Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Lupin: Partea 2; Total Drama Island; Fear Street; Stranger Things; The Mire ’97

Lupin: Partea 2 | Distribuția și creatorii serialului ne vorbesc despre partea a doua a seriei | Netflix

Acțiune. Suspans. Emoție.

Omar Sy revine în rolul lui Assane Diop în Lupin: Partea 2. 

Distribuția și creatorii serialului ne vorbesc despre ceea ce putem aștepta de la hoțul gentilom, în anticipata parte a doua a seriei.

Despre Lupin: Partea 2

Dorința lui Assane de a se răzbuna pe Hubert Pellegrini i-a destrămat familia. Pus la zid, acum trebuie să pună la cale un nou plan, chiar dacă astfel se va expune pericolului.

Urmărește video-ul cu imagini din spatele camerelor aici:


Netflix x Total Drama Island x Voltaj

Serialul animat Total Drama Island este disponibil pe Netflix și în România, așa că echipa locală a luat decizia de a adresa un mit care circulă de ceve vreme pe TikTok: faptul că trupa Voltaj a cântat cunoscutul intro „Vreau să fiu faimos”.

Voltaj nu interpretează melodia originală din intro, însă acum putem asculta și versiunea lor filmată în Toaleta Confesiunilor. 🙂

Poți vedea și asculta coverul trupei Voltaj pe pagina de Instagram Netflix România aici, dar pe pagina de TikTok a trupei Voltaj aici.

Despre Total Drama Island/ Insula Dramei Totale:

O parodie animată a competițiilor de reality-show presărată cu momente emționante, dar și cu răzbunări, intrigi, sabotaje și alianțe destrămate.


Fear Street | Lansare Trailer Oficial & Key Art | Netflix

Toate drumurile duc către Fear Street…

Acest trailer pentru TRILOGIA FEAR STREET a fost lansat astăzi în cadrul Geeked Week (@NetflixGeeked), un eveniment virtual dedicat fanilor, unde sunt anunțate first looks și care sărbătorește toate genurile de divertisment de pe Netflix.

„În calitate de cineast implicat în producția Fear Street, dar și ca iubitor de filme, am fost atât de încântată să aduc un omagiu unor mari epoci ale filmelor de groază. Pentru 1994, Scream a stat mai presus de toate – este grozavul horror din anii ’90 și, cred, unul dintre cele mai strălucite filme realizate vreodată, punct. Apoi, pentru 1978, a trebuit să mă uit la apogeul filmelor tip slasher – Friday the 13th, Halloween, Nightmare on Elm Street. Pentru 1666, am găsit cea mai bună inspirație pentru mine în frumoasa lume putredă din The New World a lui Terence Malick” – Leigh Janiak, regizoare a Trilogiei Fear Street

„Lucrul care leagă Fear Street de oamenii din întreaga lume este faptul că toți avem aceleași temeri. Nu contează în ce țară te afli, toată lumea se teme de întuneric sau se teme că cineva pândește în dulap sau se teme să se afle într-un loc nou ciudat în care nu a mai fost până atunci. Cu toții avem aceleași temeri.” – R.L. Stine, autorul seriei horror best-seller Fear Street

FEAR STREET PARTEA 1: 1994 are premiera globală pe 2 iulie 2021, pe Netflix.

FEAR STREET PARTEA 2: 1978 are premiera globală pe 9 iulie 2021, pe Netflix.

FEAR STREET PARTEA 3: 1666 are premiera globală pe 16 iulie 2021, pe Netflix.

DESPRE FEAR STREET:

Regizat de: Leigh Janiak

Producători executivi: Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Leigh Janiak, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha, Jane Stine

Produs de: Peter Chernin, p.g.a.; Jenno Topping, p.g.a.; David Ready, p.g.a.; Kori Adelson (p.g.a. producător pentru Partea 3: 1666, producător executiv pentru Partea 1: 1994 și Partea 2: 1978)

Scenariu de: Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 1: 1994); Zak Olkewicz și Leigh Janiak (Partea 2: 1978); Phil Graziadei & Leigh Janiak și Kate Trefry (Partea 3: 1666)

Poveste de: Kyle Killen și Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 1: 1994); Zak Olkewicz și Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 2: 1978)

Muzică de: Marco Beltrami & Marcus Trumpp (Partea 1: 1994); Marco Beltrami & Brandon Roberts (Partea 2: 1978); Marco Beltrami & Anna Drubich (Partea 3: 1666)

Design-ul costumelor de: Amanda Ford

Editat de: Rachel Goodlett Katz, ACE

Design-ul producției de: Scott Kuzio

Imagine de: Caleb Heymann

Co-produs de: Doug Torres, Jeffrey Harlacker

Casting de: Carmen Cuba

DISTRIBUȚIE:

FEAR STREET PARTEA 1: 1994

Cu: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Jeremy Ford

FEAR STREET PARTEA 2: 1978

Cu: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia, Jordyn DiNatale

FEAR STREET PARTEA 3: 1666

Cu: Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Elizabeth Scopel, Randy Havens

DESPRE TRILOGIA FEAR STREET:

În 1994, un grup de adolescenți descoperă că ar putea exista o legătură între evenimentele terifiante care le-au bântuit orașul de-a lungul mai multor generații și că ei ar putea fi următoarele ținte. Bazată pe seria horror de mare succes, scrisă de R.L. Stine, trilogia urmărește coșmarul de-a lungul istoriei sinistre a orașului Shadyside.

FEAR STREET PARTEA 1: 1994

Un grup de prieteni adolescenți dă din greșeală peste răul responsabil pentru o serie de crime brutale care au afectat orașul lor în ultimii 300 de ani. Bine ați venit în Shadyside.

FEAR STREET PARTEA 2: 1978

Shadyside, 1978. Școala s-a terminat, vacanța de vara a venit și activitățile de la Camp Nightwing sunt pe cale să înceapă. Dar când un alt locuitor din Shadyside este posedat de dorința de a ucide, statul la soare se transformă într-o luptă groaznică pentru supraviețuire.

FEAR STREET PARTEA 3: 1666

Originile blestemului lui Sarah Fier sunt dezvăluite în cele din urmă, pe măsură ce istoria se întoarce într-o noapte care schimbă pentru totdeauna viețile locuitorilor din Shadysiders.


Stranger Things anunță noi membri în distribuția sezonului 4 | Netflix

Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen & Grace Van Dien se alătură celui de-al patrulea sezon al Stranger Things de pe Netflix, în roluri secundare

Stranger Things, în prezent în producție în Atlanta, a adăugat următoarele personaje secundare pentru sezonul 4::

·        Amybeth McNulty (Anne with an E) o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, care atrage privirea unuia dintre îndrăgiții noștri eroi.

·        Myles Truitt (Queen SugarBlack Mafia Family) îl va juca pe Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună… până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.

·        Regina Ting Chen (Queen of the SouthThe Falcon and The Winter Soldier) în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei – în special de cei care se chinuie cel mai mult.

·        Grace Van Dien (Charlie Says, The Village) în rolul lui Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat. 

Acest anunț a fost făcut în cadrul Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor, unde sunt anunțate first looks și care sărbătorește toate genurile de divertisment de pe Netflix.

Despre Stranger Things:

Fiind o scrisoare de dragoste pentru filmele clasice din anii ’80 care au captivat o generație, Stranger Things este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea – pentru totdeauna.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a obținut peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv cele de la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, un Peabody Award, AFI Program of the Year, People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards și multe altele. De trei ori nominalizat la Premiul Emmy pentru cea mai bună dramă, seria reprezintă unul dintre cele mai vizionate titluri de pe Netflix, doar sezonul 3 acumulând 40,7 milioane de găspodării în primele sale patru zile de la lansare – mai mult decât orice alt film sau serie Netflix în acel interval de timp – și 64 de milioane de gospodării în primele patru săptămâni.

Stranger Things, creat de The Duffer Brothers și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment, se pregătește de cel de-al patrulea sezon. Frații Duffer sunt producători executivi ai seriei, alături de Shawn Levy și Dan Cohen din 21 Laps Entertainment și Iain Paterson.


The Mire ’97 | Trailer oficial și data de lansare | Netflix

Seria are premiera pe 7 iulie, pe Netflix

Despre serial:

The MIRE ’97 începe în timpul „potopului secolului” care a lovit sud-vestul Poloniei în vara anului 1997. Digurile orașului au cedat și apa a inundat o parte din oraș și Pădurea Gronty. Apa scoate la iveală rămășițe umane îngropate în pădure, precum și corpul unui băiat adolescent despre care se crede că este o victimă accidentală a inundațiilor. Aceste două evenimente, doar aparent fără legătură, conduc către o serie de mistere în oraș. Pădurea Gronty este acum o scenă a crimei care va fi rezolvată de Anna Jass (Magdalena Różczka) – o polițistă fără compromisuri din Varșovia – și de inspectorul local Adam Mika (Łukasz Simlat). Între timp, Piotr Zarzycki (Dawid Ogrodnik) se întoarce în oraș pentru a deveni noul redactor-șef al „Kurier”. Witold Wanycz (Andrzej Seweryn), pe de altă parte, pare să aibă răspunsurile la majoritatea întrebărilor puse de poliție. Cu toate acestea, viața lui este consumată de amintiri care nu-i dau pace. The Mire, în afară de intriga sa criminală, este o poveste despre fascinanții anii 90 în Polonia, o perioadă de transformare și răscumpărare. Produs de Frame sp. z o.o. Jan Holoubek este regizorul și co-autorul scenariului, scris împreună cu Kasper Bajon.

  • Data premierei: 7 iulie 2021 
  • Număr de episoade: 6
  • Scenariu: Kasper Bajon, Jan Holoubek – bazat pe scenariul Mord de Marcina Wrona și Paweł Maślona
  • Regia: Jan Holoubek
  • Distribuție: Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Zofia Wichłacz, Magdalena Różczka, Łukasz Simlat, Agnieszka Żulewska, Michał Kaleta, Ireneusz Czop, Marcin Bosak, Mirosław Kropielnicki, Zuzanna Grabowska, Łukasz Lewandowski, Piotr Fronczewski 
  • Producție: Frame

Articole similare

Concurs: Editura Herald si Filme-carti.ro va ofera doua carti

Jovi Ene

TRIP TALKS 1 AN: In Amazon, pe urmele Avatarului

Jovi Ene

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei vouchere de 50 lei, valabile pe Cartepedia!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult