor. E ciudat. Nu cred ca un asemenea loc ar trebui să fie un loc turistic.”

După debutul său din cadrul Venice Film Festival, „Austerlitz” și-a continuat traseul pe la numeroase festivaluri de film, remarcându-se printr-un câștig și două nominalizări la Traverse City Film Festival, respectiv Indiewire Critics’ Poll și Cartagena Film Festival.

Dar, în cele din urmă, filmul „Austelitz” este, probabil, mai presus de toate o meditație bântuitoare, în care istoria fizică a lagărelor se luptă cu uitarea. Într-o secvență a filmului, fiecare vizitator își face un selfie cu semnul „Arbeit Macht Frei” de pe poarta de la intrarea în lagăr.

„Austerlitzva fi distribuit în cinematografele din România din 24 noiembrie, de Transilvania Film.


Regizoarea Eliza Zdru câștigă cea de-a doua ediție Civil Society Pitch cu proiectul LEARNING TEACHING

Duminică, 12 noiembrie 2017, One World Romania a acordat cel de-al doilea premiu de dezvoltarepentru un film documentar românesc, născut din mariajul fericit dintre activiști pentru drepturile omului și documentariști. Proiectul câștigător a fost selectat din trei proiecte participante în competiția Civil Society Pitch și a fost anunțat la finalul unui atelier intensiv de două zile pe teme legate de abordare artistică, producție și finanțare a filmelor documentare.

Proiectul LEARNING TEACHING propus de regizoarea Eliza Zdru, împreună cu organizația Teach for Romania a câștigat premiul Civil Society Pitch în valoare de 4000 euro, oferit cu sprijinul Uniunii Cineaștilor din România. Premiu este destinat dezvoltării filmului documentar și realizării unui material work-in-progress ce va fi proiectat în martie 2018 în cadrul celei de-a 11-a ediții a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania.

Juriul format din Mona Nicoară (regizor și producător de filme documentare) și Maarten Stoltz(coordonator de program, Fundația Movies that Matter, Olanda) a luat o decizie unanimă în acordarea premiului:

“Am fost impresionați de modul în care Eliza a abordat subiectul noului său film, de faptul că a avansat foarte mult cu structura lui într-un timp foarte scurt și are o viziune foarte clară cu privire la următorii pași. Are un documentar puternic și creativ, iar atașamentul ei față de subiect ne-a convins că merită acest premiu. Felicitări!”

Sistemul educațional din România se află într-o stare critică. Studiile arată că tinerii români sunt printre cei mai puțin motivați din lume, iar aproximativ 42% dintre ei sunt considerați “analfabeți funcționali”. La fel de nemotivați sunt și profesorii, care nu își pot asigura un trai decent din salariu. Zonele rurale sunt mult mai vulnerabile deoarece puțini profesori buni se aventurează să predea în comunități sărace și izolate. Interesul Elizei Zdru de a face un documentar despre educație s-a dezvoltat după ce a cunoscut profesorii de la Teach for Romania și a încercat să descopere ce îi motivează să își sacrifice viețile personale și să plece în cele mai dezavantajate zone din România pentru a preda.

Documentarul LEARNING TEACHING va urmări prin tehnica observațională un tânăr profesor de educație civică din programul Teach for Romania, pe parcursul celor doi ani de misiune. În timp ce va încerca să le schimbe viețile copiilor cu care va lucra și să îi transforme în membrii activi ai comunității, va trebui să treacă și el printr-un amplu proces de transformare și învățare. Acesta va trebui să găsească metode de a depăși momentele de disperare, de a-și convinge elevii să nu renunțe la școală, de a oferi speranță unor copii care sunt de cele mai multe ori prea flămânzi pentru a fi atenți la ore, care sunt obișnuiți cu violența în școli și pe care va trebui să îi inspire pentru a putea să preia controlul asupra propriilor destine.

Acordarea acestui premiu de dezvoltare încheie cea de-a doua ediție a proiectului Civil Society Pitch. Următoarea ediție va avea loc în martie 2018, în cadrul Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania.


Nou termen limită pentru înscrieri la One World Romania – Ediția a 11-a

Ediția a 11-a a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania va avea loc între 16 și 25 martie 2018, la București. One World Romania este primul festival de filme documentare din București și singurul dedicat drepturilor omului din România.

Termenul limită până la care primim înscrieri este vineri, 1 decembrie 2017.

Așteptăm pentru ediția din martie 2018 cele mai noi documentare ce abordează orice tematică privind drepturile omului, filme de scurt, mediu și lungmetraj, precum și documentare interactive, dedicate tuturor categoriilor de public, inclusiv copiilor și adolescenților.  Filmele trebuie să fi fost lansate după ianuarie 2016 și să fie subtitrate în limba engleză.

Pentru a înscrie un documentar, vă rugăm să completați formularul

O parte dintre filmele selectate pentru One World Romania 11 vor putea fi proiectate în cadrul unor evenimente speciale pe parcursul anului (programe educaționale, caravană, reluări etc.), numai cu acordul producătorului.

Dacă aveți întrebări referitoare la procesul de înscriere, vă rugăm să o contactați pe Andreea Bratosinfestival@oneworld.ro | +40 737 630 499.


„Un comportament adecvat”, un amestec reușit de dragoste, satiră și brutalitate

Serialul „Un comportament adecvat/ Good behavior”, al cărui al doilea sezon va avea premiera românească la TNT pe 20 noiembrie, este considerat de publicațiile internaționale de specialitate drept un reușit amestec de satiră, comedie neagră, dragoste și violență.

Jocul actriței principale, britanica Michelle Dockery, umorul și inteligența de care dă dovadă scenariul se numără printre atributele serialului.

Despre show, revista Variety a scris că a captivat publicul american în primul rând datorită farmecului britanic al lui Dockery și a jocului ei.

Pe de altă parte, site-ul TV Insider accentuează faptul că personajele Letty Raines (Michelle Dockery) și Javier Pereira (Juan Diego Botto) sunt „cel mai sexy cuplu din istoria televiziunii format dintr-o fostă condamnată și un răufăcător”.

„La prima lectură pe care au avut-o împreună, chimia dintre ei a fost evidentă”, este citat producătorul Chad Hodge.

The Hollywood Reporter a titrat despre serialul TNT că are „mai mult decât câteva lucruri bune – începând de la episodul pilot, la jocul actoricesc virtuos al lui Michelle Dockery și genul de finaluri intrigante, care te fac să îți dorești să revii”.

„Cel de-al doilea sezon continuă să îi țină pe privitori pe ace”, a scris Decider.com. „În timp ce sexul este întotdeauna binevenit în acest show, apar schimbări care demonstrează cât de inteligent, abil și amuzant poate fi serialul”.

Showbuzzdaily.com a notat că „Un comportament adecvat” este un amestec reușit între dragoste, satiră, comedie neagră și brutalitate, care gravitează în jurul unui cuplu neobișnuit. „Amândoi își doresc să fie respectați, dar sunt atrași și de partea întunecată”.

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi difuzat la TNT, din 20 noiembrie, în fiecare luni, începând cu ora 22.00.

„Un comportament adecvat” este produs de Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines”, „The Playboy Club”), care este și scenarist, și de scriitorul Blake Crouch („Wayward Pines”). Producători executivi sunt Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) și Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) de la Tomorrow Studios, un parteneriat între ITV Studios și Marty Adelstein.


Gala KINOdiseea 2017: “Vara lui 1993” a fost desemnat “Best Children Film”

Cea de-a IX-a ediție a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei Gale care a avut loc la Cinema Eforie, miercuri, 15 noiembrie.

Festivalul KINOdiseea a ajuns la final, după șapte zile cu cele mai bune și mai frumoase filme ale anului pentru publicul tânăr, copii și adolescenți. La cea de-a noua ediție au fost prezentate 17 lungmetraje și 80 de scurtmetraje, au avut loc ateliere de film, cu profesioniști din industria filmului.

Premiile competiției KINOdiseea Youth: cele mai bune şase filme ale anului pentru publicul tânăr au făcut parte din selecția oficială organizată pentru a doua oară în cadrul festivalului pentru cinefilii de peste 15 ani. Filmele au avut premiera internațională la festivaluri precum Sundance, Cannes sau Berlin. Acestea sunt: “All These Sleepless Nights” (Polonia), “Sami Blood” (Suedia), “Heartstone” (Islanda), “Being 17” (Franța), “How to Talk to Girls at Parties” (SUA), “Goodbye Berlin” (Germania).

Juriul de profesioniști de la secțiunea KINOdiseea Youth a fost format din actorul și scenaristul Radu Romaniuc, regizorul Nicolae Constantin Tănase și regizorul Radu Potcoavă.

Premiul BEST FEATURE FILM FOR YOUTH în valoare de 1000 euro, oferiți de Institutul Cultural Român, i-a revenit filmului “All These Sleepless Nights” (Polonia). Mirela Lazăr, din partea Institutului Polonez, a ridicat trofeul. De asemenea, Juriul a oferit o Mențiune specială filmului “Heartstone” (Islanda).

Un Juriu format din Alexandra Stămătescu, Ioana Jantea, Maria David și Loredana Borțea, patru tinere de la liceele Gheorghe Lazăr, George Coșbuc şi Școala Centrală, a oferit, de asemenea, premii la secțiunea KINOdiseea Youth.

BEST YOUTH FILM AWARD i-a revenit, de asemenea, filmului “All These Sleepless Nights” din Polonia.

Juriul a mai oferit Special Mention of the Young Jury filmului “Goodbye Berlin”, regia Fatih Akin (Germania).

Competiția KINOdiseea Junior a avut parte de un juriul de profesioniști: regizorul japonez Kohki Hasei (filmul său „Blanka” a fost marele câștigător de anul trecut de la KINOdiseea), Jaroslava Hynstova, curator la Festivalul de film de la Zlin, din Cehia și Aneta Ozorek, curator al festivalului Cinema in Sneakers din Polonia.

Filmele din competiția KINOdiseea Junior au fost: „Miracolul de pe munte” (Germania), „Îmblânzitorul de reni” (Suedia), „Printre Stele”  (Suedia), „Inima în braille” (Franța), „Micul port” (Slovacia), „Vara lui 1993” (Spania), „Fata din Loch Anzi” (Elveția), „Cuernavaca” (Mexic), „Bufniţe şi şoricei” (Olanda), „Casper şi Emma în excursie” (Norvegia).

BEST CHILDREN FILM AWARD i-a revenit peliculei „Vara lui 1993” din Spania. Premiul în valoare de 1000 de Euro a fost oferit de Institutul Cultural Român. De asemenea, Juriul a mai decernat Premiul Asociației Europene a Filmului Pentru Copii (ECFA). Acest premiu va conta la Decernarea anuală de la Berlin, când se acordă premiul ECFA. Filmul „Up in the Sky”/ Printre stele (Suedia) a primit această distincţie.

Premiul Publicului, în valoare de 750 euro, oferiţi de Ministerul Culturii, a fost desemnat pe baza votului dat de tinerii spectatori KINOdiseea. Acesta i-a revenit peliculei “Inima în braille” (Franţa).

În competiţia de scurtmetraje, juriul profesionist a fost format din: actrița Ana Ularu, regizorul Tudor Botezatu și criticul de film Cătălin Olaru.

Cel mai bun scurtmetraj pentru copii a fost desemnat “Einstein-Rosen” (regia Olga Osorio, Spania – 2016). Premiul special al juriului i-a revenit filmului “Hugo Bumfeldt” (regia Éva Katinka Bognár, Ungaria – 2016). Cel mai bun film de scurtmetraj pentru adolescenţi a fost “Vârsta raţiunii” (regia Mathilde Petit, Franţa – 2016).

Cel mai bun scurtmetraj pentru copii și cel mai bun scurtmetraj au fost premiate fiecare și cu câte 500 euro, din partea Institutului Cultural Român.


13 premiere naționale la HipTrip Travel Film Festival 2017

4 zile de festival, 15 filme, dintre care 13 în premieră națională, 2 propuneri la Premiile Oscar, 5 documentare și o docu-ficțiune, 2 filme românești și 17 țări implicate în realizarea lor.

Cam așa arată, în cifre, selecția HipTrip Travel Film Festival 2017 (23-26 noiembrie, Cinema Union și Cinemateca Eforie), realizată și în acest an de criticul de film Cătălin Olaru: “un program din care fac parte 13 filme în premieră națională, cu producții de Oscar, cu documentare relevante social și filme de la Veneția, Cannes, Berlin sau Rotterdam. În fond, fiecare film e o formă de călătorie și fiecare călătorie are filmul ei. Doar o metaforă? Nu și la HipTrip, unde filmele se văd cu curiozitate de globetrotter și toate călătoriile sunt cu happy end.”

Și pentru că orice călătorie are nevoie de o busolă și de câteva repere, filmele din selecția HipTrip au fost grupate pe secțiuni.

Focus Asia aduce la București Cântecul Scorpionilor/ The song of scorpions (Elveția-Franța-Singapore, regie: Anup Singh), o poveste de dragoste care a cucerit publicul la Festivalul de la Locarno, acolo unde a fost prezentat în fața a peste 8,000 de oameni. Câștigătorul premiului pentru cea mai bună imagine la Shanghai International Film Festival, Sufletul pe sfoară / Soul on a string este cel de-al doilea film în care regizorul Zhang Yang abordează subiectul culturii tibetane, după Cărările sufletului (Paths of the soul), prezentat în premieră națională anul trecut în cadrul HipTrip Travel Film Festival. Secțiunea este completată de propunerea orașului-stat Singapore la Oscar 2018, Pop Aye, filmul din deschiderea HipTrip 2017.

Din secțiunea Etno Trip fac parte câștigătorul Marelui Premiu al Juriului la DOC NY, Insula și balenele / The Island and the Whales, „documentar etnografic și totodată mostră de cinema de artă” (The Hollywood Reporter) și Rio Verde, timpul tribului Yakuruna / Green River. The time of the Yakurunas, o călătorie poetică în inima junglei amazoniene prezentat în cadrul secțiunii Forum a Festivalului de Film de la Berlin.

Social trip aduce la București propunerea Columbiei la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, Rubedenie / Pariente, un hibrid între dramă și thriller, în care Iván D. Gaona face întreaga dovadă a flerului său ca regizor de actori neprofesioniști (localnici din orășelul Güepsa, unde Gaona și-a filmat scurtmetrajele). După parcursul festivalier Locarno-IndieLisboa-San Sebastián-Busan, drama Ideea unui lac / The idea of a lake va fi proiectată la București sâmbătă, 25 noiembrie, la Cinemateca Union, de la ora 20,00. În completare, cel mai bun documentar de la Edinburgh International Film Festival, Donkeyote, spune povestea lui Manolo care pleacă într-o ultimă drumeție în Statele Unite, în care plănuiește să reface celebrul Trail of Tears (Drumul Lacrimilor).

Secțiune de tradiție în istoria HipTrip Travel Film Festival, Exploratorii își propune să inspire și să încurajeze spectatorii în a se transforma din visători în călători. Secțiunea „Exploratorii” aduce la București anul acesta 5 filme și un invitat special. Regizorul Frédéric Favre prezintă la București documentarul În coardă / Encordés, ce urmărește drumul parcurs de trei schiori în pregătirea lor pentru Patrouille des Glaciers, o cursă de ski extrem de dificilă ce se desfășoară în Alpii Elvețieni. Același regizor semnează și Cyclique, film selectat la Festivalul de Film de la Locarno, un documentar emoționant despre procesul de maturizare pe care îl traversează Caroline, Raph și Matila, trei curieri pe bicicletă din Lausanne. Pentru prima data în România vom vedea și Nopți luminoase / Bright Nights, câștigătorul Ursului de Argint pentru cel mai bun actor (Georg Friedrich). O călătorie tată-fiu în care tatăl încearcă să schimbe dinamica relației pe parcursul drumului parcurs spre nordul Norvegiei. Povestea cinematografelor ambulante din India se spune în Călătorii cinemaului / The Cinema Travellers, filmul numit de The Hollywood Reporter  “bijuteria ascunsă a Cannesului” în 2016. Nu în ultimul rând, la HipTrip Travel Film Festival vom avea ocazia de a vedea pe marele ecran La pas pe Litoral, filmul expediției pe care documentaristul  Vlad Petri și jurnalistul Vlad Ursulean au făcut-o în 2015, când și-au luat rucsacurile în spate și au pornit-o pe jos de la Sulina la Vama Veche.

HipKids este secțiunea dedicată celor mici și spune două povești impresionante: Îmblânzitorul de reni / Cloudboy îl are ca personaj principal pe Niilas, un băiat de 12 ani care trebuie să călătorească, împotriva voinței lui, în Laponia, acolo unde mama sa și noua ei familie trăiesc printre Sami – un popor de crescători de reni. În premieră națională la HipTrip vom vedea filmul Comori / Tesoros, unde Jacinta (6 ani) este ghidul nostru în aventura fraților Dylan (6 ani), Andrea (11 ani) și Lucas (2 ani și jumătate), care se mută într-un sătuc pescăresc de pe coasta Pacificului.

Un eveniment special HipTrip va fi premiera filmului Rost.12 hotare, un documentar semnat de Ana Maria Pîrvan, proiect mixt de fotografie și film, rezultatul a doi ani de călătorii în România.

HipTrip Travel Film Festival este un festival dedicat cinefililor dependenți de călătorii, precum și celor care caută inspirație pentru viitoare călătorii. Este un mod de a ne aminti că filmul în sine este o călătorie deschisă oricui, care ne poartă în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, prin viziunea cineaștilor care l-au creat.

Pentru detalii suplimentare, urmăreşte site-ul www.hiptrip.ro şi www.facebook.com/hiptrip.ro.

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival vor fi disponibile pe www.eventbook.ro și în rețeau de parteneri Eventbook.


De azi în cinematografe: Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country va fi distribuit în 16 orașe din România

Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country, multipremiatul film britanic în care actorul român Alec Secăreanu joacă unul dintre cele două roluri principale rulează începând de vineri, 17 noiembrie, în cinematografele din România. Filmul va fi distribuit în 17 orașe și 24 de cinematografe, astfel:

București: Cinema Elvire Popesco, Cinema Union, Cinema City AFI Palace Cotroceni, Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, Movieplex Cinema, Happy Cinema, Cinema Europa; Cluj Napoca: Cinema Victoria, Cinema Florin Piersic; Timișoara: Cinema City Timișoara Shopping City, Cinema Timiș; Târgu Mureș: Cinema Arta 3D; Brașov: Cinema One; Craiova: Cinema Patria; Târgu Jiu: Cinema Sergiu Nicolaescu; Pitești: Cinema Trivale; Lugoj: Cinema Bela Lugosi, Botoșani: Cinema Unirea, Deva: Cinema Patria; Piatra Neamț: Cinema Dacia; Reșița: Cinema Dacia; Oravița: Cinema 3D; Vulcan: Cinema Luceafărul; Caransebeș: Cinema Luna 3D.

Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country a fost nominalizat la British Independent Film Awards, cele mai importante premii ale industriei independente de film din Marea Britanie. 11 nominalizări la 10 categorii, printre care și cea pentru Cel mai bun actor, unde Alec Secăreanu concurează alături de Jamie Bell (Liverpool), Josh O’Connor (partenerul lui Alec în God’s Own Country), Johnny Harris (Jaebone) și Paddy Considine (Journeyman).

Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country este unul dintre cele mai discutate și premiate filme ale anului 2017. Lansat în Marea Britanie la începutul lunii septembrie unde a fost considerat “unul dintre cele mai promițătoare debuturi britanice din ultimii ani” (Sight&Sound) și în SUA la finalul săptămânii trecute, filmul a cucerit în egală măsură publicul și presa internațională, înregistrând succese de box office și cronici elogiante.

Comparat în presa internațională cu Brokeback Mountain, Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country spune povestea de dragoste emoționantă, dar lipsită de sentimentalisme, dintre un tânărul fermier britanic Johnny Saxby (Josh O’Connor) și muncitorul român Gheorghe (Alec Secăreanu). Johnny îşi îneacă frustrările zilnice cu beţii straşnice şi sex la întâmplare, la ferma părinților săi din Yorkshire. Până într-o zi, când la fermă își face apariţia un zilier român, venit pentru sezonul mieilor. Între cei doi se dezvoltă o relaţie intensă ce-l aruncă pe Johnny pe un nou drum.

Trailer: https://youtu.be/lXMLzOJj7Ws

FB Page: facebook.com/taramulbinecuvantat

Lansat și premiat la Sundance Film Festival, God’s Own Country a devenit în scurt timp unul dintre cele mai discutate filme în presa internațională anul acesta – lucru datorat atât tematicii LGBT, cât și numărului impresionant de festivaluri unde a fost selectat și premiat: Directing Award la Sundance Film Festival, Männer Jury Award la Berlinale, Best British Feature Film la Edinburgh International Film Festival, Special Jury Award la TIFF Cluj, Audience Award la Frameline San Francisco International LGBTQ Film Festival., Ziarul metropolis,

Tărâmul binecuvântat / God’s Own Country este distribuit în cinematografele din România de Bad Unicorn. Este al doilea film european distribuit de Bad Unicorn, după succesul de peste 15,000 de spectatori înregistrat de filmul câștigător al Ursului de Aur la Berlinale, Despre trup și suflet / On Body and Soul.

Articole similare

Editura Polirom lanseaza seria de autor ORHAN PAMUK

Jovi Ene

Nominalizări Golden Globes 2013

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (12 – 18 septembrie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult